Το SoundCloud Go+ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που παρέχει στους χρήστες απεριόριστη πρόσβαση σε εκατομμύρια αρχεία μουσικής και ήχου κατά παραγγελία. Είναι η premium προσφορά από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα SoundCloud. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει κορυφαίο μουσικό περιεχόμενο που παράγεται από πολύ παθιασμένους δημιουργούς. Το καλύτερο είναι ότι προσφέρει ακρόαση χωρίς διαφημίσεις για να περιορίσει τις ενοχλητικές διακοπές και προσφέρει εντελώς δωρεάν λήψεις για χρονικά μετατοπισμένη ακρόαση. Συγκρίσιμη με τη μουσική έκδοση του Youtube, είναι πλέον διαθέσιμη σε σχεδόν 200 χώρες και διαθέτει ήδη πάνω από 30 εκατομμύρια καλλιτέχνες που προσφέρουν πάνω από 300 εκατομμύρια τραγούδια για να ακούσετε online ή offline. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο SoundCloud Go+, αλλά πρώτα θα δούμε τις διάφορες λειτουργίες του.

Τι μπορώ να κάνω στο SoundCloud Go+;


Με το SoundCloud Go+, έχετε όλα τα κύρια χαρακτηριστικά της μάρκας. Μπορείτε να γίνετε :

Δημιουργός: Ηχογραφήστε τα τραγούδια σας και, στη συνέχεια, ανεβάστε τα γρήγορα στο SoundCloud. Μοιραστείτε τα τραγούδια σας δημόσια ή ιδιωτικά με φίλους ή άλλους χρήστες του Διαδικτύου. Η πλατφόρμα σας παρέχει εργαλεία ανάλυσης και μέτρησης για να αξιολογείτε με ακρίβεια την επιτυχία των ηχητικών σας δημιουργιών.


Ακροατής: Εγγραφείτε και απολαύστε νέα μουσική κάθε μέρα. Ο αλγόριθμος του SoundCloud θα σας παρέχει ιδανικές συστάσεις με βάση αυτά που ακούτε. Μπορείτε να αποθηκεύετε τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής με ένα like, καθώς και να σχολιάζετε τα αγαπημένα σας τραγούδια.


Leader Web : Σας αρέσει η έννοια του influencer; Αυτή είναι μια θαυμάσια εναλλακτική λύση! Δημιουργήστε περιεχόμενο λίστας αναπαραγωγής για τους συνδρομητές σας και μοιραστείτε μαζί τους το πάθος σας για τη μουσική.

Μπορώ να αποκτήσω το SoundCloud Go+ δωρεάν;


Η ακρόαση των εκατομμυρίων κομματιών που είναι διαθέσιμα στο SoundCloud είναι εντελώς δωρεάν, είτε έχετε λογαριασμό SoundCloud είτε όχι. Ωστόσο, η επί πληρωμή έκδοση του SoundCloud για ακροατές υποστηρίζεται από διαφημίσεις και μεταδίδεται σε μορφή mp3 με ποιότητα 128kbps. Αν δεν θέλετε οι διαφημίσεις να παρεμβαίνουν στην ακρόασή σας, θα πρέπει να επιλέξετε μια συνδρομή επί πληρωμή, π.χ. SoundCloud Go +, και στη συνέχεια να απολαύσετε όλα τα οφέλη του SoundCloud.

Πόσο κοστίζει το SoundCloud Go+;


Η γενική πλατφόρμα προσφέρει στους εκδότες δύο επιλογές συνδρομής επί πληρωμή:

Δωρεάν δοκιμές προσφέρονται με κάθε συνδρομή. Και ως μπόνους, οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στο SoundCloud Go+.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του SoundCloud Go+;


Για τους δημιουργούς, το SoundCloud Go+ σας επιτρέπει να αναπτύξετε το μουσικό σας έργο ενισχύοντας τις προοπτικές επικοινωνίας σας. Σας συνιστούμε να το χρησιμοποιήσετε στα κοινωνικά σας δίκτυα για να ενισχύσετε την προβολή των μουσικών σας δημιουργιών. Αυτή η πλατφόρμα εγγυάται την προώθηση των τίτλων σας σε ένα ευρύ κοινό και την ομαλή διανομή. Ενώ δεν υπάρχουν πραγματικές ελλείψεις με αυτή την πλατφόρμα, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ορισμένοι τίτλοι είναι διαθέσιμοι μόνο με συνδρομή. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε το γεγονός ότι η εφαρμογή δεν επιτρέπει την πρόσβαση στην αρχική έκδοση της μουσικής.

Μπορούν περισσότερα από ένα άτομα να χρησιμοποιούν το SoundCloud Go+ με την ίδια συνδρομή;


Καλά νέα για όλους: εκτός από τη χρήση της εφαρμογής στον υπολογιστή σας, μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας SoundCloud+ Go σε τρεις άλλες συσκευές ταυτόχρονα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μοιραστείτε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας κοινοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή και τον κωδικό πρόσβασης στους επισκέπτες σας.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τον λογαριασμό μου στο SoundCloud Go+;


Η κοινή χρήση του λογαριασμού σας στο SoundCloud είναι πολύ απλή, αρκεί να στείλετε στους φίλους σας τη διεύθυνση URL του προφίλ του λογαριασμού σας.

Απαιτούμενος χρόνος 4 λεπτά

Μοιραστείτε το λογαριασμό σας στο SoundCloud Go+;

  1. Συνδεθείτε στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο προφίλ σας

  2. Επιλέξτε την ενότητα “Προφίλ”: αν κάνετε απευθείας κλικ στο “Μετοχή” στο κάτω μέρος της σελίδας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα πληρωμής για το επιλεγμένο πρόγραμμα.

  3. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο “share”:

  4. Θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο με τη διεύθυνση URL του λογαριασμού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το μοιραστείτε στα κοινωνικά σας δίκτυα:

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την κοινή χρήση της συνδρομής σας στο SoundCloud;


Αν θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο SoundCloud Go+ με άλλο άτομο ή ομάδα ατόμων. Θα μπορούν να βλέπουν τις δραστηριότητες και τις πληροφορίες σας και να περιηγούνται στο λογαριασμό σας. Στην πραγματικότητα, ο καθένας από αυτούς έχει τα ίδια περιθώρια ελιγμών στον λογαριασμό με εσάς, οπότε ο καθένας από αυτούς μπορεί να διεκδικήσει την κυριότητα του λογαριασμού. Είναι πολύ δύσκολο να παρέμβει κανείς σε μια τέτοια περίπτωση, καθώς η πολιτική του SoundCloud ορίζει ότι το άτομο που κατέχει το email εγγραφής είναι ο κάτοχος του σχετικού λογαριασμού SoundCloud και όλων των δεδομένων που συνδέονται με αυτόν. Για να αποφύγετε αυτού του είδους τις διαφωνίες, συνιστάται να μοιράζεστε τους κωδικούς πρόσβασης χρησιμοποιώντας έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και να μην τους στέλνετε σε καθαρό κείμενο.

Ψάχνετε για μια χαμηλού κόστους συνδρομή στο SoundCloud;


Αυτή η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να μοιράζεστε και να πληρώνετε τα αχρησιμοποίητα εισιτήρια διαρκείας σας. Αυτή είναι η πλατφόρμα Sharesub, όπου μπορείτε εύκολα να βρείτε μια ομάδα για να συμμετάσχετε ή συνδρομητές για το λογαριασμό σας. Σας επιτρέπει να μειώσετε τα έξοδά σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Για το SoundCloud Go+, μπορείτε να κερδίσετε έως και 6,66 ευρώ το μήνα για δύο διαθέσιμες θέσεις εκτός από εσάς. Σε αυτή την πλατφόρμα, τα αναγνωριστικά που παρέχετε είναι κρυπτογραφημένα και μπορούν να αλλάξουν στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, στείλτε τον σύνδεσμο πρόσκλησης στους φίλους και την οικογένειά σας και κερδίστε χρήματα με απόλυτη ασφάλεια.