В наши дни не е задължително да гледате телевизия на телевизионен екран. Все повече хора предпочитат да гледат любимите си сериали и филми на таблет, компютър или смартфон. Също така, благодарение на напредъка на технологиите, когато не можете да гледате дадена телевизионна програма в момента на излъчването ѝ, можете да я гледате на повторение. Именно това предлага MyTF1. Но тук говорим за абонамента за MyTF1 Max и най-вече за това как да споделяте MyTF1 Max.

Офертата MyTF1 Max

MyTF1 е услуга, която ви позволява да гледате телевизионните канали на групата TF1 на живо, както и определени предавания в повторение или стрийминг. Можете да направите това просто и безплатно, като създадете акаунт в сайта. Въпреки това можете да сключите абонамент за MyTF1 Max, за да се възползвате от някои предимства:

– Месечен абонамент: този абонамент е на цена от 2,99 евро на месец и включва безплатен 7-дневен пробен период. След 7 дни ще бъдете таксувани с 2,99 €, освен ако не решите да продължите след пробния период. Месечният абонамент за MyTF1 Max може да бъде прекратен по всяко време.

– Годишният абонамент: на цена от 29,99 евро на година, това е чудесна оферта, тъй като получавате два безплатни месеца. Ангажиментът е с продължителност 12 месеца и може да бъде подновяван толкова пъти, колкото желаете. Ако не желаете да продължите абонамента си, можете да отмените автоматичното подновяване.

Предимства на абонамента за MYTF1 Max

Ако изберете абонамент за MyTF1 Max, можете да се възползвате от някои предимства, които не са налични в безплатната версия на MyTF1 :

– Повторения без реклами ;
– Съдържание с превъзходно HD качество;
– Достъп до всички видеоклипове за 30 дни вместо за 7 дни;
– Достъп до цялото съдържание на всеки екран;
– Достъп до цялото съдържание от всички страни от Европейския съюз;
– Споделяне на MyTF1 Max с два екрана едновременно.

Разберете как да споделите абонамента си за MyTF1 Max

Чудите се дали е възможно да споделя абонамента си за MyTF1 Max? Отговорът е “да”! Можете да споделите абонамента си с приятели и роднини, но не забравяйте, че съдържанието на MyTF1 Max може да се гледа на два екрана едновременно.

Time needed: 2 minutes

Научете как да се присъедините към споделяне в MyTF1 Max

  1. Създаване на акаунт в уебсайта MyTF1 Max

    Преди всичко трябва да отидете на уебсайта MyTF1 Max и да създадете акаунт. За целта кликнете върху “Създаване на акаунт” на началната страница и създайте своя акаунт, като използвате имейл адрес и парола.

  2. Абонирайте се за пакета MyTF1 Max по ваш избор

    След като създадете акаунта си, трябва да се абонирате за MyTF1 Max, като изберете месечен или годишен пакет.

  3. Споделяне на данните за вход с приятели и роднини

    И накрая, за да могат вашите приятели и роднини да се възползват от всички предимства, които абонаментът ви предлага, трябва само да им изпратите данните си за вход, за да могат да се свържат с вашия акаунт. Затова е за предпочитане да използвате конкретен имейл адрес и парола за MyTF1 Max.

  4. Наслаждавайте се!

    Няма какво повече да правите, просто споделете данните си за вход. Не е необходимо да създавате профил.

Групата TF1

Основана на 16 април 1987 г., групата TF1 е френска медийна компания, която управлява редица телевизионни канали (TF1, TMC, TFX, TF1 Séries Films, LCI и др.). Основният ѝ акционер е индустриалната група Bouygues. Групата TF1 притежава и няколко видеоплатформи (MyTF1, TFOU Max и Salto). Групата TF1 притежава и редица уебсайтове и дори е започнала редица други дейности, включително издаване на музика, настолни игри и продуциране на предавания. Репутацията на групата TF1 е утвърдена, а нейните телевизионни канали са сред най-гледаните от французите.

Categorized in: