Kontor > Photoroom

Deling af abonnementer Photoroom

4,6/5 ★ 5200+ anmeldelser på Trustpilot og Google 1M+ brugere Spar op til 56 %
Photoroom, en fransk start-up med base i Paris, har skabt verdens mest udbredte AI-baserede fotoredigeringsprogram. Via "Teams"-tilbuddet kan tre personer dele et Photoroom Pro-abonnement og spare op til 60 %!
32.88 kr / måned En plads i et delt abonnement
Bliv en del af en gruppe
49.77 kr / måned Betalt tilbage, når du deler dine pladser
Del mit abonnement
Sikker konto
Du har adgang til de beskyttede oplysninger via en adgangskodeadministrator.
Regulerede betalinger
I overensstemmelse med EU-lovgivningen (PSD2) gennem et godkendt betalingsinstitut.
Verificerede medlemmer
Sharesub kontrollerer abonnementer og medlemmer ved at gennemgå dokumentationen.
Klare regler
Der tilbydes udelukkende abonnementer til flere brugere. Vi deler ikke individuelle konti.
Alle Photoroom-teams
Filtre Gennemse

Øjeblikkelig adgang
Du vil straks modtage dine adgangsoplysninger.

Bekræftet identitet
Denne bruger har givet yderligere oplysninger for at garantere sin identitet

Verificeret faktura
Denne bruger har fremlagt et gyldigt betalingsbevis.

Ledige pladser Photoroom

Tilmeld dig en ledig plads på et abonnement Photoroom i dit land. Hvert tilbud angiver abonnementsformen og størrelsen på dit månedlige bidrag, inklusive alle omkostninger.

JC
jorgec6 Registreret siden sep 2025
Bekræftet identitet
5+ aktive delinger

Deler Equipos Photoroom
2 pladser tilbage
Spansk konto
4.49 € / måned, gebyrer inkluderet
Jeg ønsker at abonnere
TM
terencem1 Registreret siden aug 2025
Bekræftet identitet
5+ aktive delinger

Deler Photoroom Teams
2 pladser tilbage
Fransk konto
4.49 € / måned, gebyrer inkluderet
Jeg ønsker at abonnere
FV
Francesco V. Registreret siden may 2024
Bekræftet identitet
5+ aktive delinger

Deler Photoroom Teams
1 plads tilbage
Italiensk konto
4.49 € / måned, gebyrer inkluderet
Jeg ønsker at abonnere
MS
mauriciodesa Registreret siden aug 2025
Bekræftet identitet
5+ aktive delinger

Deler Equipas Photoroom
1 plads tilbage
Portugisisk konto
4.49 € / måned, gebyrer inkluderet
Jeg ønsker at abonnere
VF
van-huffelf Registreret siden sep 2026
Bekræftet identitet
5+ aktive delinger

Deler Photoroom Teams
2 pladser tilbage
Fransk konto
4.49 € / måned, gebyrer inkluderet
Jeg ønsker at abonnere
MN
Manguil Registreret siden dec 2023
Bekræftet identitet
5+ aktive delinger

Deler Photoroom Teams
2 pladser tilbage
Fransk konto
4.49 € / måned, gebyrer inkluderet
Jeg ønsker at abonnere

Inden du tilmelder dig en gruppe Photoroom

Et fællesabonnement er let at forstå, men det er en god idé at tjekke, om det fungerer, før man går i gang. Her er svarene på de spørgsmål, der oftest stilles.

Er det kompatibelt med Photoroom?

Sharesub tilbyder deling af omkostninger for alle abonnementer, der har et gruppetilbud. Vær dog opmærksom på betingelserne for deling af tjenesterne, og undgå abonnementer fra andre lande: Det kan begrænse det tilgængelige udvalg eller endda blokere adgangen til kontoen.

Hvordan håndteres betalingerne?

Jeres transaktioner mellem brugere behandles i overensstemmelse med den europæiske lovgivning (PSD2): Arrangørernes identitet kontrolleres, og betalingerne opbevares i en måned for at muliggøre eventuelle tilbagebetalinger.

Hvad sker der, hvis et medlem forlader gruppen?

Medlemmerne kan frit melde sig ud når som helst, men får ikke refunderet den løbende måneds kontingent. Arrangøren beholder dermed et forhøjet kontingent, og de ledige pladser rykkes op på listen, så gruppen hurtigt kan blive fyldt op.

Bør man dele sin adgangskode?

Nej, i de fleste tilfælde deles tjenesterne via et invitationslink eller en invitation via e-mail. Du tilmelder dig derefter gruppen med dit eget brugernavn og din egen adgangskode for at sikre fortroligheden af dine data. I de få tilfælde, hvor det er nødvendigt, stilles der en sikker administrator til rådighed for dig. Nogle gange kan du også bruge en dedikeret profil, der er beskyttet med en PIN-kode.

© 2026 Sharesub