La Croix е най-добрата платформа за разпространение на френската преса. Тя осигурява достъп до цялото съдържание под формата на интервюта, анализи, доклади, проучвания, видеоклипове и аудиодокументи при поискване. Платформата обхваща широк спектър от теми, включително международни, национални и местни новини, анализи, коментари и дебати по социални, политически и икономически въпроси. Предоставя също така информация за културата, образованието, спорта и развлеченията. Публикува се от понеделник до събота с все по-интересно съдържание.

Какво предлага всекидневникът La Croix?


La Croix предлага новини, които съчетават информация и убеждения. Абонирайки се, можете да се възползвате от безплатен достъп до ежедневните услуги, запазени за абонатите на уебсайта La Croix. В него можете да намерите и онлайн вестника с днешното издание (достъпно предния ден в 23:00 ч.), както и 5 предишни издания в режим на листовка или в PDF формат. Той осигурява достъп до всички архиви на списанията от 1996 г. насам (над 300 000 статии). Можете лесно да търсите по ключова дума, дата или автор, за да намерите публикувани статии. Има и пакет от над 250 листа “Родители и деца” за документиране на семейния живот.

Защо да се абонирате за La Croix?

Всеки ден в отделящ се тефтер оживяват вашите интереси:

  • Всеки понеделник можете да научите повече за икономиката и бизнеса по оживен и образователен начин.
  • Във вторник можете да гледате предавания за наука и етика, които да ви помогнат да разберете развитието на научното познание, неговите приложения и етичните проблеми.
  • Всяка сряда ви представяме последните новини за родители и деца, за да информираме и насочваме родителите в обучението на техните деца.
  • В четвъртък Vous avez des livres et Idées съобщава за всички последни литературни новини с рецензии, профили на автори и разследвания на издателския свят.
  • Всеки петък се провеждат форуми и дебати, за да се запознаете с различни гледни точки по обсъждана тема с отлично интервю. Имате на разположение и днешния брой на La Croix l’Hebdo, който ще ви помогне да разберете по-добре радикалните проблеми в света и да намерите своето място в него. Задълбочени разследвания, невероятни срещи, иновативни идеи, споделени прозрения, еклектични срещи, концепции, които да задоволят глобалната общност и да ви направят отдадени играчи в един променящ се свят.

Какви са различните абонаменти за La Croix?


Платформата La Croix предлага пет вида абонамент: пълен абонамент, семеен цифров абонамент, основен цифров абонамент, цифров абонамент + l’Hebdo и абонамент за l’Hebdo. Тя предлага месечни и годишни тарифи.

Какви са месечните пакети на La Croix?


В следващите таблици са посочени месечните тарифи за платформата La Croix:


Характеристиките на всеки вид подписка са изложени по-долу:


Тези характеристики са обобщени в следната сравнителна таблица:

Какви са годишните пакети на La Croix?


За всички годишни абонаменти един месец е безплатен. Сравнителната таблица на годишните ставки е следната:


Както виждате, абонаментът за La Croix “Essentiel” дава достъп до цялото цифрово съдържание на уебсайта и приложенията. Тя включва и достъп до цифрови архиви и вестници от 20:00 ч. Въпреки това, за да споделите абонамента си с приятели и семейство и дори да получите достъп до различни специфични за абоната продукти и услуги, La Croix препоръчва да се абонирате за “Digital Family”. От друга страна, ако изберете Интегрираната оферта, ще получавате ежедневната преса и вестникарските приложения, доставяни до дома ви, както и седмичните вестници в петък и всички цифрови предимства.

Как мога да споделя моя пакет Digital Family в La Croix?


Офертата Digital Family на La Croix ви позволява да добавите трима други потребители към абонамента си.

Time needed: 5 minutes

Споделете абонамента си, като следвате стъпките по-долу:

  1. След като влезете в клиентския си профил, кликнете върху “Абониране”:

  2. След това изберете абонамент за цифрово семейство, като щракнете върху :

  3. След това кликнете върху “Поръчвам”:

  4. След като сте попълнили личните си данни, кликнете върху “Добавяне на нов получател”. След това въведете данните на бенефициентите и техните имейл адреси. Ще им бъде изпратен имейл за активиране на акаунта. След като бъдат валидирани, те ще могат да се възползват пълноценно от цифровото съдържание на La Croix.

  5. Ако по една или друга причина не сте добавили всички получатели, когато сте се абонирали, можете да ги добавите по всяко време, като отидете в “Абонамент”:

  6. След това кликнете върху “Управление на моите бенефициенти”:

Какви са рисковете от споделянето на абонамента за La Croix?


Като се има предвид, че поканата за абониране за La Croix се изпраща по имейл за активиране на акаунта, а не чрез изпращане на данните за вход в основния акаунт, на практика не съществува риск от конфликт на собственост. Собственикът е лицето, което разполага с адреса за създаване на акаунта и параметрите на връзката. Личната информация не се споделя с бенефициентите. Той е единственото лице, което има достъп до настройките за актуализиране на сметката и може да премахва или добавя бенефициер.

Оптимизирайте споделянето на вашия пакет La Croix!


Sharesub улеснява и поевтинява споделянето на абонамента ви за La Croix. Тази платформа ви позволява да намерите надеждни бенефициенти много бързо, а достъпът до абонамента е незабавен. Намерете бъдещите си абонати и групи, към които да се присъедините в sharesub.com, и спестете пари.