Как мога да споделя акаунта си в Audible?

В днешно време четенето на книга не означава непременно да я прочетеш, а и да я слушаш. За тези, които са отблъснати от четенето, от няколко години насам съществува алтернатива: слушане на аудиокниги. Не е необходимо да отваряте книга и да прелиствате страниците – това прави записаният глас, така че трябва само да слушате!

Audible, алтернатива на четенето


Всички познаваме приятел, братче, племенник или майка, които мразят да четат, но с удоволствие поглъщат последния бестселър или последната награда “Гонкур”. Платформата Audible си е поставила за цел да предложи редица продукти, съобразени с тази аудитория! Преглед.

Какво може да направи Audible за вас?


Audible предлага огромен избор от книги за всеки вкус. Платформата разполага с общо над 500 000 заглавия, от които 15 000 са на френски език! Последният трилър на Стивън Кинг, сагата за Хари Потър, автобиографията на Мишел Обама “Becoming” и бестселърите на Гийом Мусо са само част от книгите, достъпни в платформата.
Книгите се четат от известни гласове или от техните автори, като Никола Саркози или философа Рафаел Ентовен, които четат собствените си произведения.

Как мога да слушам Audible и какъв абонамент да избера?


Audible е компания на Amazon, така че всичко, което трябва да направите, за да започнете работа с тази платформа, е да си създадете акаунт в Amazon, при пълна сигурност, на уебсайта Audible.co.uk или като изтеглите приложението Audible, достъпно от Apple Store и Play store.
Audible предлага 4 различни абонамента:
– Абонамент за 1 кредит на месец на цена от 9,95 €/месец: това е водещото предложение на платформата, което ви позволява да закупите 1 песен за изтегляне и да я запазите в каталога си, дори и след отказ. Пробната оферта ви позволява да изберете безплатна аудиокнига!
– Абонамент за 2 кредита на месец на цена 16,96 €/месец: можете да закупите 2 заглавия, които да изтеглите и да запазите в каталога си, дори и след прекратяване на абонамента.
– Абонамент за 12 аудиокредита на година на цена от 99,85 €/година: тук ще имате достъп до 12 песни, които можете да изтеглите и да запазите в каталога си, дори и след прекратяване на абонамента.
– И накрая, има и абонамент за 24 аудиокредита на година на цена 189,95 евро/година: тогава ще имате достъп до 24 песни за изтегляне, които можете да запазите в каталога си, дори и след като се откажете.

Как мога да споделя акаунта си в Audible?

Има два различни начина за споделяне на съдържание на Audible с цел спестяване на пари: чрез споделяне на изтеглени книги или просто чрез споделяне на профила ви с други потребители. За момента Audible не предлага възможност за създаване на няколко профила за един профил.

Споделяне на книги

През 2016 г. приложението Audible добави нова функция, наречена “Споделяне на тази аудиокнига”. Тази функция ви позволява да споделите една или повече аудиокниги от вашата Audible библиотека с приятели и семейство. Не е необходимо получателят на споделянето да има абонамент, за да го получи, и може да го слуша, като просто изтегли приложението. Притежателите на акаунти в Audible ще могат да споделят любимата си песен по имейл, във Facebook, чрез SMS и Whatsapp само с едно кликване.
За да споделите книга, просто следвайте стъпките по-долу:

  1. Отворете приложението Audible,
  2. Отидете в “Моята библиотека” в менюто.
  3. Сред изтеглените аудиоклипове щракнете върху този, който искате да излъчите,
  4. Натиснете иконата с три точки в горния десен ъгъл и изберете “Изпращане на тази книга”.

Споделяне на акаунти

След това, за да споделите акаунт в Audible, имате две възможности:

  • Можете просто и законно да споделите кодовете си за достъп до акаунта в Amazon с желаните от вас хора, които след това ще могат да се свържат с вашия акаунт в Audible. След това вашият близък просто трябва да изтегли приложението и да въведе паролите за вашия акаунт.
    Можете да бъдете сигурни, че няма рискове за сигурността, свързани със споделянето на акаунти: поверителната информация, свързана с акаунта, не може да бъде променяна от друг потребител!
  • И накрая, можете да опитате опцията “Споделяне в домакинството на Amazon”, за да споделите акаунта си в Audible и съдържанието му с някой, който също има акаунт в Amazon. Сигурността и поверителността на вашия акаунт винаги ще бъдат запазени.

Time needed: 3 minutes

Споделете акаунта си в Audible в 3 стъпки:

  1. Създаване на дом

    От акаунта си в Amazon отидете в опцията “Управление на съдържанието и устройствата “.
    В раздела “Предпочитания” изберете менюто “Домакинства и семейна библиотека”.
    Трябва да изберете опцията “Добавяне на възрастен”, която ще видите под опцията “Домакинства и семейна библиотека”.

  2. Споделяне на съдържанието

    След като сте настроили своя дом в Amazon и сте активирали семейната библиотека, вече можете да споделяте всяко съдържание, като щракнете върху Споделяне на аудиокнига. Всички членове на домакинството ще имат достъп до споделено съдържание.

След като сте настроили своя дом в Amazon и сте активирали семейната библиотека, вече можете да споделяте всяко съдържание, като щракнете върху Споделяне на аудиокнига. Всички членове на домакинството ще имат достъп до споделено съдържание.

Как мога да спестя с помощта на споделяне на акаунти?

Не чакайте повече и изпратете своя акаунт в Audible в Sharesub. Sharesub е сайт за споделяне на абонаменти, който ви позволява да спестявате в законна и сигурна рамка.

Нямате акаунт в Audible? Присъединете се към абонаменти, достъпни за споделяне

Audible

Audible, основана през 1995 г. и дъщерна компания на Amazon от 2008 г., понастоящем е водещият доставчик на аудио информация на пазара. Audible е създадена, за да освободи “емоционалната музика на езика” и “да открие ново измерение на слушането и да ни напомни за значението на словесното изразяване”. Предимството му пред конкуренцията е, че съдържанието на Audible обединява 200 000 аудиопрограми, предоставени от издатели на книги, списания и вестници, както и оригинални творби.