Освен че е абонаментна стрийминг услуга, iQiyi е водещата китайска платформа за стрийминг на развлечения в реално време. Китайската версия на Netflix се отличава с иновативна и стратегическа технологична платформа за абонамент, с над 500 милиона потребители и непоколебим ангажимент всеки месец. Платформата iQiyi е създадена за онлайн доставка на висококачествено съдържание, което се продава най-добре. Тя привлича тълпи с филми, сериали, музика, онлайн игри, предавания и много други, без да е необходимо да ги изтегляте.

Какво предлага iQiyi?


Тази платформа ви предлага съдържание с нотка оригиналност и висока репутация. Ще намерите всички най-нови азиатски драми, включително от Корея, Китай и дори Тайланд. iQiyi предлага широка гама от филми и анимационни филми, множество програми и дори субтитри и дублаж, както и богата библиотека от друго персонализирано съдържание, разработено от професионалисти в развлекателната индустрия. Ето само няколко примера за популярните програми, които ще намерите в iQiyi по заявка: Урок по любов, Див разцвет, Двойна любов, Жена ми като злодей, Нов живот започва. Струва си да се отбележи, че с iQIYI програмите могат да се излъчват на живо или с леко закъснение навсякъде по света. Освен това предлага онлайн рекламни услуги, услуги за онлайн продажби и дори лицензи за IP.ng.

Безплатен ли е iQiyi?

IQiyi предлага два вида услуги: безплатна и платена услуга. Моделът на монетизиране е разнообразен и зависи от избрания абонамент.

Какви са ценовите планове за абонамент за iQiyi?


Абонаментът за iQiyi се предлага в стандартен и премиум режим:

Мога ли да споделя абонамента си за iQiyi?


Естествено, iQiyi ви позволява да споделяте абонамента си с други потребители. В безплатен режим вие сте единственият оторизиран потребител и се възползвате от качеството на изображението до 720p. В стандартен режим можете да добавите друг потребител към абонамента си. Качеството на изображението е подобрено, т.е. 1080p, и към плана са добавени няколко други опции. Същото важи и за режима Premium, който повишава качеството на изображението до 4000p, като същевременно ви позволява да добавите още 3 потребители. Ето обобщение на сравнението на ценовите планове на iQiyi:

Възможно ли е да гледате неазиатски програми в iQiyi?


Естествено, в iqiyi ще намерите филми и други програми от цял свят.

Как мога да споделя абонамента си за iQiyi?

Ето как да споделите абонамента си за iQiyi

Трябва да отидете в приложението iQiyi

След като инсталирате приложението iQiyi на устройството си и създадете акаунта си, трябва да отидете в профила си;

След това отидете в Настройки;


След това трябва да отидете в раздела “акаунт и сигурност”, за да изтеглите параметрите за идентификация на акаунта, тъй като именно тази информация трябва да предоставите на потребителите, които искате да свържете с вашия акаунт.


Параметрите на връзката ще бъдат представени, както следва:

След като получите данните си за вход, можете лесно да споделите абонамента си с приятелите и семейството си, като им изпратите потребителското си име и парола. Те ще се радват на същото качество на картината и звука като вас, както и на всички опции, свързани с вида абонамент.

Защо да споделяте абонамента си за iQiyi?


За вас е изгодно да предложите свободните си места, тъй като това ви позволява да направите значителни икономии. Спестявате 75% от абонамент Premium и 50% от абонамент Standard. По същия начин, ако се присъедините към съществуваща група, ще платите много по-малко за iqiyi.

Има ли някакви рискове при споделянето на моя абонамент за iQiyi?


Тъй като приложението осигурява споделяне на абонаменти чрез предоставяне на идентификатори, притежателят на акаунта има малък контрол върху цифровите практики на членовете. Злонамерените членове могат да получат достъп до акаунта и да променят настройките за влизане, така че собственикът вече да няма достъп до него, а ако използвате същата парола в други сайтове или платформи, злосторникът може да получи достъп до всички други акаунти и да ги претърси. За да решите този проблем, е препоръчително да избягвате споделянето на пароли в чист текст, а да използвате мениджър на пароли.

Отдавайте свободните си пространства под наем в пълна безопасност!

Направете своя абонамент за iQiyi видим сега с платформата Sharesub, като създадете група и изпратите връзката на групата на приятелите си. Насладете се на всичко заедно на ниски цени!

Categorized in: