Ο κόσμος της ψυχαγωγίας κυριαρχείται πλέον από τους γίγαντες του streaming, είτε πρόκειται για κινηματογράφο, μουσική, προβολή βίντεο κ.λπ. Σε αυτές περιλαμβάνεται η αμερικανική πλατφόρμα HBO Max. Διαθέσιμος σε περιορισμένο αριθμό χωρών, μπορείτε να μοιραστείτε το λογαριασμό σας με την οικογένεια, τους φίλους σας ή οποιονδήποτε άλλον επιλέξετε. Αυτή η δημοσίευση παρέχει μια επισκόπηση όλων των πληροφοριών σχετικά με το μερίδιο συνδρομής HBO Max.

HBO Max: το outsider του streaming

Η υπηρεσία streaming που αναπτύχθηκε από την Warner Media, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων προγραμμάτων. Αυτό που κάνει τον γίγαντα του streaming να ξεχωρίζει είναι ότι όλα τα προγράμματά του είναι μοναδικά και διαθέτουν εξαιρετικούς ηθοποιούς, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που απλώς προωθούν τη δημοτικότητα των ταινιών. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συνέχισε να παράγει cult σειρές όπως το Games of Thrones και το spin-off του House of Dragons, το Succession, το Euphoria κ.λπ.

Με μια συνδρομή HBO Max έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε κέντρα ψυχαγωγίας, όπως το HBO, η DC και όλες οι ταινίες της Warner Bros, το Crunchyroll, το Cartoon Network, το Cartoonito, το Looney Tunes, το Studio Ghibli, το Sesame Workshop, το Adult Swim και το Classics Curated.

Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και εναλλακτικές λύσεις για το HBO Max

Ο πλούτος και η ποιότητα των προγραμμάτων της υπηρεσίας HBO Max σημαίνει ότι οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες. Για να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά δεν έρχονται σε επαφή με ακατάλληλο περιεχόμενο, η υπηρεσία έχει θέσει σε εφαρμογή διάφορους μηχανισμούς, όπως η απομόνωση των προγραμμάτων για ενήλικες στις εφαρμογές και στον ιστότοπό της και η χρήση δεικτών ορίου ηλικίας.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του HBO Max είναι ότι μπορείτε να κατεβάζετε προγράμματα από την πλατφόρμα και να τα απολαμβάνετε εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, είναι συμβατή με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως Android TV, Google Chromecast, PS4 και PS5, Xbox One και σειρές X και S, Apple TV, Amazon Fire TV και smartphones Android και iPhone.

Τα αρνητικά στοιχεία του HBO Max είναι η τιμή συνδρομής, η περιορισμένη διαθεσιμότητα και η έλλειψη αθλητικών προγραμμάτων. Η υπηρεσία streaming είναι διαθέσιμη μόνο στη Βόρεια Αμερική και σε άλλες χώρες όπως η Τσεχική Δημοκρατία, η Βουλγαρία, η Πολωνία και οι Κάτω Χώρες.

Οι διάφορες εναλλακτικές λύσεις που έχετε στη διάθεσή σας για υπηρεσίες streaming περιλαμβάνουν :

  • Netflix
  • Amazon Prime Video
  • Disney +
  • Apple TV +

Σχέδια συνδρομής HBO Max

Η υπηρεσία ροής HBO Max διατίθεται με δύο συνδρομητικά πακέτα , τα οποία μπορούν να πληρωθούν μηνιαίως ή ετησίως (με έκπτωση 20%):

  • Το πρόγραμμα “Με διαφημίσεις” κοστίζει 9,40 ευρώ το μήνα ή 90,24 ευρώ το χρόνο.
  • Το πρόγραμμα “Χωρίς διαφήμιση” κοστίζει €14,11 ανά μήνα €135,5 ανά έτος.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η δεύτερη επιλογή σας απαλλάσσει από τις φευγαλέες διαφημίσεις που μπορεί να εμφανίζονται κατά την παρακολούθηση προγραμμάτων. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις ταινίες και τις σειρές σας σε 4K HDR και να κατεβάζετε έως και 30 προγράμματα εκτός σύνδεσης.

Μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο HBO Max

Όπως ανακοινώσαμε παραπάνω, η υπηρεσία ροής HBO Max σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις συνδρομές σας. Εντελώς νόμιμη, αυτή η κοινή χρήση μπορεί να γίνει μόνο σε πέντε διαφορετικές συσκευές, με ένα προφίλ ανά συσκευή.

Υπάρχει μόνο μία επιλογή πληρωμής για την εγγραφή στην πλατφόρμα. Έτσι, αν ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού θέλει να μοιραστεί τη συνδρομή του, μπορεί απλώς να διαιρέσει την τιμή του πακέτου και να ζητήσει από κάθε συνδρομητή να πληρώσει ένα μερίδιο.

Παρόλο που ο ίδιος λογαριασμός μπορεί να μοιράζεται από 5 διαφορετικά προφίλ, μόνο 3 άτομα μπορούν να παρακολουθούν προγράμματα ταυτόχρονα. Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, μπορεί να δημιουργηθεί ένας εβδομαδιαίος κύκλος προβολής.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι κάθε προφίλ έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης των προγραμμάτων του και ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να διαγράψει το προφίλ ενός ατόμου που δεν είναι πλέον συνδρομητής.

Sharesub, μια λύση διαμοιρασμού HBO Max

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει όχι μόνο να εξοικονομήσετε χρήματα από τη συνδρομή σας, μοιράζοντας το λογαριασμό σας στο HBO Max, αλλά και να διαχειρίζεστε τα προφίλ των διαφόρων συνδρομητών σας.

Ο διαμοιρασμός της συνδρομής σας στο HBO Max είναι πολύ απλός. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό.

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Για να προσθέσετε έναν συνδρομητή :

  1. Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για τα στοιχεία σύνδεσης

  2. Πηγαίνετε στο “Διαχείριση του λογαριασμού σας”.

  3. Εισάγετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ατόμου

  4. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη στο λογαριασμό μου

Καθώς δεν είναι διαθέσιμη στη Γαλλία, μπορείτε να απολαύσετε την υπηρεσία video-on-demand HBO Max μόνο μέσω VPN. Αν ενδιαφέρεστε για τα προγράμματα της υπηρεσίας, μπορείτε να γίνετε μέλος σε ένα μερίδιο HBO Max τώρα.

Εναλλακτικά, αν έχετε λογαριασμό HBO Max και θέλετε να μειώσετε το κόστος της συνδρομής σας, μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας HBO Max.

Τα βασικά

Όπως και οι υπηρεσίες DC Universe και HBO Now, το HBO Max είναι το πνευματικό παιδί της Warner Bros. Ανακάλυψη και AT&T. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2020 και θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν πρωτότυπα προγράμματα. Η υπηρεσία προσφέρει δύο συνδρομητικά πακέτα. Χάρη στην επιλογή κοινής χρήσης, μπορείτε να μοιραστείτε το λογαριασμό σας με άλλους χρήστες του Διαδικτύου μέσω διαφόρων πλατφορμών, όπως το Sharesub.