Πώς μπορώ να μοιραστώ τον λογαριασμό μου στο Audible;

Στις μέρες μας, η ανάγνωση ενός βιβλίου δεν σημαίνει απαραίτητα ανάγνωση, αλλά και ακρόαση. Για εκείνους που αποθαρρύνονται από τη δραστηριότητα της ανάγνωσης, υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια μια εναλλακτική λύση: η ακρόαση ακουστικών βιβλίων. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε ένα βιβλίο και να γυρίσετε τις σελίδες – μια ηχογραφημένη φωνή το κάνει αυτό για εσάς, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε!

Audible, μια εναλλακτική λύση στην ανάγνωση


Όλοι ξέρουμε έναν φίλο, έναν μικρό αδελφό, έναν ανιψιό ή μια μητέρα που μισεί το διάβασμα, αλλά θα ήθελε να καταβροχθίσει το τελευταίο μπεστ σέλερ ή το τελευταίο βραβείο Goncourt. Η πλατφόρμα Audible έχει θέσει ως στόχο να προσφέρει μια σειρά προϊόντων προσαρμοσμένων σε αυτό το κοινό! Μια επισκόπηση.

Τι μπορεί να κάνει το Audible για εσάς;


Το Audible προσφέρει μια τεράστια ποικιλία βιβλίων για όλα τα γούστα. Η πλατφόρμα διαθέτει συνολικά πάνω από 500.000 τίτλους, 15.000 εκ των οποίων είναι στα γαλλικά! Το τελευταίο θρίλερ του Stephen King, το έπος του Harry Potter, η αυτοβιογραφία της Michelle Obama “Becoming” και τα μπεστ σέλερ του Guillaume Musso είναι μερικά μόνο από τα βιβλία που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.
Τα βιβλία διαβάζονται από διάσημες φωνές ή από τους συγγραφείς τους, όπως ο Nicolas Sarkozy ή ο φιλόσοφος Raphaël Enthoven, οι οποίοι διαβάζουν τα δικά τους έργα.

Πώς μπορώ να ακούσω Audible και ποια συνδρομή πρέπει να επιλέξω;


Το Audible είναι εταιρεία της Amazon, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ξεκινήσετε σε αυτή την πλατφόρμα είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Amazon, με πλήρη ασφάλεια, στον ιστότοπο Audible.co.uk ή κατεβάζοντας την εφαρμογή Audible, που είναι διαθέσιμη από το Apple Store και το Play store.
Το Audible προσφέρει 4 διαφορετικές συνδρομές:
– Η συνδρομή 1 πίστωση ανά μήνα με 9,95€/μήνα: αυτή είναι η κορυφαία προσφορά της πλατφόρμας και σας επιτρέπει να αγοράσετε 1 κομμάτι για να το κατεβάσετε και να το διατηρήσετε στον κατάλογό σας, ακόμη και μετά την ακύρωση. Η δοκιμαστική προσφορά σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα δωρεάν ακουστικό βιβλίο!
– Η συνδρομή 2 τίτλων ανά μήνα με 16,96 €/μήνα: μπορείτε να αγοράσετε 2 τίτλους για να τους κατεβάσετε και να τους διατηρήσετε στον κατάλογό σας, ακόμη και μετά την ακύρωση.
– Η συνδρομή 12 μονάδων ήχου ανά έτος με 99,85 €/έτος: εδώ θα έχετε πρόσβαση σε 12 κομμάτια για να τα κατεβάσετε και να τα διατηρήσετε στον κατάλογό σας, ακόμη και μετά την ακύρωση.
– Τέλος, υπάρχει και η συνδρομή 24 μονάδων ήχου ανά έτος με 189,95 €/έτος: θα έχετε πρόσβαση σε 24 κομμάτια για λήψη, τα οποία μπορείτε να διατηρήσετε στον κατάλογό σας, ακόμη και μετά την ακύρωση.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τον λογαριασμό μου στο audible;

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να μοιραστείτε περιεχόμενο του Audible προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα: μοιράζοντας τα κατεβασμένα βιβλία ή απλά μοιράζοντας το λογαριασμό σας με άλλους χρήστες. Προς το παρόν, το Audible δεν προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πολλών προφίλ για έναν μόνο λογαριασμό.

