Κάθε φορά που υπάρχει αγώνας Champions League, πηγαίνετε σε ένα μπαρ ή στο σπίτι ενός φίλου για να παρακολουθήσετε το μεγάλο παιχνίδι, επειδή βαρεθήκατε να πληρώνετε επιπλέον συνδρομή για να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας άθλημα.

Το Sharesub σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις συνδρομές σας με φίλους και συγγενείς. Είναι γρήγορο, εύκολο και είναι εγγυημένο ότι θα λάβετε τη μεταφορά του συν-συνδρομητή σας!

Η κοινή χρήση του λογαριασμού RMC Sport στη Γαλλία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα από τις αθλητικές συνδρομές σας. Εξοικονομείτε από 60 έως 156 ευρώ ετησίως από τη συνδρομή σας στο RMC Sport.

Τι υπέροχο σχέδιο! Σας λέμε πώς να το κάνετε και πώς να εξασφαλίσετε αυτόματη επιστροφή χρημάτων στον πληρωτή.

Συνδρομές RMC Sport στη Γαλλία

Η RMC Sport έχει αρκετές προσφορές στη Γαλλία:

  • Το RMC sport 100% ψηφιακή συνδρομή με live streaming από 19€ το μήνα με δέσμευση 1 έτους και χωρίς δέσμευση από 25€ το μήνα. Θα έχετε πρόσβαση στα 18 κανάλια και τις υπηρεσίες HD που προσφέρονται, με την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα καλύτερα αθλητικά γεγονότα της σεζόν. Μόνο 1 ταυτόχρονη σύνδεση είναι δυνατή.
  • Η συνδρομή RMC Sport σε συνδυασμό με το TELEFOOT από €29,90 το μήνα χωρίς καμία δέσμευση. Θα έχετε πρόσβαση σε 18 αθλητικά κανάλια HD RMC Sport και 9 κανάλια TELEFOOT σε HD. Μόνο 1 ταυτόχρονη σύνδεση είναι δυνατή.
  • Η συνδρομή RMC sport σε συνδυασμό με το beIN SPORT από €29,90 το μήνα με δέσμευση 1 έτους και χωρίς δέσμευση από €35 το μήνα. Θα έχετε πρόσβαση σε 18 κανάλια RMC Sport σε HD και 10 κανάλια beIN SPORT. Μόνο 1 ταυτόχρονη σύνδεση είναι δυνατή.
  • Προσφορές συνδρομής με φορείς εκμετάλλευσης, όπως ο συνεργάτης της SFR, από 9 ευρώ το μήνα με δέσμευση 1 έτους και 15 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση. Μόνο 1 ταυτόχρονη σύνδεση είναι δυνατή.

Οι τιμές ενδέχεται να ποικίλλουν κατά τη διάρκεια του έτους.

Διατίθενται προσφορές με άλλους συνεργάτες, όπως Canal, Bouygues Telecom, Orange κ.λπ., αλλά η τιμή είναι η ίδια όπως για ένα 100% ψηφιακό πακέτο RMC Sport.

Για να αποκτήσετε μια επιπλέον σύνδεση για να παρακολουθείτε ζωντανά τα αθλήματα του RMC, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 9 ευρώ το μήνα χωρίς καμία δέσμευση.

Τα οφέλη της συνδρομής στο RMC Sport :

  • Παρακολουθήστε τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως η Premier League, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League …
  • Ακολουθήστε πολλά άλλα αθλήματα όπως μπάσκετ, χόκεϊ, πυγμαχία, μαχητικά αθλήματα κ.λπ.
  • Παρακολουθήστε το RMC Sport ζωντανά ή σε streaming σε όλες τις συσκευές σας.
  • Πρόσβαση στην εφαρμογή για κινητά IOS ή Android.

Με πόσα άτομα μπορώ να μοιραστώ το λογαριασμό μου;

Με την εγγραφή σας στην επιλογή πρόσθετου λογαριασμού, βελτιστοποιείτε την εμπειρία σας σε την κοινή χρήση της συνδρομής σας RMC . Με αυτή την ευελιξία που προστίθεται στη συνδρομή RMC Sport, έως και 2 άτομα μπορούν να απολαμβάνουν ταυτόχρονα τον πλούτο του ζωντανού αθλητικού περιεχομένου. Αυτή η λειτουργία είναι η τέλεια απάντηση στις ανάγκες των φίλων του αθλητισμού που θέλουν να μοιράζονται το πάθος τους χωρίς περιορισμούς, απολαμβάνοντας αποκλειστική πρόσβαση σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τον λογαριασμό μου RMC Sport;

Ένα άτομο πρέπει να έχει συνδρομή RMC Sport και επιπλέον επιλογή πρόσθετου λογαριασμού με 9 ευρώ ανά μήνα χωρίς καμία δέσμευση.

Για τον κάτοχο της συνδρομής :

Για να προσθέσετε την επιλογή πρόσθετου λογαριασμού (επεξήγηση από τη διαδικτυακή έκδοση της περιοχής πελατών του SFR)

  • Συνδεθείτε στο Κέντρο Πελατών της SFR
  • Στην ενότητα Οι τρέχουσες προσφορές μου, κάντε κλικ στο > για να προσθέσετε στην προσφορά μου.
  • Επιλέξτε την επιλογή RMC Sport – Πρόσθετος λογαριασμός και προσθέστε στο καλάθι.
  • Εισάγετε τα στοιχεία του συν-συνδρομητή σας και στείλτε του την πρόσκληση μέσω email.

Ο συν-συνδρομητής σας θα δημιουργήσει έναν λογαριασμό και θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες RMC Sport ταυτόχρονα με εσάς.

Πόσα μπορώ να εξοικονομήσω με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό;

  • Στην ψηφιακή προσφορά RMC Sport 100% με δέσμευση 1 έτους, θα εξοικονομήσετε 60 ευρώ ετησίως σε σύγκριση με μια ατομική συνδρομή στα 228 ευρώ, δίνοντάς σας 14 ευρώ ο καθένας με τον φίλο σας ανά μήνα αντί για 19 ευρώ, δηλ. 5 εξοικονόμηση κάθε μήνα.
  • Με την ψηφιακή προσφορά RMC Sport 100%, θα εξοικονομήσετε 96 ευρώ το χρόνο σε σύγκριση με μια ατομική συνδρομή 300 ευρώ, που σημαίνει 17 ευρώ για εσάς και τον φίλο σας το μήνα αντί για 25 ευρώ, δηλαδή 8 ευρώ εξοικονόμηση κάθε μήνα.
  • Με το πακέτο RMC Sport σε συνδυασμό με το TELEFOOT στα 29,90 ευρώ το μήνα, θα εξοικονομήσετε 125,4 ευρώ το χρόνο σε σύγκριση με μια μεμονωμένη συνδρομή, η οποία ανέρχεται σε 19,45 ευρώ για εσάς και το φίλο σας το μήνα, δηλαδή εξοικονόμηση 10,45 ευρώ κάθε μήνα.
  • Για τη συνδρομή RMC Sport σε συνδυασμό με το beIN SPORT στα 29,90 ευρώ με δέσμευση, θα εξοικονομήσετε 125,4 ευρώ ετησίως σε σύγκριση με μια μεμονωμένη συνδρομή, η οποία ανέρχεται σε 19,45 ευρώ ο καθένας με τον φίλο σας ανά μήνα, δηλαδή εξοικονόμηση 10,45 ευρώ κάθε μήνα.
  • Για τη συνδρομή RMC Sport σε συνδυασμό με το beIN SPORT στα 35 ευρώ χωρίς καμία δέσμευση, θα εξοικονομήσετε 156 ευρώ ετησίως σε σύγκριση με μια μεμονωμένη συνδρομή, η οποία ανέρχεται σε 22 ευρώ ο καθένας με το φίλο σας το μήνα, δηλαδή 13 ευρώ κάθε μήνα.
  • Για μια συνδρομή 9 ευρώ με την SFR δεν θα εξοικονομήσετε τίποτα, αλλά ο φίλος σας θα πληρώνει 9 ευρώ το μήνα για τη συνδρομή του.

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το κόστος όλων των συνδρομών σας με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε όλους τους λογαριασμούς σας στο περιβάλλον εργασίας μας και να στείλετε πρόσκληση στις επαφές σας ή να βρείτε συν-συνδρομητές. Επιτέλους, θα παίρνετε τα χρήματά σας πίσω κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται υπενθύμιση!