Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το Storytel και θα θέλατε να κάνετε μια συνδρομή για να επωφεληθείτε από όλα τα διαθέσιμα πλεονεκτήματα; Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα. Ωστόσο, αυτό αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο οικονομικό κόστος και αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν να μοιραστείτε το Storytel Family και το Family+ με τους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη με εσάς; Είναι απολύτως εφικτό, αρκεί να κάνετε τη σωστή προσφορά.

Η προσφορά Storytel

Η Storytel διαθέτει διάφορες προσφορέςπου ταιριάζουν σε όλους. Μάθετε περισσότερα για τις διάφορες συνδρομές που διατίθενται στο Storytel :

– Προσφορές περιορισμένου χρόνου

– 15 ώρες ακρόασης με 9,99 ευρώ το μήνα,
– 30 ώρες ακρόασης με 14,99 ευρώ το μήνα,
– 45 ώρες ακρόασης με 17,99 ευρώ το μήνα.

Όταν επιλέγετε μία από αυτές τις προσφορές, έχετε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

– Η προσφορά Storytel Unlimited

Απολαύστε πάνω από 350.000 ακουστικά βιβλία και ηλεκτρονικά βιβλία με απεριόριστο χρόνο ακρόασης. Αυτή η προσφορά κοστίζει :

– 12,98 ανά μήνα
– 69 για 6 μήνες ή €11,50 ανά μήνα,
– 119 για 12 μήνες, δηλαδή 9,91 ευρώ ανά μήνα.

Αυτή η προσφορά σας δίνει πρόσβαση σε μια δωρεάν δοκιμή 3 ημερών.

– Η προσφορά της οικογένειας Storytel

Αυτή η προσφορά κοστίζει 14,90 ευρώ το μήνα και σας επιτρέπει να έχετε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς και να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της προσφοράς Storytel Unlimited.

– Η προσφορά Storytel Family+

Αυτή η προσφορά κοστίζει 19,90 € το μήνα και σας επιτρέπει να έχετε τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς και να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της προσφοράς Storytel Unlimited.

Μάθετε πώς να μοιράζεστε τη συνδρομή σας Storytel Family και Family+

Αναρωτιέστε πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου Storytel Family και Family+; Σημειώστε ότι είναι απολύτως δυνατό να επιτρέψετε στους φίλους και την οικογένειά σας να συμμετάσχουν σε μια κοινή χρήση Storytel Family και Family+. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε τη σωστή προσφορά, επειδή δεν σας επιτρέπουν όλες να μοιράζεστε τις συνδρομές σας.

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε το Storytel Family και το Family+:

  1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο Storytel

    Πριν μπορέσετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας Storytel Family ή Family+, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο Storytel. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση” στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας και στη συνέχεια στην επιλογή “Εγγραφή”. Για να εγγραφείτε στο Storytel, θα χρειαστείτε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης.

  2. Πάρτε μια προσφορά μεριδίου συνδρομής

    Τώρα θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια προσφορά της Storytel. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι προσφορές περιορισμένου χρόνου και η προσφορά Storytel Unlimited δεν σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τη συνδρομή σας. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε την προσφορά Οικογενειακή, αν θέλετε ένας από τους φίλους ή την οικογένειά σας να απολαύσει τα οφέλη της συνδρομής σας, ή την προσφορά Οικογενειακή+, αν θέλετε να προσκαλέσετε δύο φίλους ή συγγενείς. Επομένως, επιλέξτε προσεκτικά την προσφορά σας, ανάλογα με τον αριθμό των φίλων και της οικογένειάς σας με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας.

  3. Βάλτε τους φίλους και την οικογένειά σας να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό

    Μόλις εγγραφείτε στην προσφορά, οι φίλοι και η οικογένειά σας θα λάβουν πρόσκληση και, όπως και εσείς, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στον ιστότοπο Storytel. Το πλεονέκτημα της κοινής χρήσης μιας συνδρομής Storytel Family και Family+ είναι ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν τον δικό τους λογαριασμό με τη δική τους διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον δικό τους κωδικό πρόσβασης και την προσωπική τους βιβλιοθήκη. Ωστόσο, το κόστος της συνδρομής αφαιρείται μόνο από το λογαριασμό σας.

Όμιλος Storytel

Η Storytel είναι μια υπηρεσία ροής ακουστικών βιβλίων. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει χιλιάδες τίτλους διαθέσιμους για ακρόαση σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών (παιδικά, αστυνομικά, φαντασίας, επιστημονικής φαντασίας, ρομαντικά, κ.λπ.). Με περισσότερους από δύο εκατομμύρια χρήστες, το Storytel είναι η πιο γνωστή και ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα για τη ροή ακουστικών βιβλίων. Η πλατφόρμα Storytel ιδρύθηκε το 2006 και είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 25 χώρες. Προσφέρει μια υπηρεσία που εκτιμάται πολύ από τους ανθρώπους και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Αντί να διαβάζουν βιβλία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να τα ακούνε!