Youtube и Google

Youtube е собственост на Google, така че двете среди са много тясно свързани. Можете да споделите профила си в Youtube с приложението Google One в Android или iPhone, например, но също и в уеб тук. Така че разполагате със собствен контролен център на Google, който ви позволява да управлявате цялата си среда.

Как мога да споделя абонамента си за Google One?

Обяснихме всичко тук 😊

Как се напуска семейна група?

Отидете в семейството си в Google тук

достъп до вашия профил в семейството ви в Google

Появявате се в най-горната част (нашият акаунт е Sharesub 1), щракнете върху малкото лого вдясно: >.

действие за напускане на семейството на Google

Google ще ви помоли да потвърдите, че искате да напуснете “семейството на Google”.

Искане за потвърждение за напускане на семейството на Google One

Google обяснява какво можете да загубите, а ние ви даваме няколко предпазни мерки, преди да заминете.

Потвърждение, че решението ви да напуснете семейството на Google One е било взето предвид.

След това ще бъдете помолени да въведете паролата си и ще се появи тази страница за популяризиране на Google Family. Това означава, че сте напуснали семейството на Google;

Как мога да променя администратора си в Google Family?

Google все още не предлага възможност за промяна на администратора на Google Family. Ако желаете, можете да изтриете семейството и да създадете ново с администратор, но ще загубите всички ползи, предимства и функционалност, докато се създава новото семейство. Съветваме да не изтривате семейство, за да създадете ново. От самото начало внимателно изберете администратора на семейството. Не забравяйте да проверите дали профилът ви в Google е защитен. В друга статия ви препоръчахме да използвате мениджър на пароли или другинструмент , който да ви помогне да защитите дейността си в интернет.

Какви са предимствата на Google One?

Google One обединява всички приложения и функции на Google. Тя ви позволява да съхранявате всичките си абонаменти на едно място. Създайте резервно копие на всичките си ценни снимки в Google Photos. Възползвайте се от алгоритмите на приложението, функциите за ретуширане и обработка с абонамента си за Google One. Насладете се на още повече пространство за съхранение – до 30 000 GB.

Кой има достъп до моето устройство?

Вие и само вие. Никой друг освен вас, чрез вашия имейл адрес и акаунт в Google, няма достъп до вашия Диск. Това се отнася и за пощата ви в Google и снимките, съхранявани в приложението Google Photos. Единствената информация, до която администраторът на семейството има достъп, е вашият имейл адрес в Google и използването на хранилище от “Семейството на Google”, като цялата информация е представена по следния начин:

Разпределение на хранилището за абонамент на Google, както е видяно от администратор

Как мога да се присъединя към друго семейство, ако вече съм сменил семейството си тази година?

Google ви позволява да промените семейството си само веднъж в рамките на 12-месечен период. Обходният вариант е да използвате друг акаунт в Gmail (Google), след което имате два избора:

  • първият и най-простият – използвате новия си акаунт в Google за Youtube, а стария – за останалите.
  • от техническа гледна точка запазвате само този нов акаунт и прехвърляте стария си акаунт в Google с прехвърляне на пощенската кутия.

Можете също така да създадете собствено семейство и след това да споделите абонамента си в Sharesub.

Коя друга платформа освен Youtube прави това?

Spotify работи по същия начин 🎧

https://www.sharesub.com/cms/fr/rejoindre-nouvelle-famille-spotify/

Categorized in: