Светът на развлеченията вече се управлява от гигантите в областта на стрийминга, независимо дали става дума за кино, музика, гледане на видео и т.н. Сред тях е американската платформа HBO Max. Наличен е в ограничен брой държави и можете да споделите акаунта си със семейството, приятелите си или с когото пожелаете. Тази публикация съдържа преглед на цялата информация, свързана с абонаментния дял на HBO Max.

HBO Max: аутсайдерът в стрийминга

Разработена от Warner Media, услугата за стрийминг позволява на потребителите да се наслаждават на широк спектър от програми от най-висок клас. Това, което отличава гиганта в стрийминга, е, че всички негови програми са уникални и с отличен актьорски състав, за разлика от други платформи, които просто популяризират филми. Едва ли е изненадващо, че той продължава да продуцира култови сериали като “Игри на тронове” и неговия спин-оф “Къщата на драконите”, “Наследство”, “Еуфория” и др.

С абонамент за HBO Max получавате неограничен достъп до развлекателни центрове, включително HBO, DC и всички филми на Warner Bros, Crunchyroll, Cartoon Network, Cartoonito, Looney Tunes, Studio Ghibli, Sesame Workshop, Adult Swim и Classics Curated.

Предимства, недостатъци и алтернативи на HBO Max

Богатството и качеството на програмите в услугата HBO Max означава, че потребителите на интернет могат да се наслаждават на съдържание за всички възрасти. За да се гарантира, че децата няма да попаднат на неподходящо съдържание, услугата е въвела различни механизми, включително изолиране на програмите за възрастни в своите приложения и уебсайт и използване на индикатори за възрастова граница.

Едно от многото предимства на HBO Max е, че можете да изтегляте програми от платформата и да им се наслаждавате офлайн. Освен това е съвместим с широк спектър от устройства, включително Android TV, Google Chromecast, PS4 и PS5, Xbox One и сериите X и S, Apple TV, Amazon Fire TV и смартфони с Android и iPhone.

Отрицателните аспекти на HBO Max са цената на абонамента, ограничената наличност и липсата на спортни програми. Услугата за стрийминг е достъпна само в Северна Америка и в други страни като Чехия, България, Полша и Нидерландия.

Различните налични алтернативи за стрийминг услуги включват :

  • Netflix
  • Amazon Prime Video
  • Дисни +
  • Apple TV +

Абонаментни планове за HBO Max

Услугата за стрийминг HBO Max се предлага с два абонаментни плана , които могат да се плащат месечно или годишно (с 20% отстъпка):

  • Планът “С реклами” струва 9,40 евро на месец или 90,24 евро на година.
  • Цената на плана “Без реклама” е 14,11 евро на месец 135,5 евро на година

Както подсказва името ѝ, втората опция ви спестява мимолетните реклами, които могат да се появят, когато гледате програми. С него можете да гледате филми и сериали в 4K HDR и да изтеглите до 30 програми офлайн.

Споделете абонамента си за HBO Max

Както съобщихме по-горе, услугата за стрийминг HBO Max ви позволява да споделяте абонаменти. Това споделяне е напълно законно, но може да се извършва само на пет различни устройства, с един профил на устройство.

Има само една възможност за плащане за абонамент за платформата. Така че, ако собственикът на акаунта иска да сподели абонамента си, той може просто да раздели цената на пакета и да поиска всеки абонат да плати част от нея.

Въпреки че един и същи акаунт може да бъде споделен от 5 различни профила, само 3 души могат да гледат програми едновременно. За да се преодолее този проблем, може да се организира седмичен кръг за преглед.

Важно е да се има предвид, че всеки профил има възможност за наблюдение на своите програми и че собственикът може да изтрие профила на лице, което вече не е абонат.

Sharesub, решение за споделяне на HBO Max

Sharesub е платформа, която ви позволява не само да спестите пари от абонамента си, като споделите акаунта си в HBO Max, но и да управлявате профилите на различните си абонати.

Споделянето на абонамента ви за HBO Max е много лесно. На първо място, вече трябва да имате акаунт.

Time needed: 3 minutes

Добавяне на абонат :

  1. Използвайте техния имейл адрес за данните за вход

  2. Отидете в “Управление на профила”.

  3. Въведете името и имейл адреса на лицето

  4. Кликнете върху “Добавяне към моя акаунт”.

Тъй като не е налична във Франция, можете да се наслаждавате на услугата HBO Max видео по заявка само с помощта на VPN. Ако се интересувате от програмите на услугата, можете да се присъедините към дял на HBO Max сега.

Ако пък имате акаунт в HBO Max и искате да намалите разходите си за абонамент, можете да споделите абонамента си за HBO Max.

Основните неща

Подобно на услугите DC Universe и HBO Now, HBO Max е дело на Warner Bros. Discovery и AT&T. Стартирала през май 2020 г., услугата позволява на потребителите да се наслаждават на оригинални програми. Услугата предлага два абонаментни плана. Благодарение на опцията за споделяне можете да споделите профила си с други потребители на интернет чрез различни платформи, като например Sharesub.

Categorized in: