Spotify, започваме!

Spotify наистина е референтното приложение за музика: каталогът е огромен, можете да намерите абсолютно всичко (с изключение на прекрасния ремикс на“Say My name” от Кирил Хан) – накратко, ние го обичаме. Но, честно казано, вече ни е писнало от кръчми, които винаги са зле подбрани и направо неудобни за вечерно излизане с приятели. Затова се запитахме как можем да получим Premium акаунт за по-малко пари и споделяме решението си с вас, защото сме много мили!

Spotify Premium, Spotify Family, Spotify Duo… поглед към всички тези пакети

Безплатната услуга на компанията е Spotify Free с цена 0 евро на месец. Можете да използвате услугата безплатно, но редовно ще бъдете прекъсвани от реклами. Няма да можете да избирате реда на музиката в плейлистите или да прескачате музиката, която не ви харесва.

Spotify Premium на цена от 10,90 евро на месец е платената версия на услугата без реклами. Тя ви позволява да слушате музика офлайн и свободно да избирате музиката, която искате да слушате. Той дава право само на един потребител.

Spotify Duo, на цена от 14, 99 евро на месец, предлага същите предимства като Spotify Premium, но за двама души. Предназначен е за двойки, живеещи под един покрив.

Spotify Premium Family на цена от 17,99 евро на месец предлага същите услуги като версията Premium, но може да бъде споделена между 6 потребители, което намалява цената на потребител до 2,99 евро. Добра сделка.

Мога ли да споделя абонамента си за Spotify?

Акаунтите Spotify Duo и Family, създадени специално за споделяне на акаунти в Spotify, предлагат решения, съобразени с разнообразните нужди на потребителите. С пакета Duo можете да поканите партньора или съквартиранта си да се присъедини към това музикално споделяне. Освен това пакетът “Семейство” разширява възможността за споделяне на акаунти акаунта, като позволява да бъдат поканени до 5 допълнителни лица, създавайки пространство, в което цялото семейство да открива и слуша музика заедно.

Подаване на

Имам абонаментна карта и искам да предложа свободните си места, за да спестя пари.

Участвайте в

Бих искал да се абонирам на ниска цена, като се присъединя към група за споделяне на разходите.

На колко устройства можете да използвате Spotify Duo или Family?

Присемейния абонамент всеки акаунт може да инсталира Spotify и да го използва на 5 устройства (т.е. 6 потребители х 5 устройства в семейството), но слушането е възможно само на едно устройство в даден акаунт.

За абонамента за Duo важи същият принцип, но сте ограничени до два акаунта (т.е. 2 потребители х 5 устройства).

Как мога да слушам Spotify на 2 устройства едновременно?

Не можете да възпроизвеждате музика от Spotify на две устройства едновременно. Въпреки това можете да се свържете с определен брой устройства по ваш избор, но ако стартирате възпроизвеждането на второ устройство, то ще спре музиката на първото. Така че можете да стриймвате музиката си само на едно устройство.

Как мога да споделя акаунта си в Spotify Duo или Family?

Time needed: 5 minutes

Вие сте мениджър на абонамент и искате да знаете как да поканите в Spotify Family? Ето какво трябва да направите:

  1. В горния десен ъгъл щракнете върху “Профил” и след това върху “Акаунт”.

    partage abonnement spotify methodologie

  2. В лявото меню щракнете върху “Spotify Family”.

    partage abonnement spotify famille methodologie

  3. Кликнете върху “Добавяне към семеен абонамент”.

  4. Кликнете върху “Покана за абонамент за Spotify Premium”.

  5. Копирайте връзката за покана и я изпратете на членовете, които искате да поканите,

    Не забравяйте да посочите пощенския адрес, който сте предоставили в профила си.

Имате абонамент и искате да научите как да използвате Spotify Family?

  1. Кликнете върху връзката за покана, която сте получили
  2. Регистрирайте се, ако нямате акаунт. Ако вече имате безплатен, можете да го използвате, за да влезете и да запазите всичките си списъци за изпълнение.
  3. Потвърдете адреса си. Тя трябва да е същата като тази на собственика.

Ако споделите акаунта си, можете да разделите разходите на 6. Това струва 2,99 евро на потребител и представлява икономия от 90 евро годишно в сравнение с индивидуалния пакет Premium.

Колко мога да спестя, ако споделя профила си?

Подаване на

Имам абонаментна карта и искам да предложа свободните си места, за да спестя пари.

Участвайте в

Бих искал да се абонирам на ниска цена, като се присъединя към група за споделяне на разходите.

Как мога да споделя разходите за абонамент с моите съабонати?

Spotify не предлага разделяне на разходите между членовете на плана, но можете лесно да ги споделите, като се регистрирате в Sharesub. След като въведете няколко детайла за абонамента, ще получите връзка за споделяне: тази връзка ще позволи на съабонатите ви да въведат картата си за плащане и ще бъде направен месечен дебит, за да се кредитира вашата сметка. Позволете на приятелите и семейството си да ползват този акаунт в Spotify срещу малка такса, като им изпратите връзка за споделяне Sharesub. Те ще ви обикнат!

Възможни взаимодействия между съабонати

Споделянето на Spotify Premium също така дава възможност да споделяте списъци за изпълнение и да следвате други абонати, да откривате нови песни и да не се въртите в кръг в собствените си списъци за изпълнение.

Колко сигурно е споделянето на акаунт в Spotify?

Споделянето на акаунти не представлява риск за сигурността, тъй като всеки потребител има свои собствени идентификационни данни. Компанията обаче изисква споделянето на семеен акаунт да бъде ограничено до семейството и моли потребителите да декларират общ адрес. Затова е необходимо лицето, което споделя абонамента, да ви даде адреса, който е въвело в акаунта.

За Spotify

Spotify е шведска компания, основана през 2006 г., която предлага услуги за онлайн стрийминг на музика. Тя разработва уебсайт и приложения за смартфони, персонални компютри и Mac компютри, които осигуряват достъп до музиката на над 100 000 изпълнители. През 2019 г. услугата е имала повече от 100 милиона потребители.

Приложението Spotify и неговите силни страни

Стриймингът на музика в Spotify е висококачествена услуга с огромен каталог с музика. В момента тя се конкурира с Deezer и Apple Music. Подобно на Deezer, музикалният каталог на Spotify съдържа над 40 милиона песни.
Една от силните страни на Spotify е способността му да предлага нови открития: ежедневни миксове, плейлисти и персонализирани радиостанции ви позволяват да откривате и обновявате музиката от ежедневието. В зависимост от нашите предпочитания алгоритмите за препоръки често дават съвети.
Други чудесни функции на тази услуга за стрийминг на музика включват възможността да следвате изпълнители, за да получавате известия за предстоящи концерти във вашия район, както и възможността да следвате приятели, за да откривате новите им хитове. Защото всички имаме добър приятел, който обича музиката и чиито плейлисти ни харесват!

Categorized in: