Εκτός από συνδρομητική υπηρεσία streaming, το iQiyi είναι η κορυφαία πλατφόρμα της Κίνας για streaming ψυχαγωγίας σε πραγματικό χρόνο. Μια κινεζική εκδοχή του Netflix, ξεχωρίζει για την καινοτόμο και στρατηγική πλατφόρμα συνδρομητικής τεχνολογίας της, με πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες και σταθερή δέσμευση κάθε μήνα. Η πλατφόρμα iQiyi είναι σχεδιασμένη για την online διάθεση περιεχομένου υψηλής απόδοσης, με τις καλύτερες πωλήσεις. Προσελκύει πλήθος κόσμου με ταινίες, σειρές, μουσική, online παιχνίδια, εκπομπές και πολλά άλλα, χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε.

Τι προσφέρει το iQiyi;


Αυτή η πλατφόρμα σας προσφέρει περιεχόμενο με μια πινελιά πρωτοτυπίας και υψηλή φήμη. Θα βρείτε όλα τα τελευταία ασιατικά δράματα, συμπεριλαμβανομένης της Κορέας, της Κίνας και ακόμη και της Ταϊλάνδης. Το iQiyi προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταινιών και κινούμενων σχεδίων, ένα πλήθος προγραμμάτων, ακόμη και υπότιτλους και μεταγλώττιση, εκτός από μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη με άλλο εξατομικευμένο περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί από επαγγελματίες του κλάδου της ψυχαγωγίας. Ακολουθούν μερικά μόνο παραδείγματα από τα δημοφιλή προγράμματα που θα βρείτε στο iQiyi on demand: Lesson in love, Wild Bloom, Double love, My wife as a Villain character, New Life Begins. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το iQIYI, τα προγράμματα μπορούν να μεταδοθούν ζωντανά ή με μικρή καθυστέρηση οπουδήποτε στον κόσμο. Προσφέρει επίσης διαδικτυακές υπηρεσίες διαφήμισης, διαδικτυακές υπηρεσίες πωλήσεων και ακόμη και άδειες χρήσης IP.ng.

Είναι το iQiyi δωρεάν;

Το IQiyi προσφέρει δύο τύπους υπηρεσιών: μια δωρεάν υπηρεσία και μια επί πληρωμή υπηρεσία. Το μοντέλο κερδοφορίας ποικίλλει και εξαρτάται από την επιλεγμένη συνδρομή.

Ποια είναι τα σχέδια τιμών για μια συνδρομή iQiyi;


Η συνδρομή iQiyi είναι διαθέσιμη σε στάνταρ και πριμοδότηση:

Μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο iQiyi;


Φυσικά, το iQiyi σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλους χρήστες. Στην ελεύθερη λειτουργία, είστε ο μόνος εξουσιοδοτημένος χρήστης και επωφελείστε από την ποιότητα εικόνας έως και 720p. Στην κανονική λειτουργία, μπορείτε να προσθέσετε έναν ακόμη χρήστη στη συνδρομή σας. Η ποιότητα της εικόνας βελτιώνεται, δηλαδή 1080p, και προστίθενται αρκετές άλλες επιλογές στο πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία Premium, η οποία αυξάνει την ποιότητα εικόνας στα 4.000p, ενώ σας επιτρέπει να προσθέσετε άλλους 3 χρήστες. Ακολουθεί μια σύνοψη της σύγκρισης των προγραμμάτων τιμών του iQiyi:

Μπορώ να παρακολουθήσω μη ασιατικά προγράμματα στο iQiyi;


Φυσικά, στο iqiyi θα βρείτε ταινίες και άλλα προγράμματα από όλο τον κόσμο.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο iQiyi;

Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο iQiyi

Πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή iQiyi

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή iQiyi στη συσκευή σας και δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, πρέπει να μεταβείτε στο προφίλ σας,

Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις,


Στη συνέχεια, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “λογαριασμός και ασφάλεια” για να ανακτήσετε τις παραμέτρους αναγνώρισης του λογαριασμού σας, καθώς αυτές τις πληροφορίες πρέπει να δώσετε στους χρήστες που θέλετε να συνδέσετε με το λογαριασμό σας.


Οι παράμετροι σύνδεσης θα παρουσιαστούν ως εξής:

Μόλις λάβετε τα στοιχεία σύνδεσής σας, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με τους φίλους και την οικογένειά σας στέλνοντάς τους το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα εικόνας και ήχου με εσάς, καθώς και όλες τις επιλογές που σχετίζονται με τον τύπο της συνδρομής.

Γιατί να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο iQiyi;


Είναι μια καλή συμφωνία για εσάς να προσφέρετε τις διαθέσιμες θέσεις σας, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Εξοικονομείτε 75% σε μια συνδρομή Premium και 50% σε μια συνδρομή Standard. Ομοίως, η συμμετοχή σε μια υπάρχουσα ομάδα σημαίνει ότι πληρώνετε πολύ λιγότερα για το iqiyi.

Υπάρχουν κίνδυνοι από την κοινή χρήση της συνδρομής μου στο iQiyi;


Καθώς η εφαρμογή προβλέπει την κοινή χρήση των συνδρομών με την παροχή αναγνωριστικών, ο κάτοχος του λογαριασμού έχει ελάχιστο έλεγχο των ψηφιακών πρακτικών των μελών. Κακόβουλα μέλη μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό και να αλλάξουν τις ρυθμίσεις σύνδεσης, ώστε ο ιδιοκτήτης να μην μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση σε αυτόν, και αν χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε άλλους ιστότοπους ή πλατφόρμες, ο κακός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλους τους άλλους λογαριασμούς του και να τους αναζητήσει. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, συνιστάται να αποφεύγετε την κοινοποίηση κωδικών πρόσβασης σε καθαρό κείμενο, αλλά να χρησιμοποιείτε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Νοικιάστε τους ελεύθερους χώρους σας με απόλυτη ασφάλεια!

Κάντε τη συνδρομή σας στο iQiyi ορατή τώρα με την πλατφόρμα Sharesub δημιουργώντας μια ομάδα και στέλνοντας το σύνδεσμο της ομάδας στους φίλους σας. Απολαύστε τα όλα μαζί σε χαμηλές τιμές!