Bruksområder > Uber

Abonnementsdeling Uber

4,6/5 ★ 5200+ anmeldelser på Trustpilot og Google 1M+ brukere Spar opptil 31 %
Uber: en app for skyss, levering og frakt som kobler millioner av brukere med selvstendig næringsdrivende sjåfører.
Uber One er et abonnement som tilbyr gratis levering på Uber Eats (kvalifiserte bestillinger), rabatter på Uber-reiser og eksklusive tilbud. Innehaveren aktiverer Familiedeling i appen for å generere en invitasjonslenke som legger til 1 ekstra voksen (kan byttes ut 1 gang/år) + ubegrenset antall tenåringskontoer, og hvert medlem beholder sin egen Uber-konto og personlige betalingsmiddel for alle transaksjoner.
45.52 kr / måned En plass i et delt abonnement
Bli med i en gruppe
32.89 kr / måned Betalt tilbake når du deler plassene dine
Del ditt
Sikker konto
Du har beskyttet tilgang i en passordbehandler.
Regulerte betalinger
I samsvar med EU-regelverket (PSD2), gjennom et godkjent betalingsinstitutt.
Verifiserte medlemmer
Sharesub kontrollerer abonnementene og medlemmene ved å sjekke dokumentasjonen.
Tydelige regler
Det tilbys kun flerbrukerabonnementer. Vi deler ikke individuelle kontoer.

Ledige plasser Uber

De offentlige plassene Uber One er for øyeblikket fullbooket. Du kan aktivere et varsel eller opprette ditt eget abonnement hvis du har ledige plasser.

Alle abonnementene er for øyeblikket utsolgt
Tilby abonnementet ditt i tre trinn:
Tegn et abonnement nå hos Uber
Klikk på «Del» og legg ut annonsen din
Hver måned mottar du utbetalingen fra abonnentene dine. Ingen oppkoblings- eller uttaksgebyrer!
32.89 kr
Refusjon
/ måned
Dele
Varsel om tilgjengelighet🔔

Vi sender deg en kort e-post så snart en plass Uber One blir ledig.

Ved å bekrefte godtar du å motta e-postvarsler.

Før du blir med i en gruppe Uber

Fellesabonnementet er enkelt å forstå, men det er lurt å sjekke at det fungerer før man setter i gang. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Er dette kompatibelt med Uber?

Sharesub tilbyr kostnadsdeling for alle abonnementer som har et gruppetilbud. Vær imidlertid oppmerksom på vilkårene for deling av tjenester, og unngå abonnementer fra andre land: dette kan begrense det tilgjengelige utvalget eller til og med blokkere tilgangen til kontoen.

Hvordan håndteres betalingene?

Transaksjonene mellom brukerne behandles i henhold til EU-regelverket (PSD2): Arrangørenes identitet blir verifisert, og betalingsopplysningene oppbevares i en måned for å muliggjøre eventuelle refusjoner.

Hva skjer hvis et medlem forlater gruppen?

Medlemmene kan melde seg ut når som helst, men får ikke refundert den løpende måneden. Arrangøren beholder dermed et høyere deltakerbeløp, og de ledige plassene blir flyttet til toppen av listen for å fylle opp gruppen raskt.

Bør man dele passordet sitt?

Nei, som regel deles tjenestene via en invitasjonslenke eller en invitasjon via e-post. Deretter logger du deg inn i gruppen med ditt eget brukernavn og passord, for å sikre at opplysningene dine forblir konfidensielle. I de få tilfellene der dette er nødvendig, stilles en sikker administrasjonsløsning til din disposisjon. Noen ganger kan du også bruke en egen profil, beskyttet av en PIN-kode.

Alternativer til Uber

31.57 kr
/ måned
60.47 kr
/ måned
© 2026 Sharesub