Youtube και Google

Το Youtube ανήκει στην Google, οπότε τα δύο περιβάλλοντα είναι πολύ στενά συνδεδεμένα. Μπορείτε να μοιραστείτε το λογαριασμό σας στο Youtube με την εφαρμογή Google One στο Android ή το iPhone, για παράδειγμα, αλλά και στο διαδίκτυο εδώ. Έτσι, έχετε το δικό σας Κέντρο Ελέγχου Google που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ολόκληρο το περιβάλλον σας.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο Google One;

Τα εξηγήσαμε όλα εδώ 😊

Πώς φεύγετε από μια οικογενειακή ομάδα;

Πηγαίνετε στην οικογένειά σας στο Google εδώ

αποκτήστε πρόσβαση στο προφίλ σας στην οικογένειά σας στο google

Εμφανίζεστε στην κορυφή (ο λογαριασμός μας είναι Sharesub 1), κάντε κλικ στο μικρό λογότυπο στα δεξιά: >.

δράση για να αφήσετε την οικογένειά σας στο Google

Η Google σας ζητά να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να αποχωρήσετε από την “οικογένεια της Google”.

Ζητήστε επιβεβαίωση για να εγκαταλείψετε την οικογένειά σας Google One

Η Google σας εξηγεί τι έχετε να χάσετε και σας δίνουμε μερικές προφυλάξεις πριν φύγετε.

Επιβεβαίωση ότι η απόφασή σας να αποχωρήσετε από την οικογένεια Google One έχει ληφθεί υπόψη

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και θα πρέπει να εμφανιστεί αυτή η σελίδα προώθησης της Google Family. Αυτό σημαίνει ότι έχετε εγκαταλείψει την οικογένεια της Google,

Πώς μπορώ να αλλάξω τον διαχειριστή της οικογένειας Google;

Η Google δεν προσφέρει ακόμη τη δυνατότητα αλλαγής του διαχειριστή της οικογένειας Google. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να διαγράψετε την οικογένεια και να δημιουργήσετε μια νέα οικογένεια με διαχειριστή, αλλά θα χάσετε όλα τα οφέλη, τα πλεονεκτήματα και τη λειτουργικότητα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της νέας οικογένειας. Σας συμβουλεύουμε να μην διαγράφετε μια οικογένεια για να δημιουργήσετε μια νέα. Επιλέξτε τον διαχειριστή της οικογένειας προσεκτικά από την αρχή. Θυμηθείτε να ελέγξετε ότι ο λογαριασμός σας Google είναι ασφαλής. Σε ένα άλλο άρθρο, σας συνιστούσαμε να χρησιμοποιείτε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης ή οποιοδήποτε άλλοεργαλείο που σας επιτρέπει να ασφαλίζετε τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Google One;

Το Google One συγκεντρώνει όλες τις εφαρμογές και τις λειτουργίες της Google. Σας επιτρέπει να έχετε όλες τις συνδρομές σας σε ένα μέρος. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των πολύτιμων φωτογραφιών σας στο Google Photos. Επωφεληθείτε από τους αλγόριθμους της εφαρμογής, τις δυνατότητες ρετουσαρίσματος και επεξεργασίας με τη συνδρομή σας στο Google One. Απολαύστε ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης, έως και 30.000 GB.

Ποιος έχει πρόσβαση στον δίσκο μου;

Εσύ και μόνο εσύ. Κανείς άλλος εκτός από εσάς, μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του λογαριασμού σας Google, δεν έχει πρόσβαση στο Drive σας. Αυτό ισχύει επίσης για τα μηνύματα Google και τις φωτογραφίες σας που είναι αποθηκευμένες στην εφαρμογή Google Photos. Οι μόνες πληροφορίες στις οποίες έχει πρόσβαση ο διαχειριστής της οικογένειας είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Google και η χρήση του αποθηκευτικού χώρου από την “Οικογένεια Google”, οι οποίες παρουσιάζονται ως εξής:

Διανομή του χώρου αποθήκευσης της συνδρομής σας στο Google, όπως φαίνεται από έναν διαχειριστή

Πώς μπορώ να ενταχθώ σε άλλη οικογένεια αν έχω ήδη αλλάξει φέτος;

Η Google σας επιτρέπει να αλλάξετε οικογένεια μόνο μία φορά σε οποιαδήποτε κυλιόμενη περίοδο 12 μηνών. Η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό λογαριασμό Gmail (Google), τότε έχετε δύο επιλογές:

  • η πρώτη και απλούστερη, χρησιμοποιείτε τον νέο σας λογαριασμό Google για το Youtube και τον παλιό σας για τα υπόλοιπα.
  • τεχνικά, διατηρείτε μόνο αυτόν τον νέο λογαριασμό και μεταφέρετε τον παλιό σας λογαριασμό google με μεταφορά του γραμματοκιβωτίου σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια και στη συνέχεια να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Sharesub.

Ποια άλλη πλατφόρμα εκτός από το Youtube το κάνει αυτό;

Το Spotify λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο 🎧