Споделете абонамента си за Le Figaro само с няколко кликвания

Въпреки репутацията си на консервативен вестник, Le Figaro се адаптира отлично към цифровата революция, стартирайки своята онлайн платформа в началото на 2000 г.
Lefigaro.fr е отличен новинарски сайт с огромен брой статии, подредени около ясни и разнообразни теми като политика, култура, спорт и икономика.

Но както и при основните му конкуренти, повечето от статиите на вестника са достъпни само за абонати и няма нищо по-неприятно от това да започнеш статия, без да можеш да я прочетеш цялата, защото нямаш абонамент.

Абонирайте се за Le Figaro

Ако посетите уебсайта на всекидневника, ще видите, че той предлага 3 оферти:

  • офертата Acces на цена от 9,99 €/месец, която предлага възможност за консултиране и коментиране на статии в сайта и приложението.
  • офертата Premium за 14,99 евро на месец, която е от съществено значение, ако искате да се запознаете с цифровата версия на класическия всекидневник и допълнителни списания.
  • пакет Premium + на цена 19,99 евро/месец, който предлага същите предимства като пакета Premium, както и достъп до специалните броеве на Figaro в pdf формат. Пакет Премиум+, който е още по-изгоден, защото позволява на договарящата страна да го сподели с още 4 души (2 за класическия пакет Премиум), което разделя цената на абонамента на 5.

Споделянето на Le Figaro е лесно и без риск.

Абонирате ли се за Le Figaro и искате ли да споделите абонамента си?
Не би могло да бъде по-лесно: започнете, като проверите дали сте се абонирали за една от двете премиум оферти.
Ако случаят не е такъв, винаги можете да обновите пакета си, като се свържете с отдел “Обслужване на клиенти” на телефон 01 70 37 31 70, който ще промени опциите на абонамента ви.

Time needed: 2 minutes

След като направите това, трябва само да :

  1. Управление на достъпа на семейството ви

    Отидете в личното си пространство на уебсайта на Le Figaro, в раздела “Абонаменти” кликнете върху “Управление на достъпа до вашия семеен пакет”.

  2. Поканете своите съабонати

    След това въведете името и фамилията на лицето, което искате да поканите, както и неговия имейл адрес.

  3. Вашият съабонат получава имейл

    След това те ще получат имейл с линк, който ги приканва да активират свой собствен акаунт във figaro, за да се възползват от същите предимства като вас.

Този метод е лесен за създаване и особено сигурен, тъй като всеки съавтор ще има собствен акаунт със собствена парола в онлайн платформата.
Притежателите на абонамент могат да добавят или премахват акаунти, с които желаят да споделят абонамента си, по всяко време.

Затова не се колебайте повече, ако искате да се насладите на целия комфорт на оферта Premium+ на повече от разумна цена:

Le Figaro

Le Figaro е френски вестник, основан през 1826 г. от певеца Морис Алхой и писателя Етиен Араго.

С 200-годишната си история Le Figaro несъмнено е най-старото заглавие във френската преса, макар че за два века съществуване се е променило много.

Понастоящем Le Figaro е собственост на групата Dassaut и продължава да бъде основен играч във френската преса чрез историческия си вестник, но също така и чрез цяла гама от списания, приложения и други специални издания, които обогатяват предлагането на пресата.

Le Figaro е известен и с редакционната си линия, която е по-скоро дясна в политическия спектър, с консервативни и либерални ценности, които с готовност заявява.
Тази ангажирана редакционна линия по никакъв начин не намалява качеството на информацията, която предава, дори напротив, тъй като Le Figaro остава един от най-четените и разпространявани ежедневници във Франция.

Други абонаменти за вестници

https://www.sharesub.com/cms/fr/partagez-votre-abonnement-a-le-monde/