Στις μέρες μας, δεν παρακολουθείτε απαραίτητα τηλεόραση σε μια οθόνη τηλεόρασης. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες σε tablet, υπολογιστή ή smartphone. Παρομοίως, χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, όταν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα την ώρα που προβάλλεται, μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε επανάληψη. Αυτό προσφέρει το MyTF1. Αλλά εδώ μιλάμε για τη συνδρομή MyTF1 Max και, κυρίως, για το πώς μπορείτε να μοιραστείτε το MyTF1 Max.

Η προσφορά MyTF1 Max

Το MyTF1 είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά τα τηλεοπτικά κανάλια του ομίλου TF1, καθώς και ορισμένα προγράμματα σε επανάληψη ή streaming. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά και δωρεάν δημιουργώντας έναν λογαριασμό στον ιστότοπο. Ωστόσο, μπορείτε να συνάψετε μια συνδρομή MyTF1 Max για να επωφεληθείτε από ορισμένα πλεονεκτήματα:

– Μηνιαία συνδρομή: Η τιμή της συνδρομής αυτής ανέρχεται σε 2,99 € ανά μήνα και περιλαμβάνει μια δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση, δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών. Μετά από 7 ημέρες, θα χρεωθείτε 2,99 €, εκτός εάν αποφασίσετε να μην συνεχίσετε μετά τη δοκιμαστική περίοδο. Η μηνιαία συνδρομή MyTF1 Max μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή.

– Η ετήσια συνδρομή: η τιμή της είναι 29,99 ευρώ ετησίως και είναι μια πολύ καλή προσφορά, καθώς έχετε δύο μήνες δωρεάν. Η δέσμευση διαρκεί 12 μήνες και μπορεί να ανανεωθεί όσες φορές θέλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή, μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση.

Τα οφέλη της συνδρομής MYTF1 Max

Επιλέγοντας τη συνδρομή MyTF1 Max, μπορείτε να απολαμβάνετε ορισμένα οφέλη που δεν είναι διαθέσιμα στην δωρεάν έκδοση του MyTF1 :

– Επαναλήψεις χωρίς διαφημίσεις ,
– Περιεχόμενο ανώτερης ποιότητας HD,
– Πρόσβαση σε όλα τα βίντεο για 30 ημέρες αντί για 7 ημέρες,
– Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο σε οποιαδήποτε οθόνη,
– Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
– Μοιραστείτε το MyTF1 Max με δύο οθόνες ταυτόχρονα.

Μάθετε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο MyTF1 Max

Αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο MyTF1 Max; Η απάντηση είναι ναι! Μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με φίλους και συγγενείς, αλλά να θυμάστε ότι το περιεχόμενο του MyTF1 Max μπορεί να προβληθεί σε δύο οθόνες ταυτόχρονα.

Απαιτούμενος χρόνος 2 λεπτά

Μάθετε πώς να συμμετάσχετε σε ένα MyTF1 Max share

  1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο MyTF1 Max

    Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα MyTF1 Max και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο “Δημιουργία λογαριασμού” στην αρχική σελίδα και δημιουργήστε το λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης.

  2. Εγγραφείτε στο πακέτο MyTF1 Max της επιλογής σας

    Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, πρέπει να εγγραφείτε στο MyTF1 Max επιλέγοντας το μηνιαίο ή το ετήσιο πακέτο.

  3. Μοιραστείτε τα στοιχεία σύνδεσής σας με φίλους και συγγενείς

    Τέλος, για να μπορούν οι φίλοι και η οικογένειά σας να επωφεληθούν από όλα τα οφέλη που προσφέρει η συνδρομή σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους στείλετε τα στοιχεία σύνδεσής σας, ώστε να μπορούν να συνδεθούν στο λογαριασμό σας. Επομένως, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό πρόσβασης για το MyTF1 Max.

  4. Απολαύστε το!

    Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο, απλά μοιραστείτε τα στοιχεία σύνδεσής σας. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε προφίλ.

Ο όμιλος TF1

Ο όμιλος TF1 ιδρύθηκε στις 16 Απριλίου 1987 και είναι μια γαλλική εταιρεία μέσων ενημέρωσης που διαχειρίζεται μια σειρά από τηλεοπτικά κανάλια (TF1, TMC, TFX, TF1 Séries Films, LCI, κ.λπ.) Ο κύριος μέτοχός του είναι ο βιομηχανικός όμιλος Bouygues. Ο όμιλος TF1 διαθέτει επίσης διάφορες πλατφόρμες βίντεο (MyTF1, TFOU Max και Salto). Ο όμιλος TF1 κατέχει επίσης μια σειρά από ιστότοπους και έχει ξεκινήσει ακόμη και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες, όπως η έκδοση μουσικής, τα επιτραπέζια παιχνίδια και η παραγωγή εκπομπών. Η φήμη του ομίλου TF1 είναι εδραιωμένη και τα τηλεοπτικά του κανάλια είναι από τα πιο δημοφιλή στους Γάλλους.