Το L’Obs είναι ένα γαλλικό ειδησεογραφικό περιοδικό, αλλά είναι επίσης ένας δικτυακός τόπος όπου μπορείτε να κάνετε συνδρομή για να απολαύσετε μια σειρά από λειτουργίες. Φυσικά, πρόκειται για συνδρομή επί πληρωμή. Αναρωτιέστε όμως αν είναι δυνατόν να μοιραστείτε το L’Obs με τους φίλους και την οικογένειά σας για να τους βοηθήσετε να εξοικονομήσουν χρήματα; Να είστε σίγουροι, είναι απολύτως εφικτό! Μάθετε πώς εδώ.

Συνδρομή στο L’Obs

Οι συνδρομές στην εφημερίδα L’Obs διατίθενται σε διάφορα πακέτα, όπως περιγράφονται παρακάτω:

– Το πακέτο Essential με €6,99 το μήνα ή €69,99 το χρόνο σας δίνει πρόσβαση σε :

– Ένας μόνο λογαριασμός,
– Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου και της εφαρμογής ,
– Η ψηφιακή έκδοση του περιοδικού ,
– Ενημερωτικά δελτία συνδρομητών,
– Η δυνατότητα να αφήνετε σχόλια κάτω από τα άρθρα,
– Παιχνίδια L’Obs.

– Το πακέτο Premium με €9,99 ανά μήνα ή €99,99 ανά έτος σας δίνει πρόσβαση σε :

– Όλα τα περιεχόμενα του Essential offer ,
– Τέσσερις λογαριασμοί,
– Πρόσβαση στις εκδηλώσεις των μελών της λέσχης,
– 10 αντικείμενα για να χαρίσετε κάθε μήνα,
– Ψηφιακά ειδικά τεύχη.

– Το πακέτο Intégral με 12,99 € το μήνα ή 159 € το χρόνο σας δίνει πρόσβαση σε :

– Όλα τα περιεχόμενα του Essential offer ,
– Ένας μόνο λογαριασμός,
– Πρόσβαση στις εκδηλώσεις των μελών της λέσχης,
– 10 αντικείμενα για να χαρίσετε κάθε μήνα,
– Το έντυπο περιοδικό και τα ένθετά του παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.

Και οι τρεις προσφορές μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή.

Μάθετε πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο L’Obs

Πρώτα απ’ όλα, για να μάθετε πώς να μοιράζεστε το L’Obs, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό είναι δυνατό μόνο με το πακέτο Premium, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε έως και 4 χρήστες στον ίδιο λογαριασμό. Από τώρα και στο εξής, μάθετε πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο L’Obs και πώς οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν να συμμετάσχουν σε μια L’Obs share.

Απαιτούμενος χρόνος 4 λεπτά

Πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο L’Obs

  1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα του L’Obs

    Το πρώτο βήμα για την κοινή χρήση του L’Obs είναι η δημιουργία λογαριασμού στον ιστότοπο του L’Obs. Για να το κάνετε αυτό, από την αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο “Σύνδεση” και στη συνέχεια στο “Εγγραφή”. Μπορείτε να εγγραφείτε με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Google ή Apple.

  2. Εγγραφείτε στην προσφορά Premium

    Μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο “Εγγραφώ χωρίς δέσμευση” και επιλέξτε την προσφορά Premium. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η μόνη προσφορά που σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλα τρία άτομα.

  3. Μεταβείτε στο λογαριασμό σας για να προσκαλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας

    Τώρα μεταβείτε στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια στην ενότητα “Διαχείριση λογαριασμών που συνδέονται με τη συνδρομή σας”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “+” για να προσθέσετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας, εισάγοντας το επώνυμο, το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιώσετε ότι ο λογαριασμός έχει προστεθεί.

  4. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι αγαπημένοι σας είναι να αποδεχτούν την πρόσκληση

    Όταν ενημερώνεται ένας λογαριασμός, το ενδιαφερόμενο μέλος της οικογένειας θα λάβει πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να αποδεχθούν την πρόσκληση και να απολαύσουν όλα τα οφέλη του L’Obs δωρεάν! Το πλεονέκτημα της κοινής χρήσης μιας συνδρομής L’Obs είναι ότι οι λογαριασμοί των φίλων σας και ο δικός σας είναι ανεξάρτητοι. Από την άλλη πλευρά, μόνο εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας.

Ο όμιλος Obs

Το L’Obs είναι ένα γαλλικό ειδησεογραφικό περιοδικό που ιδρύθηκε το 1964 από τους Jean Daniel και Claude Perdriel. Το περιοδικό δεν ονομαζόταν πάντα έτσι. Όταν ιδρύθηκε, ονομαζόταν L’Observateur politique, économique et littéraire. Στη συνέχεια μετονομάστηκε σε France Observateur και, πιο πρόσφατα, σε Nouvel Observateur ή Nouvel Obs. Από το 1999, αυτή η πολύ δημοφιλής εφημερίδα έχει παρουσία στο Διαδίκτυο, με έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τις ειδήσεις κάνοντας συνδρομή. Αυτό επιτρέπει στο L’Obs να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό.