Οι χρήστες μιας συνδρομής της Le Monde επιθυμούν μερικές φορές να διαγραφούν για διάφορους λόγους. Ίσως οι πληροφοριακές σας ανάγκες να έχουν εξελιχθεί ή απλώς θέλετε να μειώσετε τα μηνιαία έξοδά σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Ωστόσο, αντί να εγκαταλείψετε εντελώς τη συνδρομή σας, υπάρχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις.

Η οικογενειακή συνδρομή: μια λύση χαμηλού κόστους για να αποφύγετε την ακύρωση!

Κάντε αναβάθμιση στο οικογενειακό πακέτο και μοιραστείτε τις διαθέσιμες θέσεις της συνδρομής με άλλους χρήστες μέσω ενός ιστότοπου κοινής χρήσης συνδρομής, όπως το Sharesub.com. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να μειώσετε σημαντικά το κόστος της συνδρομής σας, καθώς και να γλιτώσετε από μια σειρά εξαντλητικών και χρονοβόρων βημάτων. Αν μοιραστείτε τη συνδρομή σας,το κόστος θα διαιρεθεί δια 4 και θα σας κοστίζει μόλις κάτω από 6 ευρώ το μήνα .

Πώς να διαγραφείτε από τη Le Monde

-Επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση ή να τερματίσετε τη συνδρομή σας, η μόνη λύση είναι να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Le Monde. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό τους. Εξηγήστε τους την κατάστασή σας και ζητήστε τη βοήθειά τους για την ακύρωση της συνδρομής σας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας συνδεόμενοι στο λογαριασμό σας στον επίσημο ιστότοπο της Le Monde και αποκτώντας πρόσβαση στην ενότητα “Διαχείριση της συνδρομής μου” ή “Ρυθμίσεις λογαριασμού”. Αναζητήστε την επιλογή “Αυτόματη ανανέωση” και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ακυρώσετε αυτή τη λειτουργία.

Μπορώ να αναστείλω τη συνδρομή μου στη Le Monde;

Μπορείτε να αναστείλετε προσωρινά τη συνδρομή σας στη Le Monde. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα “Ο λογαριασμός σας” και στη συνέχεια στην ενότητα “Διακοπές και ταξίδια” και στη συνέχεια στην ενότητα “Προσωρινή αναστολή της συνδρομής σας“.

⚠️ Σημαντικό: Η ελάχιστη περίοδος αναστολής είναι 7 ημέρες και η μέγιστη τρεις μήνες. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές της έντυπης έκδοσης.