L’Obs е френско списание за новини, но също така и уебсайт, за който можете да се абонирате и да се възползвате от редица функции. Разбира се, това е платен абонамент. Но се чудите дали е възможно да споделите L’Obs с приятелите и семейството си, за да им помогнете да спестят пари? Бъдете сигурни, че това е напълно възможно! Научете как тук.

Абонамент за L’Obs

Абонаментът за вестник L’Obs се предлага в няколко пакета, както е описано по-долу:

– Пакетът Essential на цена 6,99 евро на месец или 69,99 евро на година ви дава достъп до :

– Една сметка;
– Цялото съдържание на сайта и приложението ;
– Цифровата версия на списанието ;
– Абонаментни бюлетини;
– Възможност за оставяне на коментари под статиите;
– L’Obs игри.

– Пакетът Premium на цена 9,99 евро на месец или 99,99 евро на година ви дава достъп до :

– Цялото съдържание на Essential offer ;
– Четири сметки;
– Достъп до събития в клуба на членовете;
– 10 предмета за раздаване всеки месец;
– Специални цифрови издания.

– Пакетът Intégral на цена 12,99 евро на месец или 159 евро на година ви дава достъп до :

– Цялото съдържание на Essential offer ;
– Една сметка;
– Достъп до събития в клуба на членовете;
– 10 предмета за раздаване всеки месец;
– Хартиеното списание и неговите приложения се доставят директно до дома ви.

И трите оферти могат да бъдат отменени по всяко време.

Научете как да споделите абонамента си за L’Obs

Преди всичко, за да разберете как да споделяте L’Obs, трябва да знаете, че това е възможно само с пакета Premium, който ви позволява да имате до 4 потребители в един и същи акаунт. Отсега нататък научете как да споделите моя абонамент за L’Obs и как вашите приятели и семейство могат да се присъединят към споделянето на L’Obs.

Time needed: 4 minutes

Как да споделите абонамента си за L’Obs

  1. Създаване на акаунт в уебсайта на L’Obs

    Първата стъпка за споделяне на L’Obs е да създадете акаунт на уебсайта на L’Obs. За да направите това, от началната страница кликнете върху “Вход” и след това върху “Регистрация”. Можете да се регистрирате с имейл адрес, Google или Apple.

  2. Абонирайте се за офертата Premium

    След като създадете акаунта си, кликнете върху “Абонирам се без ангажимент” и изберете офертата Premium. Всъщност това е единствената оферта, която ви позволява да споделите абонамента си с още трима души.

  3. Отидете в профила си, за да поканите приятелите и семейството си

    Сега отидете в профила си и след това в раздела “Управление на акаунти, свързани с вашия абонамент”. След това щракнете върху бутона “+”, за да добавите приятел или член на семейството, като въведете неговата фамилия, име и имейл адрес. Остава само да потвърдите, че акаунтът е добавен.

  4. Единственото, което близките ви трябва да направят, е да приемат поканата.

    При актуализиране на профил съответният член на семейството ще получи покана по имейл. Трябва само да приемат поканата и ще могат да се възползват безплатно от всички предимства на L’Obs! Предимството на споделянето на абонамент за L’Obs е, че акаунтите на вашите приятели и вашият собствен са независими. От друга страна, само вие можете да управлявате абонамента си.

Групата Obs

L’Obs е френско информационно списание, основано през 1964 г. от Жан Даниел и Клод Пердриел. Списанието не винаги се е наричало така. При основаването си той се нарича L’Observateur politique, économique et littéraire. След това е преименуван на France Observateur, а напоследък – на Nouvel Observateur или Nouvel Obs. От 1999 г. насам този много популярен вестник присъства и в интернет, като има сайт, на който можете да следите новините, като се абонирате за него. Това позволява на L’Obs да достигне до по-широка аудитория.