Έχετε ακούσει για το Tidal; Πρόκειται για την υπηρεσία ροής μουσικής υψηλής ποιότητας που δημιουργήθηκε από τον διάσημο Αμερικανό ράπερ Jay-Z το 2015.

Ο ήχος είναι της υψηλότερης ποιότητας, χάρη στη διανομή του πρωτοτύπου χωρίς απώλειες, σε μορφή FLAC και σε 16-bit (για ποιότητα HiFi) ή MQA σε 24-bit (για ποιότητα Master).

Η υπηρεσία διαθέτει προγράμματα τιμών που επιτρέπουν την κοινή χρήση με άλλους χρήστες:

  • HiFi Family – 14,99 ευρώ το μήνα, συμπεριλαμβανομένων έως και 5 επιπλέον ατόμων για συνολικά 6 άτομα στο λογαριασμό. Τυπική ποιότητα ήχου (1411 Kbps)
  • HiFi Family Plus – 29,99 EUR ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένων έως και 5 επιπλέον επισκεπτών για συνολικά 6 άτομα στο λογαριασμό. Ποιότητα ήχου χωρίς απώλειες, υψηλής πιστότητας.

Η κοινή χρήση αυτών των οικογενειακών προγραμμάτων σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος της συνδρομής σας!

Πώς μπορώ να μοιραστώ το Tidal Family;

Πρώτα απ’ όλα, βεβαιωθείτε ότι είστε στο οικογενειακό πρόγραμμα: μεταβείτε στη διεύθυνση account.tidal. com και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε TIDAL Family.

Εάν είστε σε ατομικό πρόγραμμα, μπορείτε να επιλέξετε “μετάβαση σε οικογενειακό πρόγραμμα”.

Family Hi-Fi – 14,99 € ανά μήνα

HiFi Famille Plus (ή Premium) – €29,99 ανά μήνα

Εάν είστε ήδη σε οικογενειακό πρόγραμμα, μπορείτε να προβάλλετε, να προσθέσετε και να διαχειριστείτε μέλη. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 5 επιπλέον άτομα στη συνδρομή σας.

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να προσθέσετε έναν χρήστη :

  • Ξεκινήστε συλλέγοντας τα email των ατόμων που θέλετε να προσκαλέσετε.
  • Στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στο “Διαχείριση συνδρομής”.
  • Κάντε κλικ στο + για να “Προσκαλέσετε ένα μέλος της οικογένειας”.
  • Εισάγετετη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Κάντε κλικ στο“Πρόσκληση
  • Αυτό θα δημιουργήσει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα ενημερώνει τον χρήστη για τη δημιουργία του λογαριασμού του, τον κωδικό πρόσβασής του και τη δυνατότητά του να συνδεθεί.

Ειδική προσφορά Tidal Hifi

Προσφέρετε τις διαθέσιμες θέσεις σας για να εξοικονομήσετε χρήματα ή γίνετε μέλος μιας υπάρχουσας ομάδας για να πληρώσετε λιγότερα για το Tidal.

Έχετε καθόλου ελεύθερες θέσεις; Ξεπληρώστε τους προσφέροντάς τους για ενοικίαση.

Θα θέλατε μια χαμηλού κόστους συνδρομή στο Tidal; Δείτε τον κατάλογο των διαθέσιμων συνδρομών Tidal

Το Sharesub είναι μια υπηρεσία για την κοινή χρήση και την πληρωμή των αχρησιμοποίητων εισιτηρίων διαρκείας σας. Είναι εύκολο να βρείτε μια ομάδα για να γίνετε μέλος ή συνδρομητές για το λογαριασμό σας. Έτσι μπορείτε να μειώσετε το κόστος σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον.