Μοιραστείτε τη συνδρομή σας στη Le Figaro με λίγα μόνο κλικ

Παρά τη φήμη της ως συντηρητικής εφημερίδας, η Le Figaro προσαρμόστηκε άριστα στην ψηφιακή επανάσταση, εγκαινιάζοντας την ηλεκτρονική της πλατφόρμα στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Το Lefigaro.fr είναι ένας εξαιρετικός ειδησεογραφικός ιστότοπος με τεράστιο αριθμό άρθρων, τοποθετημένων γύρω από σαφή και ποικίλα θέματα όπως η πολιτική, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η οικονομία.

Όμως, όπως συμβαίνει και με τους κύριους ανταγωνιστές της, τα περισσότερα άρθρα της εφημερίδας είναι διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές, και δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να ξεκινάς ένα άρθρο χωρίς να μπορείς να το διαβάσεις ολόκληρο, επειδή δεν έχεις συνδρομή.

Εγγραφείτε στη Le Figaro

Αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ημέρας, θα δείτε ότι έχει 3 προσφορές:

  • ηπροσφορά Acces με 9,99 €/μήνα, που προσφέρει τη δυνατότητα συμβουλευτικής και σχολιασμού άρθρων στον ιστότοπο και την εφαρμογή.
  • τηνπροσφορά Premium με 14,99 ευρώ/μήνα, απαραίτητη αν θέλετε να συμβουλεύεστε την ψηφιακή έκδοση της κλασικής ημερήσιας εφημερίδας και επιπλέον περιοδικά.
  • το πακέτο Premium + με 19,99 €/μήνα, το οποίο προσφέρει τα ίδια οφέλη με το πακέτο Premium, καθώς και πρόσβαση στα ειδικά τεύχη της Figaro σε μορφή pdf. Ένα πακέτο Premium+, το οποίο είναι ακόμη πιο συμφέρον επειδή επιτρέπει στον αντισυμβαλλόμενο να το μοιραστεί με άλλα 4 άτομα (2 για το κλασικό πακέτο Premium), γεγονός που διαιρεί την τιμή της συνδρομής με 5.

Η κοινή χρήση της Le Figaro είναι εύκολη και χωρίς κίνδυνο.

Είστε συνδρομητής της Le Figaro και θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας;
Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο: ξεκινήστε ελέγχοντας ότι έχετε εγγραφεί σε μία από τις δύο προσφορές premium.
Εάν αυτό δεν ισχύει, μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε το πακέτο σας επικοινωνώντας με την Υπηρεσία Πελατών στο 01 70 37 31 70, η οποία θα αλλάξει τις επιλογές συνδρομής σας.

Απαιτούμενος χρόνος 2 λεπτά

Μόλις γίνει αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι :

  1. Διαχειριστείτε την πρόσβαση της οικογένειάς σας

    Μεταβείτε στον προσωπικό σας χώρο στον ιστότοπο της Le Figaro, στην ενότητα “συνδρομές” κάντε κλικ στην επιλογή “Διαχείριση της πρόσβασης στο οικογενειακό σας πακέτο”.

  2. Προσκαλέστε τους συν-συνδρομητές σας

    Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα και το επώνυμο του ατόμου που θέλετε να προσκαλέσετε, καθώς και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

  3. Ο συν-συνδρομητής σας λαμβάνει ένα e-mail

    Στη συνέχεια, θα λάβουν ένα email με έναν σύνδεσμο που θα τους καλεί να ενεργοποιήσουν τον δικό τους λογαριασμό figaro για να απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη με εσάς.

Αυτή η μέθοδος είναι εύκολη στη ρύθμιση και ιδιαίτερα ασφαλής, καθώς κάθε συν-συνδρομητής θα έχει τον δικό του λογαριασμό με τον δικό του κωδικό πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Οι κάτοχοι συνδρομής μπορούν να προσθέτουν ή να αφαιρούν λογαριασμούς με τους οποίους επιθυμούν να μοιράζονται τη συνδρομή τους ανά πάσα στιγμή.

Μη διστάζετε λοιπόν άλλο, αν θέλετε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις μιας προσφοράς Premium+ σε μια πολύ λογική τιμή:

Le Figaro

Η Le Figaro είναι μια γαλλική εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1826 από τον τραγουδοποιό Maurice Alhoy και τον συγγραφέα Étienne Arago.

Με 200 χρόνια ιστορίας πίσω της, η Le Figaro είναι αναμφίβολα ο παλαιότερος τίτλος του γαλλικού Τύπου, αν και έχει αλλάξει πολύ κατά τη διάρκεια των δύο αιώνων ύπαρξής της.

Η Le Figaro ανήκει πλέον στον όμιλο Dassaut και παραμένει σημαντικός παίκτης του γαλλικού Τύπου μέσω της ιστορικής της εφημερίδας, αλλά και μέσω μιας σειράς περιοδικών, συμπληρωμάτων και άλλων ειδικών εκδόσεων που εμπλουτίζουν την προσφορά της στον Τύπο.

Η Le Figaro είναι επίσης γνωστή για τη συντακτική της γραμμή, η οποία είναι μάλλον δεξιά στο πολιτικό φάσμα, με συντηρητικές και φιλελεύθερες αξίες, τις οποίες και διακηρύσσει με ευκολία.
Αυτή η δεσμευτική εκδοτική γραμμή δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την ποιότητα των πληροφοριών που μεταφέρει – το αντίθετο μάλιστα, αφού η Le Figaro παραμένει μία από τις πιο πολυδιαβασμένες και κυκλοφορούσες ημερήσιες εφημερίδες στη Γαλλία.

Διαθέσιμες άλλες συνδρομές εφημερίδων

https://www.sharesub.com/cms/fr/partagez-votre-abonnement-a-le-monde/