Bruksområder > Memrise

Abonnementsdeling Memrise

4,6/5 ★ 5200+ anmeldelser på Trustpilot og Google 1M+ brukere Spar opptil 56 %
56.25 kr / måned En plass i et delt abonnement
Bli med i en gruppe
85.65 kr / måned Betalt tilbake når du deler plassene dine
Del ditt
Sikker konto
Du har beskyttet tilgang i en passordbehandler.
Regulerte betalinger
I samsvar med EU-regelverket (PSD2), gjennom et godkjent betalingsinstitutt.
Verifiserte medlemmer
Sharesub kontrollerer abonnementene og medlemmene ved å sjekke dokumentasjonen.
Tydelige regler
Det tilbys kun flerbrukerabonnementer. Vi deler ikke individuelle kontoer.

Ledige plasser Memrise

Velg en ledig plass på et abonnement Memrise i ditt land. Hvert tilbud angir abonnementsformen og størrelsen på din månedlige andel, inkludert alle kostnader.

AB
techlover145 Registrert siden mar 2025
Verifisert identitet
5+ aktive delinger

Deler Memrise Pro
3 ledige plasser
Tysk konto
4.84 € / måned, avgifter inkludert
Jeg ønsker å abonnere
FV
Francesco V. Registrert siden may 2024
Verifisert identitet
5+ aktive delinger

Deler Memrise Pro
2 ledige plasser
Italiensk konto
4.84 € / måned, avgifter inkludert
Jeg ønsker å abonnere
AB
Johnnykc Registrert siden jun 2026
Verifisert identitet
5+ aktive delinger

Deler Memrise Pro
3 ledige plasser
Tysk konto
4.84 € / måned, avgifter inkludert
Jeg ønsker å abonnere
JM
jacekm2 Registrert siden aug 2026
Verifisert identitet
3 aktive delinger

Deler Memrise Pro
3 ledige plasser
Britisk konto
4.95 £ / måned, avgifter inkludert
Jeg ønsker å abonnere

Før du blir med i en gruppe Memrise

Fellesabonnementet er enkelt å forstå, men det er lurt å sjekke at det fungerer før man setter i gang. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Er dette kompatibelt med Memrise?

Sharesub tilbyr kostnadsdeling for alle abonnementer som har et gruppetilbud. Vær imidlertid oppmerksom på vilkårene for deling av tjenester, og unngå abonnementer fra andre land: dette kan begrense det tilgjengelige utvalget eller til og med blokkere tilgangen til kontoen.

Hvordan håndteres betalingene?

Transaksjonene mellom brukerne behandles i henhold til EU-regelverket (PSD2): Arrangørenes identitet blir verifisert, og betalingsopplysningene oppbevares i en måned for å muliggjøre eventuelle refusjoner.

Hva skjer hvis et medlem forlater gruppen?

Medlemmene kan melde seg ut når som helst, men får ikke refundert den løpende måneden. Arrangøren beholder dermed et høyere deltakerbeløp, og de ledige plassene blir flyttet til toppen av listen for å fylle opp gruppen raskt.

Bør man dele passordet sitt?

Nei, som regel deles tjenestene via en invitasjonslenke eller en invitasjon via e-post. Deretter logger du deg inn i gruppen med ditt eget brukernavn og passord, for å sikre at opplysningene dine forblir konfidensielle. I de få tilfellene der dette er nødvendig, stilles en sikker administrasjonsløsning til din disposisjon. Noen ganger kan du også bruke en egen profil, beskyttet av en PIN-kode.

© 2026 Sharesub