Имате акаунт в Tidal, но се чудите как да прекратите абонамента си, за да изпробвате нови платформи за стрийминг на музика? Тук ще ви обясним как можете да прекратите абонамента си за Tidal стъпка по стъпка ✅

Видове абонамент за Tidal

Да се ориентираш в света на абонаментите за Tidal е малко като да избираш между ретро вино и гранд кру. Всяка формула има свой собствен характер и вкус, обещавайки пищно звуково изживяване. Така че нека се потопим в този океан от звук, за да открием какво има в дълбините на Tidal, сравнимо с изчерпателен плейлист в Amazon Music.

Абонамент Premium

Tidal Premium се отличава с достъпна звукова елегантност, подобно на пълната версия на Amazon Music. Помислете за музикална мозайка, жива и разнообразна, с кристално качество на звука, може би в Dolby Atmos. Представете си река от мелодия, която тече в AAC със скорост 320 kb/s, звук, който е толкова чист, че гали ушите ви с всяка нота. Този абонамент е врата към свят, в който всяка песен е празник, пътуване през музикалното изкуство без прекъсване.

Абонамент за HiFi

HiFi е квинтесенцията на верността на звука. Навлезте в измерение, където звукът FLAC без загуби ви обгръща, пренасяйки ви в сърцето на музиката. Това е пълно потапяне, интимно общуване с всяка вибрация, всеки нюанс, равностойно на качеството, предлагано от Amazon Music в Dolby Atmos. С HiFi всяка слушателска сесия се превръща в луксозно слухово изследване, в пътешествие, в което всеки звуков детайл е съкровище, което трябва да се опита. Това е абонаментът за тези, които искат да слушат музика в най-чистата ѝ, най-изтънчена форма, подобно на внимателно подбрана плейлиста в Amazon Alexa.

Стъпки за отписване от Tidal

Достъп до профила ви

За да започнете да отменяте, отворете приложението Tidal или отидете на уебсайта на Tidal. Влезте с данните си за вход. Това е първата стъпка към свободата!

Навигирайте в Настройки

След като влезете в профила си, отидете на иконата на профила си, след което изберете “Управление на абонамента”. Това е малко като да намерите пътя от звуков лабиринт.

Процес на анулиране

В раздела “Абонамент” щракнете върху “Cancel my subscription“. Потвърдете избора си и това е всичко! Tidal може да ви попита за причината, поради която напускате, но вие решавате дали искате да споделите или да я запазите за себе си. Може би обмисляте да преминете към стрийминг услуга с Amazon Alexa, за да получите по-различно преживяване.

Последици от прекратяването

Използване след прекратяване

След като се откажете, можете да се наслаждавате на Tidal до края на текущия си период на фактуриране. Това е като последна обиколка. През този период можете да проучите нови възможности, като например Amazon Music или друга услуга, съвместима с Apple Wallet.

Край на пробния период

Ако сте били в пробен период, прекратяването ще сложи край на безплатния ви достъп. Сбогом, Tidal, може би до следващия път!

Сравнение с други услуги за стрийминг

Tidal срещу Spotify и Deezer

Нека да сравним Tidal със Spotify и Deezer. Tidal се отличава с високото си качество на звука, но Spotify и Deezer предлагат безплатни планове с реклама. Всеки от тях има своите предимства и изборът зависи от вашите уши и нужди.

Липсата на безплатен план

За разлика от Spotify и Deezer, Tidal не предлага безплатен план. Ако искате нещо безплатно, ще трябва да потърсите другаде. Но ако търсите качество, Tidal може да бъде вашата дестинация, а може би и Amazon Music с нейния огромен списък с песни.

Оптимизиране на разходите за абонамент с Sharesub

Предимства на споделянето на абонамента

Представете си свят, в който музиката на Tidal се разпространява в изобилие, но на по-ниска цена. Тук се намесва Sharesub. Подобно на диригент на оркестър в икономиката, Sharesub ви позволява да споделяте разходите за абонамента си за Tidal. Всеки участник, подобно на инструмент в този оркестър, допринася със своя дял, като по този начин облекчава финансовото бреме за всички.

Аквариум и приливи и отливи: рентабилно решение

Със Sharesub Tidal става по-достъпна симфония. Получавате същото HiFi качество, но портфейлът ви може да диша по-леко. Това е перфектна хармония между качество на звука и финансова интелигентност.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ :

1. Какво ще се случи в края на пробния период на Tidal, ако не се откажа?

Ако не се откажете, абонаментът ви автоматично ще се промени на платен съгласно условията на пробния ви период.

2. Мога ли да се откажа от Tidal по всяко време?

Да, можете да се откажете от Tidal по всяко време, но достъпът ще продължи до края на текущия период на фактуриране.

3. Законно ли е да споделям абонамента си за Tidal?

Да, споделянето на абонамента ви чрез платформа като Sharesub е законно и е в съответствие с условията за ползване на Tidal.

4. Какви са предимствата на споделянето на абонамента ми за Tidal?

Споделянето намалява месечните ви разходи, като същевременно предоставя на други потребители достъп до най-високото качество на Tidal.

Categorized in: