SoundCloud Go+ е изключителен продукт, който дава на потребителите неограничен достъп до милиони музикални и аудиофайлове при поискване. Това е премиум предложението на всепризнатата марка SoundCloud. Тази платформа предлага музикално съдържание от най-висок клас, създадено от много страстни творци. Най-хубавото в него е, че предлага слушане без реклами, за да се ограничат досадните прекъсвания, и предлага напълно безплатни изтегляния за слушане с изместване във времето. Сравнима с музикалната версия на Youtube, тя вече е достъпна в почти 200 държави и вече предлага над 30 милиона изпълнители, които могат да слушат над 300 милиона песни онлайн или офлайн. В тази статия ще ви покажем как да споделите абонамента си за SoundCloud Go+, но първо ще разгледаме различните му функции.

Какво мога да правя в SoundCloud Go+?


Със SoundCloud Go+ разполагате с всички основни функции на марката. Можете да станете :

Създател: Записвайте песните си, след което ги качвайте бързо в SoundCloud. Споделяйте песните си публично или насаме с приятели или други потребители на интернет. Платформата ви предоставя инструменти за анализ и измерване, за да оцените точно успеха на вашите аудио творения.


Слушател: Регистрирайте се и се наслаждавайте на нова музика всеки ден. Алгоритъмът на SoundCloud ще ви предостави идеални препоръки въз основа на това, което чувате. Можете да запазвате песни и списъци за изпълнение с харесване, както и да коментирате любимите си песни.


Leader Web : Харесва ли ви понятието “инфлуенсър”? Имате прекрасна алтернатива тук! Създавайте съдържание за плейлисти за абонатите си и споделяйте с тях страстта си към музиката.

Мога ли да получа SoundCloud Go+ безплатно?


Слушането на милионите песни, достъпни в SoundCloud, е напълно безплатно, независимо дали имате акаунт в SoundCloud, или не. Платената версия на SoundCloud за слушатели обаче се поддържа от реклами и се излъчва във формат mp3 с качество 128kbps. Ако не искате рекламите да пречат на слушането, трябва да изберете платен абонамент, т.е. SoundCloud Go +, и след това да се възползвате от всички предимства на SoundCloud.

Колко струва SoundCloud Go+?


Общата платформа предлага на издателите две възможности за платен абонамент:

При всеки абонамент се предлагат безплатни пробни версии. И като бонус студентите получават 50% отстъпка за SoundCloud Go+.

Какви са предимствата и недостатъците на SoundCloud Go+?


За творците SoundCloud Go+ ви позволява да развиете музикалния си проект, като подобрите перспективите си за комуникация. Препоръчваме ви да го използвате в социалните мрежи, за да увеличите видимостта на музикалните си творения. Тази платформа гарантира популяризиране на вашите заглавия сред разнообразна аудитория и безпроблемно разпространение. Въпреки че няма реални недостатъци на тази платформа, бихме искали да отбележим, че някои заглавия са достъпни само чрез абонамент. Можем да споменем и факта, че приложението не позволява достъп до оригиналната версия на музиката.

Може ли повече от едно лице да използва SoundCloud Go+ с един и същи абонамент?


Добри новини за всички: освен че можете да използвате приложението на настолния си компютър, можете да споделяте абонамента си за SoundCloud+ Go на три други устройства едновременно. За целта трябва да споделите достъпа до профила си, като съобщите на гостите си имейл адреса, който сте използвали за регистрация, и паролата.

Как мога да споделя профила си в SoundCloud Go+?


Споделянето на акаунта ви в SoundCloud е много лесно – просто трябва да изпратите на приятелите си URL адреса на профила си.

Time needed: 4 minutes

Споделяте профила си в SoundCloud Go+?

  1. Влезте в приложението, след което отидете в профила си

  2. Изберете раздела “Профил”: ако кликнете директно върху “Споделяне” в долната част на страницата, ще бъдете пренасочени към страницата за плащане за избрания план.

  3. След това кликнете върху “Споделяне”:

  4. Ще се появи икона с URL адреса на вашия акаунт. Трябва само да го споделите в социалните мрежи:

Какви са рисковете от споделянето на абонамента ви за SoundCloud?


Ако искате да споделите абонамента си за SoundCloud Go+ с друг човек или група от хора. Те ще могат да виждат вашите дейности и информация и да разглеждат профила ви. Всъщност всеки от тях разполага със същото пространство за маневриране по сметката като вас, така че всеки от тях може да претендира за собственост върху сметката. Много е трудно да се намесим в такъв случай, тъй като политиката на SoundCloud предвижда, че лицето, което притежава регистрационния имейл, притежава свързания с него акаунт в SoundCloud и всички данни, свързани с него. За да предотвратите подобни разногласия, е препоръчително да споделяте пароли с помощта на мениджър на пароли и да не ги изпращате в свободен текст.

Търсите евтин абонамент за SoundCloud?


Тази услуга е предназначена за споделяне и заплащане на неизползваните сезонни билети. Това е платформата Sharesub, в която лесно можете да намерите група, към която да се присъедините, или абонати за вашия акаунт. Тя ви позволява да намалите разходите си в сигурна среда. За SoundCloud Go+ можете да печелите до 6,66 евро на месец за две места, които са на разположение освен вас. В тази платформа предоставените от вас идентификатори са криптирани и могат да бъдат променяни в профила ви. След това изпратете линка за покана на приятелите и семейството си и печелете пари в пълна безопасност.

Categorized in: