Имате абонамент за Apple TV+ и искате да го споделите, за да спестите пари? Или пък не желаете да се абонирате заради цената? Можете да го споделите с приятелите си!

Една от водещите платформи за стрийминг на видео

Apple TV е сравнително нова платформа за стрийминг на видео, като американският гигант реши да навлезе на този конкурентен пазар с цел да предлага оригинални програми на Apple малко след останалите. Подобно на основния си конкурент Netflix, Apple TV предлага широка гама от филми и сериали, включително ексклузивни програми с участието на големи американски звезди.

Цени от €4.99

Цената на абонамента за Apple TV+ не се подчинява на конкуренцията и е една от най-евтините на пазара:

  1. Apple TV+ за 4,99 €/месец

Това е най-евтиният от големите доставчици на стрийминг. Въпреки че в момента разполага с по-малка библиотека от конкурентите си, Apple TV постоянно добавя нови сериали към каталога си: “За цялото човечество”, “Малка Америка”, “Сутрешно шоу” и документални филми като “Малък свят”.

На новите потребители се предлага едноседмичен пробен период. А точно сега всяка покупка на устройство на Apple се предлага с безплатен едногодишен абонамент за Apple TV+! Тази оферта е с ограничен срок, затова побързайте.

Как да споделя акаунта си в Apple TV+?

За притежателите на Apple TV + :

На IPhone или IPad :

  1. Отидете в Настройки, след което щракнете върху профила си в ICloud
  2. След това изберете “семейно споделяне”.
  3. Кликнете върху “Добавяне” и след това върху “Покана”.
  4. Въведете ICloud адреса на лицето, с което искате да споделите Apple TV+
  5. Изпращане на поканата

В Mac :

  1. В горния ляв ъгъл щракнете върху ябълката
  2. Натиснете “Системни предпочитания
  3. Изберете “Споделяне в семейството”.
  4. Кликнете върху “+”, след което въведете имейл адреса на съабоната в ICloud

За съабоната :

Ако сте получили поканата си по имейл, SMS или IMessage, кликнете върху връзката за покана, влезте в профила си в ICloud и следвайте инструкциите, за да се възползвате от споделянето на абонамента за Apple TV +.

Може да се използва с до 6 устройства

Можете да споделяте акаунта си в Apple TV+ с до 6 устройства (включително собственика на абонамента). Всеки акаунт ще бъде индивидуален, като влезе в личния си акаунт в ICloud.

Добър план: Можете да изтеглите и да гледате всяка от любимите си програми офлайн (с изключение на телевизията).

Рисковано ли е да споделяте абонамент?

Споделянето на абонамента е по покана и никога не споделяте потребителското си име или парола. Така че можете да бъдете спокойни!

Споделянето на акаунта ви в Apple TV+ е напълно законно, тъй като се предлага от платформата на Apple. Не се колебайте да се консултирате с техните условия за повече информация.

Колко мога да спестя с обща сметка?

Абонаментът за Apple TV+ е 4,99 евро на месец. В зависимост от броя на членовете можете да намалите сметката си с до 6! Това означава абонамент за телевизия + за по-малко от 1 евро на месец. Не може да бъде по-евтино.

И дори да не сте 6 души, ще спестите поне 2,50 евро на месец!

Как мога да споделя разходите за абонамент с моите съабонати?

Apple TV+ не предлага начин за разделяне на разходите между членовете на плана, но можете просто да споделите разходите, като се регистрирате в Sharesub.

Като въведете няколко данни за абонамента си, ще генерирате конкретна връзка към споделяне на абонамент за Apple TV+ . Тази уникална връзка е създадена, за да улесни добавянето на съабонати в пространството на Apple TV+. С негова помощ вашите абонати ще могат да въведат данните си за плащане, което ще задейства автоматичен месечен директен дебит. Тази система за плащане не само помага да се опрости финансовото управление на споделянето, но и гарантира справедливо разпределение на разходите, като кредитира сметката ви директно при всеки цикъл на фактуриране. Този метод за споделяне, поддържан от Apple, подобрява удобството за ползване и достъпността на абонамента за Apple TV+, като дава възможност на всеки участник да се възползва напълно от разнообразното съдържание, предлагано от платформата.

Позволете на приятелите и семейството си да се възползват от тази възможност да получат Apple TV + акаунт на много ниска цена, като им изпратите линк за споделяне в Sharesub! Ще бъдете обожавани.

Защо Sharesub?

Sharesub е платформа, която ви позволява да разделите разходите за всички абонаменти с вашите приятели, семейство и колеги. Можете лесно да въведете всичките си акаунти в нашия интерфейс и да изпратите покана до контактите си. Ще ви бъдат възстановени разходите, без да се налага да мислите за това!

Categorized in: