Всеки път, когато има мач от Шампионската лига, отивате в бар или при приятел, за да гледате големия мач, защото ви е писнало да плащате допълнителен абонамент, за да следите любимия си спорт.

Sharesub ви позволява да споделяте абонаментите си с приятели и семейство. Това е бързо, лесно и гарантирано ще получите превода на съабоната си!

Споделянето на акаунта ви в RMC Sport във Франция е отличен начин да спестите много от абонаментите си за спортни услуги. Спестявате между 60 и 156 евро годишно от абонамента си за RMC Sport.

Какъв страхотен план! Ще ви кажем как да го направите и как да осигурите автоматично възстановяване на разходите на платеца.

Абонаменти за RMC Sport във Франция

RMC Sport има няколко оферти във Франция:

  • RMC sport 100% цифров абонамент с предаване на живо от 19 евро на месец с едногодишен ангажимент и без ангажимент от 25 евро на месец. Ще имате достъп до 18-те HD канала и предлаганите услуги, като ще можете да гледате най-добрите спортни събития за сезона. Възможна е само 1 едновременна връзка.
  • Абонамент за RMC Sport в комбинация с TELEFOOT от 29,90 евро на месец без ангажимент. Ще имате достъп до 18 HD канала RMC Sport и 9 канала TELEFOOT в HD. Възможна е само 1 едновременна връзка.
  • Абонаментът за спорт на RMC в комбинация с beIN SPORT е от 29,90 евро на месец с едногодишен ангажимент, а без ангажимент – от 35 евро на месец. Ще имате достъп до 18 канала RMC Sport в HD и 10 канала beIN SPORT. Възможна е само 1 едновременна връзка.
  • Абонаментни оферти с оператори като партньора SFR от 9 евро на месец с едногодишен ангажимент и 15 евро на месец без ангажимент. Възможна е само 1 едновременна връзка.

Цените могат да варират през годината.

Предлагат се оферти с други партньори, като Canal, Bouygues Telecom, Orange и др., но цената е същата като за 100% цифров пакет RMC Sport.

За да получите допълнителна връзка, за да гледате RMC sport на живо, трябва да платите допълнително 9 евро на месец без ангажимент.

Ползите от абонамента за RMC Sport :

  • Следете най-големите европейски футболни състезания като Висшата лига, Шампионската лига на УЕФА, Лига Европа на УЕФА…
  • Следете много други спортове като баскетбол, хокей, бокс, бойни спортове и др.
  • Следете RMC Sport на живо или в стрийминг на всичките си устройства.
  • Достъп до приложението за мобилни телефони с IOS или Android.

С колко души мога да споделя профила си?

Като се абонирате за опцията за допълнителен акаунт, вие оптимизирате работата си с споделяне на вашия абонамент за RMC . С тази гъвкавост, добавена към абонамента ви за RMC Sport, до двама души могат да се наслаждават на богатото спортно съдържание на живо едновременно. Тази функция е идеалният отговор на нуждите на спортните фенове, които искат да споделят страстта си без ограничения, като се наслаждават на ексклузивен достъп до големи спортни събития.

Как мога да споделя профила си в RMC Sport?

Лицето трябва да има абонамент за RMC Sport и опция за допълнителен акаунт на цена 9 евро на месец без ангажимент.

За притежателя на абонамента :

Добавяне на опцията за допълнителна сметка (обяснение от уеб версията на клиентската зона на SFR)

  • Влезте в клиентския си център на SFR
  • В раздела “Моите текущи оферти” щракнете върху >, за да добавите към моята оферта
  • Изберете опцията RMC Sport – Допълнителна сметка и добавете към кошницата
  • Въведете данните на вашия съабонат и му изпратете поканата по имейл.

Вашият съабонат ще създаде акаунт и ще може да използва услугите на RMC Sport едновременно с вас.

Колко мога да спестя с обща сметка?

  • С офертата на RMC Sport за 100% дигитални услуги с едногодишен ангажимент ще спестите 60 евро на година в сравнение с индивидуален абонамент за 228 евро, което ви дава 14 евро на месец за всеки от вашите приятели вместо 19 евро, т.е. 5 спестявания всеки месец.
  • Със 100% цифровата оферта на RMC Sport без ангажимент ще спестите 96 евро годишно в сравнение с индивидуален абонамент за 300 евро, което прави по 17 евро на месец за вас и вашия приятел вместо 25 евро, т.е. икономия от 8 евро всеки месец.
  • С пакета RMC Sport, комбиниран с TELEFOOT на цена 29,90 EUR на месец, ще спестите 125,4 EUR на година в сравнение с индивидуалния абонамент, което прави по 19,45 EUR на месец за вас и вашия приятел, т.е. икономия от 10,45 EUR всеки месец.
  • За абонамента за RMC Sport в комбинация с beIN SPORT на цена 29,90 EUR с ангажимент ще спестите 125,4 EUR на година в сравнение с индивидуалния абонамент, който възлиза на 19,45 EUR на месец за всеки от вашите приятели, т.е. спестявате по 10,45 EUR всеки месец.
  • За абонамент за RMC Sport в комбинация с beIN SPORT на цена 35 евро без ангажимент ще спестите 156 евро на година в сравнение с индивидуален абонамент, който излиза 22 евро на месец за всеки от вашите приятели, т.е. спестявате по 13 евро всеки месец.
  • За абонамент за 9 евро с SFR няма да спестите нищо, но приятелят ви ще плаща по 9 евро на месец за своя абонамент.

Sharesub е платформа, която ви позволява да разделите разходите за всички абонаменти с вашите приятели, семейство и колеги. Можете лесно да въведете всичките си акаунти в нашия интерфейс и да изпратите покана до контактите си или да намерите съабонати. Най-накрая ще получавате парите си обратно всеки месец, без да се налага да получавате напомняния!

Categorized in: