Η La Croix είναι η καλύτερη πλατφόρμα διανομής για τον γαλλικό Τύπο. Παρέχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο με τη μορφή συνεντεύξεων, αναλύσεων, εκθέσεων, ερευνών, βίντεο και ηχητικών εγγράφων κατά παραγγελία. Η πλατφόρμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων διεθνών, εθνικών και τοπικών ειδήσεων, αναλύσεων, σχολίων και συζητήσεων για κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα. Παρέχει επίσης πληροφορίες για τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία. Δημοσιεύεται από Δευτέρα έως Σάββατο, με όλο και πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Τι προτείνει η καθημερινή La Croix;


Η La Croix προσφέρει ειδήσεις που συνδυάζουν πληροφορίες και πεποιθήσεις. Με τη συνδρομή σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν πρόσβαση στις καθημερινές υπηρεσίες που προορίζονται για τους συνδρομητές της ιστοσελίδας La Croix. Σας προσφέρει επίσης την ηλεκτρονική εφημερίδα με τη σημερινή έκδοση (διαθέσιμη την προηγούμενη ημέρα στις 23:00), καθώς και τις 5 προηγούμενες εκδόσεις σε μορφή φυλλαδίου ή PDF. Παρέχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία των περιοδικών από το 1996 (πάνω από 300.000 διαθέσιμα άρθρα). Μπορείτε εύκολα να κάνετε αναζήτηση με βάση τη λέξη-κλειδί, την ημερομηνία ή τον συγγραφέα για να βρείτε δημοσιευμένα άρθρα. Υπάρχει επίσης ένα πακέτο με πάνω από 250 φύλλα “Γονείς και παιδιά” για την καταγραφή της οικογενειακής ζωής.

Γιατί να εγγραφείτε στη La Croix;

Κάθε μέρα, ένα αποσπώμενο σημειωματάριο ζωντανεύει τα ενδιαφέροντά σας:

  • Κάθε Δευτέρα, μπορείτε να μαθαίνετε για την οικονομία και τις επιχειρήσεις, με ζωντανό και εκπαιδευτικό τρόπο.
  • Τις Τρίτες, μπορείτε να παρακολουθείτε εκπομπές για την επιστήμη και την ηθική, για να κατανοήσετε την ανάπτυξη της επιστημονικής γνώσης, τις εφαρμογές της και τα σχετικά ηθικά ζητήματα.
  • Κάθε Τετάρτη, σας μεταφέρουμε τα τελευταία νέα για γονείς και παιδιά, για να ενημερώσουμε και να καθοδηγήσουμε τους γονείς στην εκπαίδευση των παιδιών τους.
  • Κάθε Πέμπτη, το Vous avez des livres et Idées παρουσιάζει όλα τα τελευταία λογοτεχνικά νέα, με κριτικές, προφίλ συγγραφέων και έρευνες στον εκδοτικό κόσμο.
  • Κάθε Παρασκευή, υπάρχουν Φόρουμ και Συζητήσεις, για να έχετε διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα υπό συζήτηση, με μια εξαιρετική συνέντευξη. Έχετε επίσης το σημερινό τεύχος του La Croix l’Hebdo για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα ριζοσπαστικά ζητήματα του κόσμου και να βρείτε τη θέση σας σε αυτά. Διεξοδικές έρευνες, απίστευτες συναντήσεις, καινοτόμες ιδέες, κοινές γνώσεις, εκλεκτικές συναντήσεις, έννοιες που θα ικανοποιήσουν την παγκόσμια κοινότητα και θα σας κάνουν αφοσιωμένους παίκτες σε έναν κόσμο που αλλάζει.

Ποιες είναι οι διαφορετικές συνδρομές La Croix;


Η πλατφόρμα La Croix προσφέρει πέντε τύπους συνδρομής: πλήρη συνδρομή, οικογενειακή ψηφιακή συνδρομή, βασική ψηφιακή συνδρομή, ψηφιακή + l’Hebdo συνδρομή και l’Hebdo συνδρομή. Προσφέρει μηνιαίες και ετήσιες τιμές.

Ποια είναι τα μηνιαία πακέτα της La Croix;


Οι ακόλουθοι πίνακες παρουσιάζουν τις μηνιαίες τιμές για την πλατφόρμα La Croix:


Τα χαρακτηριστικά κάθε τύπου συνδρομής παρατίθενται κατωτέρω:


Τα χαρακτηριστικά αυτά συνοψίζονται στον ακόλουθο συγκριτικό πίνακα:

Ποια είναι τα ετήσια πακέτα της La Croix;


Για όλες τις ετήσιες συνδρομές, ένας μήνας είναι δωρεάν. Ο συγκριτικός πίνακας των ετήσιων ποσοστών έχει ως εξής:


Όπως μπορείτε να δείτε, η συνδρομή La Croix “Essentiel” παρέχει πρόσβαση σε όλο το ψηφιακό περιεχόμενο της ιστοσελίδας και των εφαρμογών. Περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε ψηφιακά αρχεία και εφημερίδες από τις 8μμ. Ωστόσο, για να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με τους φίλους και την οικογένειά σας και ακόμη και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών ειδικά για τους συνδρομητές, η La Croix συνιστά να εγγραφείτε στην “Ψηφιακή οικογένεια”. Από την άλλη πλευρά, αν επιλέξετε την ολοκληρωμένη προσφορά, θα λαμβάνετε τον ημερήσιο τύπο και τα ένθετα των εφημερίδων που παραδίδονται στο σπίτι σας, καθώς και τις εβδομαδιαίες εφημερίδες τις Παρασκευές, καθώς και όλα τα ψηφιακά οφέλη.

Πώς μπορώ να μοιραστώ το πακέτο Digital Family στο La Croix;


Η προσφορά Digital Family της La Croix σας επιτρέπει να προσθέσετε άλλους τρεις χρήστες στη συνδρομή σας.

Απαιτούμενος χρόνος 5 λεπτά

Μοιραστείτε τη συνδρομή σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό πελάτη σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Εγγραφή”:

  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη συνδρομή Digital Family κάνοντας κλικ στο :

  3. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Παραγγέλνω”:

  4. Αφού συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη νέου παραλήπτη”. Στη συνέχεια, εισάγετε τα στοιχεία των δικαιούχων σας και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Θα τους αποσταλεί ένα email ενεργοποίησης λογαριασμού. Μόλις επικυρωθούν, θα μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το ψηφιακό περιεχόμενο της La Croix.

  5. Εάν, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν προσθέσατε όλους τους παραλήπτες σας όταν εγγραφείτε, μπορείτε να τους προσθέσετε ανά πάσα στιγμή πηγαίνοντας στην ενότητα “Συνδρομή”:

  6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Διαχείριση των δικαιούχων μου”:

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την κοινή χρήση της συνδρομής σας La Croix;


Δεδομένου ότι η πρόσκληση για εγγραφή στη La Croix αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ενεργοποίηση του λογαριασμού και όχι με την αποστολή των στοιχείων σύνδεσης για τον κύριο λογαριασμό, δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας κίνδυνος σύγκρουσης ιδιοκτησίας. Ο ιδιοκτήτης είναι το άτομο που έχει τη διεύθυνση δημιουργίας του λογαριασμού και τις παραμέτρους σύνδεσης. Οι προσωπικές πληροφορίες δεν κοινοποιούνται στους δικαιούχους. Είναι το μόνο άτομο που έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις ενημέρωσης του λογαριασμού και μπορεί να αφαιρέσει ή να προσθέσει έναν δικαιούχο.

Βελτιστοποιήστε τον διαμοιρασμό του πακέτου La Croix σας!


Το Sharesub καθιστά ευκολότερο και φθηνότερο τον διαμοιρασμό της συνδρομής σας στη La Croix. Αυτή η πλατφόρμα σας επιτρέπει να βρείτε αξιόπιστους δικαιούχους πολύ γρήγορα και η πρόσβαση στη συνδρομή είναι άμεση. Βρείτε τους μελλοντικούς σας συνδρομητές και τις ομάδες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε στο sharesub.com και εξοικονομήστε χρήματα.