Чували ли сте за Tidal? Това е услугата за стрийминг на музика с високо качество на звука, създадена от известния американски рапър Jay-Z през 2015 г.

Звукът е с най-високо качество, благодарение на разпространението на оригинала без загуби във формат FLAC и 16-битов (за HiFi качество) или MQA с 24-битов (за Master качество).

Услугата има ценови планове, които позволяват споделянето ѝ с други потребители:

  • HiFi Family – 14,99 EUR на месец, включително до 5 допълнителни лица с общо 6 души в акаунта. Стандартно качество на звука (1411 Kbps)
  • HiFi Family Plus – 29,99 EUR на месец, включително до 5 допълнителни гости с общо 6 души в акаунта. Висококачествен звук без загуби.

Споделянето на тези семейни планове означава, че можете значително да намалите цената на абонамента си!

Как мога да споделя Tidal Family?

Първо, уверете се, че сте в семейния план: отидете на account.tidal. com и влезте в профила си, като използвате данните си за вход, след което изберете TIDAL Family.

Ако сте на индивидуален план, можете да изберете “Превключване към семеен план”.

Family Hi-Fi – 14,99 € на месец

HiFi Famille Plus (или Premium) – 29,99 € на месец

Ако вече имате семеен план, можете да преглеждате, добавяте и управлявате членове. Можете да добавите до 5 допълнителни лица към абонамента си.

Ето стъпките, които трябва да следвате, за да добавите потребител :

  • Започнете да събирате имейлите на хората, които искате да поканите.
  • В акаунта си отидете на “Управление на абонамента”.
  • Щракнете върху +, за да “Покани член на семейството”.
  • Въведетеимейл адреса
  • Кликнете върху“Покани
  • Това ще доведе до генериране на имейл, който ще информира потребителя за създаването на неговия акаунт, паролата му и възможността му да се свърже.

Специална оферта на Tidal Hifi

Предложете свободните си места, за да спестите пари, или се присъединете към съществуваща група, за да платите по-малко за Tidal.

Имате ли свободни места? Отплатете им се, като ги предложите под наем.

Искате ли евтин абонамент за Tidal? Вижте списъка с налични абонаменти за Tidal

Sharesub е услуга за споделяне и заплащане на неизползвани абонаментни карти. Лесно е да намерите група, към която да се присъедините, или абонати за профила си. Така можете да намалите разходите си в сигурна среда.

Categorized in: