Το Apple TV+ έχει γίνει γνωστή ως υπηρεσία streaming, προσφέροντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σύμφωνα με την υπόσχεση της μάρκας. Προσφέροντας μεγάλο αριθμό πρωτότυπων παραγωγών, όπως το Ted Lasso και ακόμη και το Silo, η υπηρεσία ευνοεί την ποιότητα έναντι της ποσότητας, αλλά αυτή η έλλειψη περιεχομένου μπορεί μερικές φορές να φρενάρει ορισμένους ανθρώπους που καταναλώνουν πολλές σειρές και ταινίες και να οδηγήσει στο ερώτημα αν θα ακυρώσουν ή όχι τη συνδρομή τους.

Γιατί να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Apple TV+;

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία ακύρωσης, είναι σημαντικό να καταλάβετε γιατί εξετάζετε αυτή την επιλογή. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Apple TV+:

  • Δημοσιονομικοί λόγοι: Το μηνιαίο κόστος πολλών συνδρομών streaming μπορεί να αυξηθεί γρήγορα και μερικές φορές είναι απαραίτητο να κάνετε περικοπές για να καλύψετε άλλες οικονομικές προτεραιότητες.
  • Απώλεια ενδιαφέροντος: Το γούστο σας στο περιεχόμενο αλλάζει με την πάροδο του χρόνου και αυτό που κάποτε ήταν απαραίτητο μπορεί να γίνει λιγότερο ελκυστικό καθώς κυκλοφορούν νέες σειρές και ταινίες.
  • Περιορισμένη χρήση: Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν χρησιμοποιείτε το Apple TV+ όσο νομίζατε, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να επανεξετάσετε τη συνδρομή.

Ωστόσο, πριν την ακύρωση, υπάρχει μια έξυπνη εναλλακτική λύση που πρέπει να εξετάσετε.

Κοινή χρήση συνδρομής : Έξυπνη εξοικονόμηση

Αντί να τερματίσετε οριστικά τη συνδρομή σας στο Apple TV+, γιατί να μην εξετάσετε μια πιο συνεργατική και οικονομικά αποδοτική επιλογή; Ο διαμοιρασμός της συνδρομής σας με άλλους χρήστες μέσω ειδικών πλατφορμών, όπως η sharesub.com, μπορεί να αποτελέσει μια συμφέρουσα λύση. Αυτός ο τύπος υπηρεσίας σας επιτρέπει να μοιράζεστε Apple TV συνδρομή με άλλους, έναντι αμοιβής. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος της συνδρομής σας, αλλά προσφέρει επίσης την ευκαιρία να το αντισταθμίσετε πλήρως, διατηρώντας παράλληλα αδιάλειπτη πρόσβαση στο Apple TV+. Αυτό ισχύει επίσης για όλες τις άλλες υπηρεσίες που έχετε εγγραφεί. Υιοθετώντας αυτή τη στρατηγική κοινής χρήσης, μεγιστοποιείτε τη χρησιμότητα της συνδρομής σας, δίνοντας παράλληλα σε άλλους την ευκαιρία να απολαύσουν το πλούσιο και ποικίλο περιεχόμενο που προσφέρει το Apple TV+, ενισχύοντας έτσι μια κοινότητα χρηστών με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Πώς μπορώ να διαγραφώ από το Apple TV+;

Αν αποφασίσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Apple TV+, δείτε πώς θα το κάνετε:

. Στο iPhone ή το iPad σας :

  • Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις”.
  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο “iTunes και App Store”.
  • Πατήστε το Apple ID σας.
  • Επιλέξτε “Εμφάνιση του Apple ID” και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, εάν είναι απαραίτητο.
  • Πατήστε “Συνδρομές”.
  • Βρείτε τη συνδρομή σας στο Apple TV+ και πατήστε “Ακύρωση συνδρομής”.

2. Στο Mac σας :

  • Ανοίξτε την εφαρμογή App Store.
  • Κάντε κλικ στο “Store” (Κατάστημα) στη γραμμή μενού στο επάνω μέρος της οθόνης.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή “Προβολή του λογαριασμού μου” και εισαγάγετε το Apple ID σας, εάν είναι απαραίτητο.
  • Στην ενότητα “Διαχείριση συνδρομών”, κάντε κλικ στην επιλογή “Διαχείριση”.
  • Βρείτε τη συνδρομή σας στο Apple TV+ και κάντε κλικ στο “Ακύρωση συνδρομής”.

Πώς μπορώ να διαγράψω την εγγραφή μου από το Apple TV+ στο Android;

Το Apple TV+ δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο Android. Εάν εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής Apple TV σε μια συσκευή Android, θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή μέσω αυτής της εφαρμογής ή online χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Categorized in: