Έχετε λογαριασμό στο Tidal αλλά αναρωτιέστε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας για να δοκιμάσετε νέες πλατφόρμες streaming μουσικής; Εδώ εξηγούμε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Tidal βήμα προς βήμα ✅

Τύποι συνδρομής Tidal

Η πλοήγηση στον κόσμο των συνδρομών του Tidal μοιάζει λίγο με την επιλογή μεταξύ ενός vintage κρασιού και ενός grand cru. Κάθε φόρμουλα έχει το δικό της χαρακτήρα και γεύση, υποσχόμενη μια πλούσια ακουστική εμπειρία. Ας βουτήξουμε λοιπόν σε αυτόν τον ωκεανό ήχου για να ανακαλύψουμε τι έχει το Tidal στα βάθη του, συγκρίσιμο με μια εξαντλητική λίστα αναπαραγωγής στο Amazon Music.

Premium συνδρομή

Το Tidal Premium είναι προσιτή ηχητική κομψότητα, παρόμοια με την πλήρη έκδοση του Amazon Music. Σκεφτείτε ένα μουσικό μωσαϊκό, ζωντανό και ποικίλο, που προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, ίσως σε Dolby Atmos. Φανταστείτε ένα ποτάμι μελωδίας που ρέει σε AAC στα 320 kb/s, έναν ήχο τόσο καθαρό που χαϊδεύει τα αυτιά σας με κάθε νότα. Αυτή η συνδρομή είναι μια πύλη σε έναν κόσμο όπου κάθε τραγούδι είναι μια γιορτή, ένα ταξίδι στην τέχνη της μουσικής χωρίς διακοπή.

Συνδρομή HiFi

Το HiFi είναι η πεμπτουσία της πιστότητας του ήχου. Μπείτε σε μια διάσταση όπου ο ήχος FLAC χωρίς απώλειες σας περιβάλλει, μεταφέροντάς σας στην καρδιά της μουσικής. Πρόκειται για απόλυτη εμβύθιση, μια οικεία επικοινωνία με κάθε δόνηση, κάθε απόχρωση, ισοδύναμη με την ποιότητα που προσφέρει το Amazon Music σε Dolby Atmos. Με το HiFi, κάθε ακρόαση γίνεται μια πολυτελής ακουστική εξερεύνηση, ένα ταξίδι όπου κάθε ηχητική λεπτομέρεια είναι ένας θησαυρός που πρέπει να απολαύσετε. Είναι η συνδρομή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη μουσική στην πιο αγνή και εκλεπτυσμένη μορφή της, παρόμοια με μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα αναπαραγωγής στο Amazon Alexa.

Βήματα για να διαγραφείτε από το Tidal

Πρόσβαση στο λογαριασμό σας

Για να ξεκινήσετε την ακύρωση, ανοίξτε την εφαρμογή Tidal ή μεταβείτε στον ιστότοπο του Tidal. Συνδεθείτε με τα στοιχεία σύνδεσής σας. Είναι το πρώτο βήμα προς την ελευθερία!

Πλοήγηση στις Ρυθμίσεις

Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στο εικονίδιο του λογαριασμού σας και επιλέξτε “Διαχείριση συνδρομής“. Είναι λίγο σαν να βρίσκετε το δρόμο σας έξω από έναν ηχητικό λαβύρινθο.

Διαδικασία ακύρωσης

Στην ενότητα “Συνδρομή”, κάντε κλικ στο “Ακύρωση της συνδρομής μου”. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας, και αυτό είναι όλο! Το Tidal μπορεί να σας ρωτήσει γιατί φεύγετε, αλλά είναι στο χέρι σας αν θέλετε να το μοιραστείτε ή να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Ίσως σκέφτεστε να μεταβείτε σε μια υπηρεσία streaming με την Amazon Alexa για μια διαφορετική εμπειρία.

Συνέπειες της καταγγελίας

Χρήση μετά τον τερματισμό

Μετά την ακύρωση, μπορείτε να απολαμβάνετε το Tidal μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης. Είναι σαν ένας τελευταίος γύρος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να εξερευνήσετε νέες επιλογές, όπως το Amazon Music ή κάποια άλλη υπηρεσία συμβατή με το Apple Wallet.

Τέλος της δοκιμαστικής περιόδου

Εάν ήσασταν σε δοκιμαστική περίοδο, η διακοπή θα τερματίσει τη δωρεάν πρόσβασή σας. Αντίο, Tidal, ίσως μέχρι την επόμενη φορά!

Σύγκριση με άλλες υπηρεσίες streaming

Tidal vs Spotify και Deezer

Ας συγκρίνουμε το Tidal με το Spotify και το Deezer. Το Tidal ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητα ήχου, αλλά το Spotify και το Deezer προσφέρουν δωρεάν προγράμματα με διαφημίσεις. Καθένα έχει τα πλεονεκτήματά του και η επιλογή εξαρτάται από τα αυτιά σας και τις ανάγκες σας.

Η απουσία ενός δωρεάν σχεδίου

Σε αντίθεση με το Spotify και το Deezer, το Tidal δεν προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα. Αν θέλετε κάτι δωρεάν, θα πρέπει να ψάξετε αλλού. Αλλά αν ψάχνετε για ποιότητα, το Tidal θα μπορούσε να είναι ο προορισμός σας, ή ίσως το Amazon Music με την τεράστια λίστα αναπαραγωγής του.

Βελτιστοποίηση του κόστους συνδρομής με τη Sharesub

Οφέλη από την κοινή χρήση συνδρομής

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η μουσική του Tidal ρέει άφθονη, αλλά με χαμηλότερο κόστος. Σε αυτό το σημείο έρχεται η Sharesub. Σαν ένας μαέστρος ορχήστρας της οικονομίας, το Sharesub σας επιτρέπει να μοιράζεστε το κόστος της συνδρομής σας στο Tidal. Κάθε συμμετέχων, σαν όργανο σε αυτή την ορχήστρα, συνεισφέρει το μερίδιό του, ελαφρύνοντας το οικονομικό βάρος για όλους.

Sharesub και παλιρροιακά: μια οικονομικά αποδοτική λύση

Με το Sharesub, το Tidal γίνεται μια πιο προσιτή συμφωνία. Έχετε την ίδια ποιότητα HiFi, αλλά το πορτοφόλι σας μπορεί να αναπνεύσει ευκολότερα. Είναι μια τέλεια αρμονία ποιότητας ήχου και οικονομικής ευφυΐας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ :

1. Τι θα συμβεί στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου του Tidal αν δεν το ακυρώσω;

Εάν δεν ακυρώσετε, η συνδρομή σας θα μετατραπεί αυτόματα σε συνδρομή επί πληρωμή σύμφωνα με τους όρους της δοκιμής σας.

2. Μπορώ να ακυρώσω το Tidal ανά πάσα στιγμή;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε το Tidal ανά πάσα στιγμή, αλλά η πρόσβαση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης.

3. Είναι νόμιμο να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο Tidal;

Ναι, η κοινή χρήση της συνδρομής σας μέσω μιας πλατφόρμας όπως η Sharesub είναι νόμιμη και συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης του Tidal.

4. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κοινής χρήσης της συνδρομής μου στο Tidal;

Ο διαμοιρασμός μειώνει το μηνιαίο κόστος σας, δίνοντας παράλληλα σε άλλους χρήστες πρόσβαση στην ανώτερη ποιότητα του Tidal.