В четвъртък, 13 април, Canal+ Group и Apple обявиха подписването на многогодишно стратегическо споразумение. Това партньорство ще позволи на абонатите на Canal+ да се наслаждават на цялото съдържание на Apple TV+ от 20 април.

Споразумението предвижда също, че всички нови абонати на Canal+ ще могат да се възползват от Apple TV+ веднага след като се регистрират. Така те ще имат достъп до всички очаквани с нетърпение нови програми в стрийминг услугата на Apple, като “Hijack”, “Silo” и “Ghosted” с Крис Евънс и Ана де Армас. Абонатите ще могат да се насладят и на много от емблематичните сериали в каталога на Apple TV+, включително “Сутрешно шоу”, “Тед Ласо”, “Техеран”, “Връзка”, “Виж”, “Северанс”, “За цялото човечество” и “Фондация”, както и на награждавани филми като “CODA”, “Хрътка”, “Финч”, “Късмет”, “Кръстопът”, “Еманципация”, “Тетрис” и много други.

По силата на това многогодишно споразумение Canal+ Group ще може да излъчва оригинални сериали на Apple по своя канал Canal+ от 20 април. Този нов съюз между Canal+ и Apple обещава още по-богато и разнообразно съдържание за абонатите на Canal+.

Как мога да получа евтин абонамент за Canal+?

Благодарение на Sharesub споделянето на абонамент за Canal + се превръща в изгодна практика, която ви позволява значително да намалите разходите, свързани с вашето забавление. В зависимост от избрания от вас абонаментен пакет на Canal+ можете да се възползвате от отстъпка в размер от 25% до 75%, което превръща споделянето не само в рентабилно решение, но и в обогатяващо социално преживяване. Тази възможност за отстъпки превръща концепцията за споделяне в интелигентна стратегия за увеличаване на спестяванията ви, като финансовите ползи са между 250 и 300 евро. Споделянето на абонамент за Canal+ чрез Sharesub е не само начин да се спестят значителни средства, но и начин да се насладите заедно на богатото съдържание, предлагано от Canal+, да укрепите връзките между съабонатите и да оптимизирате разходите за развлечения.