Την Πέμπτη 13 Απριλίου, ο όμιλος Canal+ και η Apple ανακοίνωσαν την υπογραφή πολυετούς στρατηγικής συμφωνίας. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στους συνδρομητές του Canal+ να απολαμβάνουν όλο το περιεχόμενο του Apple TV+ από τις 20 Απριλίου.

Η συμφωνία προβλέπει επίσης ότι όλοι οι νέοι συνδρομητές του Canal+ θα μπορούν να επωφεληθούν από το Apple TV+ αμέσως μετά την εγγραφή τους. Έτσι, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα πολυαναμενόμενα νέα προγράμματα στην υπηρεσία streaming της Apple, όπως τα “Hijack”, “Silo” και “Ghosted” με πρωταγωνιστές τον Chris Evans και την Ana de Armas. Οι συνδρομητές θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν πολλές από τις εμβληματικές σειρές του καταλόγου Apple TV+, όπως “The Morning Show”, “Ted Lasso”, “Tehran”, “Liaison”, “See”, “Severance”, “For All Mankind” και “Foundation”, καθώς και βραβευμένες ταινίες όπως “CODA”, “Greyhound”, “Finch”, “Luck”, “Causeway”, “Emancipation”, “Tetris” και πολλές άλλες.

Στο πλαίσιο αυτής της πολυετούς συμφωνίας, ο όμιλος Canal+ θα μπορεί να μεταδίδει πρωτότυπες σειρές της Apple στο κανάλι Canal+ από τις 20 Απριλίου. Αυτή η νέα συμμαχία μεταξύ του Canal+ και της Apple υπόσχεται μια ακόμη πιο πλούσια και ποικίλη γκάμα περιεχομένου για τους συνδρομητές του Canal+.

Πώς μπορώ να αποκτήσω φθηνή συνδρομή στο Canal+;

Χάρη στο Sharesub, ο διαμοιρασμός μιας συνδρομής Canal + γίνεται μια συμφέρουσα πρακτική που σας επιτρέπει να μειώσετε σημαντικά το κόστος που σχετίζεται με την ψυχαγωγία σας. Ανάλογα με το πακέτο συνδρομής του Canal+ που επιλέγετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια έκπτωση που κυμαίνεται από 25% έως 75%, καθιστώντας την κοινή χρήση όχι μόνο μια οικονομικά αποδοτική λύση αλλά και μια εμπλουτισμένη κοινωνική εμπειρία. Αυτή η ευκαιρία έκπτωσης μετατρέπει την έννοια της κοινής χρήσης σε μια έξυπνη στρατηγική για τη μεγιστοποίηση της εξοικονόμησής σας, με οικονομικά οφέλη μεταξύ 250 και 300 ευρώ. Η κοινή χρήση μιας συνδρομής Canal+ μέσω του Sharesub δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα, αλλά και ένας τρόπος για να απολαμβάνετε μαζί τον πλούτο του περιεχομένου που προσφέρει το Canal+, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των συν-συνδρομητών και βελτιστοποιώντας παράλληλα τις δαπάνες που σχετίζονται με την ψυχαγωγία.

Categorized in: