Ο δικτυακός τόπος της L’Équipe, που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000, είναι απαραίτητος για όλους τους λάτρεις του αθλητισμού.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα συγκεντρώνει ένα τεράστιο φάσμα δημοσιογραφικού περιεχομένου (άρθρα, βίντεο, podcasts κ.λπ.) για ένα εντυπωσιακό φάσμα αθλημάτων, από το πολύ δημοφιλές ποδόσφαιρο και το τένις μέχρι το λιγότερο προβεβλημένο μπάντμιντον και το πόλο.
Μια πλούσια και καλά εφοδιασμένη ψηφιακή προσφορά, εκτός από την παραδοσιακή ημερήσια εφημερίδα (διαθέσιμη στην PdF), ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα τελευταία νέα για τα αγαπημένα σας αθλήματα όποτε και όπου θέλετε, χάρη στην εφαρμογή για κινητά.

Φυσικά, για να επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η L’Équipe, θα πρέπει να κάνετε μια συνδρομή, πράγμα απολύτως κατανοητό, δεδομένου του όγκου των πληροφοριών που διατίθενται στον ιστότοπο.

Περιγραφή των διαθέσιμων προσφορών στο L’Équipe.

διαφορετικές προσφορές συνδρομής η ομάδα

Η L’Équipe προσφέρει τρία διαφορετικά πακέτα, με διαφορετικό βαθμό παροχών ανάλογα με την επιλεγμένη επιλογή.

Το πακέτο Discovery στα 9,99€/μήνα, το οποίο σας δίνει πρόσβαση στα άρθρα και τις αναλύσεις του ιστότοπου, καθώς και την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πάνω από 1.000 διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες ζωντανά σε βίντεο.

Το πακέτο Essentiel στα €11,99/μήνα, το οποίο προσθέτει ψηφιακή πρόσβαση στην εφημερίδα και τα περιοδικά με επιπλέον €2, καθώς και τη δυνατότητα να προσκαλέσετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας να απολαύσει τα ίδια οφέλη με εσάς.

Το πακέτο Intégrale στα 15,99 €/μήνα, αν θέλετε ακόμα περισσότερα, με πρόσβαση στις ψηφιακές εκδόσεις των περιοδικών “France Football” και “Vélo Magazine”, με δυνατότητα προσθήκης ενός δεύτερου ατόμου στη συνδρομή σας, καθιστώντας τρεις λογαριασμούς επιλέξιμους για αυτό το πακέτο.

Σημειώστε ότι σε αυτές τις τρεις προσφορές, μπορείτε να εξοικονομήσετε 2 €/μήνα με ελάχιστη δέσμευση 12 μηνών.
Τελικά, αν μοιραστείτε το L’Équipe με άλλα δύο άτομα στο πλήρες πακέτο του με δέσμευση, μειώνετε σε λιγότερο από 5 ευρώ ανά άτομο το κόστος για να επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Πώς μπορώ να μοιραστώ το L’Équipe;

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Έχετε ένα πακέτο Essentiel ή Intégrale και θα θέλατε να το μεταβιβάσετε σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας; Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο:

  1. Πρόσβαση στο μενού

    Κάντε κλικ στον πίνακα που ανοίγει στα αριστερά του ιστότοπου.

  2. Ανοίξτε το λογαριασμό σας

    Κάντε κλικ στο access your account

  3. Η συνδρομή σας

    Στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Η συνδρομή μου”.

  4. Η προσφορά σας

    Εδώ θα βρείτε μια περιγραφή της προσφοράς σας. Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο της συνδρομής σας (αν έχετε μόνο το πακέτο Discovery, για παράδειγμα). Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα Πολλαπλοί λογαριασμοί.

  5. Προσθέστε τους συν-συνδρομητές σας

    Στη φόρμα εισαγωγής, εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ατόμου με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε το λογαριασμό σας, ώστε να λάβει πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημειώστε ότι η λειτουργία δεν θα λειτουργήσει αν προσπαθήσετε να στείλετε μια πρόσκληση σε κάποιον που έχει ήδη εγγραφεί.

Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να διαγράψετε ή να τροποποιήσετε τη λίστα των ατόμων με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή.

Ομαδικό πνεύμα με την Sharesub.

Η κοινή χρήση του L’Équipe από την ιστοσελίδα είναι εύκολη, αλλά το κόστος του πακέτου βαρύνει αποκλειστικά τον κύριο συνδρομητή.
Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να επωφεληθούν από το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών της πλατφόρμας, αλλά δεν μπορούν να το πράξουν, επειδή αντιπροσωπεύει έναν σημαντικό προϋπολογισμό.

Το Sharesub είναι μια win-win κατάσταση, επειδή είναι μια συλλογική προσπάθεια!

– Η L’Équipe προσελκύει περισσότερους αναγνώστες στην ολοκληρωμένη μορφή της, η οποία είναι πιο κερδοφόρα.
– Οι φίλαθλοι μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι ένα πλήρες πακέτο, ενώ μοιράζονται το κόστος του πακέτου.

Πρόκειται για μια λύση που είναι προσβάσιμη σε όλους και απόλυτα ασφαλής, καθώς κάθε συν-συνδρομητής έχει τον δικό του λογαριασμό στον ιστότοπο, με τον δικό του κωδικό πρόσβασης, χωρίς να χρειάζεται να μοιράζονται προσωπικά δεδομένα μεταξύ τους.

Επομένως, μην περιμένετε άλλο:

Εφημερίδα L’Équipe

Ήταν το 1944 όταν η l’Auto, η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της εποχής, απαγορεύτηκε να εκδίδεται επειδή πήρε ιδιαίτερα επικριτικές θέσεις κατά τη διάρκεια της Κατοχής.

Το 1946, δύο χρόνια αργότερα, ο Jacques Goddet θέλησε να επανεκκινήσει και να αποκαταστήσει την εφημερίδα, αλλάζοντας το όνομά της για να σηματοδοτήσει μια σαφή ρήξη με αυτή τη σκοτεινή περίοδο, και έτσι γεννήθηκε η L’Équipe.

75 χρόνια μετά, το στοίχημα απέδωσε, καθώς η L’Équipe έχει καθιερωθεί ως η εφημερίδα αναφοράς για τον αθλητικό Τύπο.

Η L ‘Équipe 21 μεταδίδεται από την τηλεόραση, το lequipe.fr στο διαδίκτυο και, φυσικά, η παραδοσιακή έντυπη έκδοση και τα διάφορα περιοδικά της.

Ένας δημοσιογραφικός οργανισμός που όχι μόνο μεταδίδει τα τελευταία αθλητικά νέα, αλλά παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, όπως ο Γύρος της Γαλλίας και το Champions League, τα οποία δημιουργήθηκαν με την ώθηση της διάσημης εφημερίδας.

Η L’Équipe αποτελείται επίσης από περισσότερους από 300 δημοσιογράφους που εργάζονται καθημερινά για την παραγωγή του περιεχομένου που θα εμφανιστεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία προσελκύει περισσότερους από 3 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα!