Какво е Amazon Prime накратко?

Amazon Prime е набор от услуги, предлагани от гиганта Amazon. Абонирането за Amazon Prime ви дава достъп до Prime Video, Amazon Music и Prime Reading.

Абонаментът за Amazon Prime ви предлага и множество предимства, включително безплатна, бърза доставка (1 работен ден), доставка Prime Now (в рамките на 2 часа в Париж) и достъп до ексклузивни промоции и светкавични продажби.

Възможност за два екрана едновременно с Amazon Prime Video

Prime Video е услуга, предлагана от AMAZON. Абонаментът, предлаган от платформата, дава достъп до множество сериали или филми срещу 69,90 евро на година. Но някои от вас ще се интересуват повече от достъпа до Лига 1. За да гледате любимите си мачове, трябва да платите допълнително 99 евро годишно за LIGUE 1 PASS, който е достъпен само за членовете на Amazon Prime.

гледане на видеоклипове в Amazon Prime

Платформата предлага и възможност за закупуване или наемане на наличните в магазина VOD, така че можете да гледате любимите си филми, когато пожелаете, по всяко време на годината. Дори и да не е налична в платформата. Веднъж закупени, тези видеоклипове остават достъпни за всички потребители. Внимавайте обаче с видеоклиповете под наем: те са достъпни за 30 дни, но след като започне гледането им, остават само 48 часа за гледане или повторно гледане на видеото.

Споделяне на моя AMAZON PRIME VIDEO сигурно

За да се гарантира безопасността на вашите кодове AMAZON PRIME VIDEO, трябва да се вземат няколко предпазни мерки. Това са същите предпазни мерки, които вземате, когато сърфирате в интернет: първо, осигурете си сигурни пароли. По един за всяко различно приложение и, разбира се, личен и достатъчно сложен, за да бъде безопасен. Второ, споделете данните си за вход с хора, на които имате доверие, и ги помолете да не ги споделят с други хора. За ваша информация, акаунтите, създадени в Sharesub и самоличността на собствениците им се проверяват. За удобство на другите потребители не се колебайте да създавате общи профили: “Детски профил” ще бъде идеален за децата на други потребители. Можете да създадете до 6 потребителски профила в PRIME VIDEO в един и същи акаунт. Но все пак с възможност за четене само на два екрана едновременно.

Лесно е да свържете няколко души към PRIME VIDEO

Искате да получите достъп до платформата, но не знаете как? Толкова е просто!

За да се възползвате от някой от абонаментите, предлагани на сайта, последвайте връзката, за да видите различните оферти.

избор на абонамент за amazon prime video

Можете също така да бъдете поканени от някой от вашите роднини или приятели. В такъв случай ще получите линк, който ще ви препрати директно към тяхната реклама. Ако не, не се колебайте да се запознаете с подробностите за офертите и когато някоя от тях ви заинтересува, се абонирайте!

присъединяване към amazon prime video

Трябва само да въведете личните и банковите си данни и ще получите криптирано съобщение, съдържащо предоставените от потребителя данни за вход и парола.

Абонирайте се за amazon prime video

Планирайте следващия си уикенд, защото ви очакват часове за разглеждане!

Притежавате своя абонамент за Amazon Prime Video

Искате ли да споделите разходите за абонамент? Регистрирайте се сега.

Time needed: 2 minutes

Има седем стъпки за споделяне на абонамента.

  1. Направете своя избор

    Изберете категорията(TV, за PRIME VIDEO).

  2. Какъв вид абонамент?

    Бъдете внимателни, когато избирате абонамента си. Абонаментите за AMAZON PRIME VIDEO със или без LIGUE 1 PASS са много различни. За тези абонаментни карти ще получите до 3,88 евро за единична абонаментна карта и до 9,49 евро за абонаментна карта с PASS Ligue 1.

  3. Изберете видимост

    Можете да изберете да споделите абонамента си частно (с познати) или публично, ако искате да го споделите с други потребители на Sharesub.

  4. Дайте подробности

    Опишете набързо опциите за абонамент и му дайте име. За да ви помогне, сайтът предоставя кратко описание.

  5. Информация за връзката

    Въведете имейл адреса си. Внимавайте да не допуснете грешки при изписването, тъй като това ще бъде от съществено значение, ако потребителят пожелае да се свърже с вас.

  6. Вашите настройки за абонамент

    На тази страница можете да видите каква сума ще получите в зависимост от броя на местата, които искате да предоставите на други потребители. Не забравяйте да запазите място за собствения си преглед!

  7. Информация за връзката

    Споделете данните си за вход! Те ще бъдат криптирани за сигурност и ще можете да ги промените в профила си, ако промените паролата или потребителското си име. Не забравяйте да отбележите общите условия за използване!

Намалете сметката си за PRIME VIDEO, като споделите разходите за абонамент!

Компанията AMAZON PRIME VIDEO

PRIME VIDEO е създадена през септември 2006 г. от групата Amazon и присъства в много страни. Появата му на френския пазар за стрийминг датира от 2016 г. От 2013 г. нататък Prime vidéo създава редица оригинални програми, за да гарантира, че клиентите му са максимално удовлетворени. Това е втората платформа за стрийминг с най-много абонати в света: общо почти 200 милиона! Каталогът му е с богато съдържание, подходящо както за деца, така и за техните родители. Ще откриете поредици като “Момчетата” и “Пръстените на властта”, които направиха (и все още правят!) PRIME VIDEO толкова успешен!

Categorized in: