Από τον Σεπτέμβριο, το Youtube Premium και η υπηρεσία Youtube Music Premium θα υποστούν αύξηση τιμών. Η ανακοίνωση αυτή έγινε από το Youtube και οι νέες τιμές έχουν ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Μια προβλέψιμη αύξηση για το Youtube

Στα τέλη Ιουλίου 2023, το Youtube είχε ήδη αρχίσει να αυξάνει τις τιμές των υπηρεσιών Premium στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η απόφαση αυτή ελήφθη για διάφορους λόγους, αλλά κυρίως για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και την υποστήριξη των δημιουργών και καλλιτεχνών στην πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, το Youtube Music Premium θα δει επίσης αύξηση της τιμής του.

Νέες τιμές στον ιστότοπο του Youtube Premium

Πότε θα τεθεί σε ισχύ η αύξηση;

Η αύξηση των τιμών για το Youtube Premium και το Youtube Music Premium θα τεθεί σε ισχύ τον Σεπτέμβριο. Οι συνδρομητές έχουν ειδοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επικείμενη αύξηση των τιμών. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οισημερινοί συνδρομητές θα δουν τις τιμές τους να αυξάνονται αυτόματα κατά την επόμενη ημερομηνίαανανέωσης της συνδρομής τους. Όσοι σκοπεύουν να εγγραφούν σε αυτές τις υπηρεσίες μετά τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να πληρώσουν τις νέες τιμές αμέσως μετά την εγγραφή τους.

💡Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι είναι ακόμα δυνατό να επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές τιμές για το Youtube Premium .

Εάν δεν είστε ακόμη συνδρομητής του Youtube Premium ➡️ Εγγραφείτε στο Youtube Premium φθηνά

Γιατί η αύξηση της τιμής;

Το Youtube δικαιολόγησε αυτή την αύξηση των τιμών για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, για να “συνεχίσει να προσφέρει μια ποιοτική υπηρεσία και χαρακτηριστικά” και δεύτερον, για την υπηρεσία ροής μουσικής, για να “βελτιώσει το Youtube Music Premium για να υποστηρίξει τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες που παρακολουθείτε στο YouTube”.

Categorized in: