Потребителите на абонамент за Le Monde понякога желаят да се отпишат по различни причини. Може би нуждите ви от информация са се променили или просто искате да намалите месечните си разходи. За да направите това, трябва да следвате няколко стъпки, за да отмените абонамента си. Въпреки това, вместо да се отказвате напълно от абонамента си, има някои интересни алтернативни решения.

Семейният абонамент: евтино решение за избягване на отмяната!

Надградете до семейния пакет и споделете местата, налични в абонамента, с други потребители чрез сайт за споделяне на абонаменти, като например Sharesub.com. Тази опция ви позволява значително да намалите цената на абонамента си и да не преминавате през множество изтощителни и отнемащи време стъпки. Ако споделите абонамента си,цената ще бъде разделена на 4 и ще ви струва малко под 6 евро на месец .

Как да се отпишете от Le Monde

-Свържете се с отдела за обслужване на клиенти

Ако желаете да отмените автоматичното подновяване или да прекратите абонамента си, единственото решение е да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Le Monde. Можете да се свържете с тях по телефон, електронна поща или чрез формуляра за контакт на уебсайта им. Обяснете им ситуацията и поискайте съдействие за прекратяване на абонамента.

Как мога да отменя автоматичното подновяване на абонамента си?

Можете да отмените автоматичното подновяване на абонамента си, като влезете в профила си на официалния уебсайт на Le Monde и влезете в раздела “Управление на абонамента ми” или “Настройки на профила”. Потърсете опцията “Автоматично подновяване” и следвайте инструкциите, за да отмените тази функция.

Мога ли да прекратя абонамента си за Le Monde?

Можете временно да прекратите абонамента си за Le Monde. За да направите това, отидете в “Вашия акаунт”, след това в “Празници и пътувания” и след това в “Временно прекратяване на абонамента”.

⚠️ Важно: Минималният срок на спиране е 7 дни, а максималният – три месеца. Нещо повече, той е достъпен само за абонатите на печатното издание.