Κοινή χρήση βιβλίων

Το 2016, η εφαρμογή Audible πρόσθεσε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται “Share this audiobook” (Μοιραστείτε αυτό το ακουστικό βιβλίο). Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να μοιραστείτε ένα ή περισσότερα ηχητικά βιβλία από τη βιβλιοθήκη σας Audible με φίλους και συγγενείς. Ο παραλήπτης της κοινής χρήσης δεν χρειάζεται να έχει συνδρομή για να τη λάβει και μπορεί να την ακούσει απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή. Οι κάτοχοι λογαριασμού Audible θα μπορούν να μοιράζονται το αγαπημένο τους κομμάτι μέσω e-mail, Facebook, SMS και Whatsapp με ένα μόνο κλικ.
Για να μοιραστείτε ένα βιβλίο, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε την ακουστική εφαρμογή,
  2. Μεταβείτε στο μενού “Η βιβλιοθήκη μου”.
  3. Μεταξύ των κατεβασμένων ακουστικών, κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να μεταδώσετε,
  4. Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Αποστολή αυτού του βιβλίου”.

Κοινή χρήση λογαριασμού

Στη συνέχεια, για να μοιραστείτε έναν λογαριασμό Audible, έχετε δύο επιλογές:

  • Μπορείτε απλά και νόμιμα να μοιραστείτε τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Amazon με τα άτομα που θέλετε, τα οποία θα μπορούν στη συνέχεια να συνδεθούν στο λογαριασμό σας στο Audible. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα πρέπει απλώς να κατεβάσει την εφαρμογή και να εισάγει τους κωδικούς πρόσβασης για τον λογαριασμό σας.
    Να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι ασφαλείας που σχετίζονται με την κοινή χρήση λογαριασμού: οι εμπιστευτικές πληροφορίες που συνδέονται με τον λογαριασμό δεν μπορούν να τροποποιηθούν από έναν χρήστη!
  • Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε την επιλογή “Amazon Household Sharing” για να μοιραστείτε έναν λογαριασμό Audible και το περιεχόμενό του με κάποιον που έχει επίσης λογαριασμό Amazon. Η ασφάλεια και η εμπιστευτικότητα του λογαριασμού σας θα διατηρείται πάντα.

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Μοιραστείτε το λογαριασμό σας στο Audible σε 3 βήματα:

  1. Δημιουργώντας ένα σπίτι

    Από το λογαριασμό σας στην Amazon, μεταβείτε στην επιλογή “Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών σας “.
    Στην καρτέλα “Προτιμήσεις”, επιλέξτε το μενού “Households and Family Library”.
    Πρέπει να επιλέξετε την επιλογή “Προσθήκη ενήλικα”, την οποία θα δείτε στην επιλογή “Νοικοκυριά και οικογενειακή βιβλιοθήκη”.

  2. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας

    Αφού ρυθμίσετε το Amazon home και ενεργοποιήσετε την οικογενειακή βιβλιοθήκη, μπορείτε πλέον να μοιραστείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο κάνοντας κλικ στην επιλογή Share audiobook. Όλα τα μέλη του νοικοκυριού θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο περιεχόμενο.

Αφού ρυθμίσετε το Amazon home και ενεργοποιήσετε την οικογενειακή βιβλιοθήκη, μπορείτε πλέον να μοιραστείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο κάνοντας κλικ στην επιλογή Share audiobook. Όλα τα μέλη του νοικοκυριού θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο περιεχόμενο.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω με την κοινή χρήση λογαριασμού;

Μην περιμένετε άλλο και υποβάλετε το λογαριασμό σας Audible στη Sharesub. Το Sharesub είναι ο ιστότοπος διαμοιρασμού συνδρομών που σας επιτρέπει να εξοικονομείτε χρήματα, μέσα σε ένα νόμιμο και ασφαλές πλαίσιο.

Δεν έχετε λογαριασμό Audible; Διαθέσιμες συνδρομές για κοινή χρήση

Ακουστικό

Η Audible, που ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί θυγατρική της Amazon από το 2008, είναι σήμερα ο κορυφαίος πάροχος προφορικών ακουστικών πληροφοριών στην αγορά. Το Audible δημιουργήθηκε για να απελευθερώσει “τη συναισθηματική μουσική της γλώσσας” και “να ανοίξει μια νέα διάσταση της ακρόασης και να μας υπενθυμίσει τη σημασία της λεκτικής έκφρασης”. Το πλεονέκτημά του έναντι του ανταγωνισμού είναι ότι το περιεχόμενο του Audible συγκεντρώνει 200.000 ακουστικά προγράμματα που παρέχονται από εκδότες βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων, καθώς και πρωτότυπες δημιουργίες.