Έχετε συνδρομή στο Apple TV+ και θέλετε να την μοιραστείτε για να εξοικονομήσετε χρήματα; Ή διστάζετε να εγγραφείτε λόγω της τιμής; Μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας!

Μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ροής βίντεο

Το Apple TV είναι μια σχετικά πρόσφατη πλατφόρμα ροής βίντεο, καθώς ο αμερικανικός κολοσσός αποφάσισε να εισέλθει σε αυτή την ανταγωνιστική αγορά με σκοπό να προσφέρει πρωτότυπα προγράμματα της Apple λίγο μετά τους άλλους. Όπως και ο κύριος ανταγωνιστής του Netflix, το Apple TV προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταινιών και σειρών, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών προγραμμάτων με μεγάλους Αμερικανούς αστέρες.

Τιμές από €4.99

Η τιμή της συνδρομής Apple TV+ αψηφά κάθε ανταγωνισμό και είναι μία από τις φθηνότερες της αγοράς:

  1. Apple TV+ στα €4,99/μήνα

Είναι ο φθηνότερος από τους μεγαλύτερους παρόχους streaming. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει σήμερα μικρότερη βιβλιοθήκη από τους ανταγωνιστές του, το Apple TV προσθέτει συνεχώς νέες σειρές στον κατάλογό του: Για όλη την ανθρωπότητα, Μικρή Αμερική, Η πρωινή εκπομπή και ντοκιμαντέρ όπως το Tiny World.

Στους νέους χρήστες προσφέρεται δοκιμαστική περίοδος μιας εβδομάδας. Και αυτή τη στιγμή, κάθε αγορά μιας συσκευής Apple συνοδεύεται από μια δωρεάν συνδρομή Apple TV+ διάρκειας ενός έτους! Πρόκειται για προσφορά περιορισμένου χρόνου, οπότε βιαστείτε.

Πώς μπορώ να κάνω κοινή χρήση του λογαριασμού μου Apple TV +;

Για τους κατόχους Apple TV + :

Σε IPhone ή IPad :

  1. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο λογαριασμό σας στο ICloud.
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε “οικογενειακή κοινή χρήση”.
  3. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη” και, στη συνέχεια, στο “Πρόσκληση”.
  4. Εισάγετε τη διεύθυνση ICloud του ατόμου με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε το Apple TV+.
  5. Αποστολή της πρόσκλησης

Σε Mac :

  1. Στην επάνω αριστερή γωνία, κάντε κλικ στο μήλο
  2. Πατήστε “Προτιμήσεις συστήματος
  3. Επιλέξτε “Οικογενειακή κοινή χρήση
  4. Κάντε κλικ στο “+” και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ICloud του συν-συνδρομητή.

Για τον συν-συνδρομητή :

Εάν λάβατε την πρόσκλησή σας μέσω email, SMS ή IMessage, κάντε κλικ στο σύνδεσμο της πρόσκλησης, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο ICloud και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για να επωφεληθείτε από την κοινή χρήση της συνδρομής Apple TV +.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έως και 6 συσκευές

Μπορείτε να μοιραστείτε το λογαριασμό σας στο Apple TV+ με έως και 6 συσκευές (συμπεριλαμβανομένου του κατόχου της συνδρομής). Κάθε λογαριασμός θα είναι ατομικός με σύνδεση στον προσωπικό τους λογαριασμό ICloud.

Καλό σχέδιο: Μπορείτε να κατεβάσετε και να παρακολουθήσετε κάθε αγαπημένο σας πρόγραμμα εκτός σύνδεσης (εκτός από την τηλεόραση).

Είναι επικίνδυνο να μοιράζομαι μια συνδρομή;

Η κοινή χρήση της συνδρομής γίνεται κατόπιν πρόσκλησης και δεν μοιράζεστε ποτέ τη σύνδεσή σας ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Έτσι μπορείτε να είστε ήσυχοι!

Η κοινή χρήση του λογαριασμού σας Apple TV+ είναι απολύτως νόμιμη, καθώς προσφέρεται από την πλατφόρμα της Apple. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις τους για περισσότερες πληροφορίες.

Πόσα μπορώ να εξοικονομήσω με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό;

Η συνδρομή Apple TV + κοστίζει 4,99 €/μήνα. Ανάλογα με τον αριθμό των μελών, μπορείτε να μειώσετε το λογαριασμό σας έως και κατά 6! Αυτό σημαίνει συνδρομή TV + με λιγότερο από 1 ευρώ το μήνα. Δεν θα μπορούσε να είναι φθηνότερο.

Ακόμα και αν δεν είστε 6 άτομα, θα εξοικονομήσετε τουλάχιστον 2,50 ευρώ το μήνα!

Πώς μπορώ να μοιραστώ το κόστος της συνδρομής με τους συν-συνδρομητές μου;

Το Apple TV + δεν προσφέρει τρόπο να μοιραστεί το κόστος μεταξύ των μελών ενός προγράμματος, αλλά μπορείτε απλά να μοιραστείτε το κόστος κάνοντας εγγραφή στο Sharesub.

Πληκτρολογώντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή σας, θα δημιουργήσετε έναν ειδικό σύνδεσμο προς το κοινή χρήση συνδρομής Apple TV+ . Αυτός ο μοναδικός σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την προσθήκη συν-συνδρομητών στο χώρο σας Apple TV+. Με τη χρήση του, οι συν-συνδρομητές σας θα μπορούν να εισάγουν τα στοιχεία πληρωμής τους, τα οποία θα ενεργοποιούν μια αυτόματη μηνιαία άμεση χρέωση. Αυτό το σύστημα πληρωμών όχι μόνο συμβάλλει στην απλούστευση της οικονομικής διαχείρισης του διαμοιρασμού, αλλά εξασφαλίζει επίσης μια δίκαιη κατανομή του κόστους, πιστώνοντας τον λογαριασμό σας απευθείας με κάθε κύκλο χρέωσης. Αυτή η μέθοδος κοινής χρήσης, που υποστηρίζεται από την Apple, ενισχύει τη φιλικότητα προς το χρήστη και την προσβασιμότητα της συνδρομής Apple TV+, επιτρέποντας σε κάθε συμμετέχοντα να εκμεταλλευτεί πλήρως το ποικίλο περιεχόμενο που προσφέρει η πλατφόρμα.

Αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα Apple TV + λογαριασμό σε πολύ χαμηλή τιμή, στέλνοντάς τους έναν σύνδεσμο κοινοποίησης Sharesub! Θα σε λατρέψουν.

Γιατί η Sharesub;

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το κόστος όλων των συνδρομών σας με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε όλους τους λογαριασμούς σας στο περιβάλλον εργασίας μας και να στείλετε πρόσκληση στις επαφές σας. Θα αποζημιωθείτε χωρίς να χρειαστεί να το σκεφτείτε!

Categorized in: