Spotify, ξεκινάμε!

Το Spotify είναι πραγματικά η εφαρμογή αναφοράς για τη μουσική: ο κατάλογος είναι τεράστιος, μπορείτε να βρείτε απολύτως τα πάντα (εκτός από το εξαιρετικό remix του“Say My name” από τον Cyril Hahn) – εν ολίγοις, το λατρεύουμε. Αλλά ειλικρινά, έχουμε βαρεθεί τις παμπ που είναι πάντα κακοδιαλεγμένες και εντελώς ανεξέλεγκτες για μια βραδινή έξοδο με φίλους. Έτσι αναρωτηθήκαμε πώς θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε έναν λογαριασμό Premium με λιγότερα χρήματα και μοιραζόμαστε τη λύση μας μαζί σας, επειδή είμαστε τόσο καλοί!

Spotify Premium, Spotify Family, Spotify Duo … μια ματιά σε όλα αυτά τα πακέτα

Το Spotify Free με 0 ευρώ το μήνα είναι η δωρεάν υπηρεσία της εταιρείας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία δωρεάν, αλλά θα διακόπτεστε τακτικά από διαφημίσεις. Δεν θα μπορείτε να επιλέξετε τη σειρά της μουσικής στις λίστες αναπαραγωγής ή να παραλείψετε όλη τη μουσική που δεν σας αρέσει.

Το Spotify Premium με 10,90 € το μήνα είναι η επί πληρωμή έκδοση της υπηρεσίας, χωρίς διαφημίσεις. Σας επιτρέπει να ακούτε μουσική εκτός σύνδεσης και να επιλέγετε ελεύθερα τη μουσική που θέλετε να ακούσετε. Εξουσιοδοτεί μόνο έναν χρήστη.

Το Spotify Duo, στα 14, 99 ευρώ το μήνα, προσφέρει τα ίδια οφέλη με το Spotify Premium, αλλά για δύο άτομα. Είναι σχεδιασμένο για ζευγάρια που ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Το Spotify Premium Family στα 17,99 ευρώ το μήνα προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες με την έκδοση Premium, αλλά μπορεί να μοιραστεί μεταξύ 6 χρηστών, μειώνοντας το κόστος ανά χρήστη στα 2,99 ευρώ. Μια καλή συμφωνία.

Μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο Spotify;

Οι λογαριασμοί Spotify Duo και Family, σχεδιασμένοι ειδικά για την κοινή χρήση λογαριασμών Spotify, προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ποικίλες ανάγκες των χρηστών. Με το πακέτο Duo, μπορείτε να προσκαλέσετε τον σύντροφό σας ή τον συγκάτοικό σας να συμμετάσχει σε αυτό το μουσικό μοίρασμα. Επιπλέον, το πακέτο Family επεκτείνει τη δυνατότητα κοινής χρήσης λογαριασμού λογαριασμού, επιτρέποντας την πρόσκληση έως και 5 επιπλέον ατόμων, δημιουργώντας έναν χώρο για όλη την οικογένεια που θα ανακαλύπτει και θα ακούει μουσική μαζί.

Υποβολή

Έχω εισιτήριο διαρκείας και θα ήθελα να προσφέρω τις διαθέσιμες θέσεις μου για να εξοικονομήσω χρήματα.

Συμμετοχή

Θα ήθελα να γίνω συνδρομητής σε χαμηλή τιμή συμμετέχοντας σε μια ομάδα επιμερισμού του κόστους.

Σε πόσες συσκευές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify Duo ή Family;

Για τηνοικογενειακή συνδρομή, κάθε λογαριασμός μπορεί να εγκαταστήσει το Spotify και να το χρησιμοποιήσει σε 5 συσκευές (δηλ. 6 χρήστες x 5 συσκευές στην οικογένεια), ωστόσο η ακρόαση είναι δυνατή μόνο σε μία συσκευή κάθε φορά ανά λογαριασμό.

Για τη συνδρομή Duo, ισχύει η ίδια αρχή, αλλά περιορίζεστε σε δύο λογαριασμούς (δηλαδή 2 χρήστες x 5 συσκευές).

Πώς μπορώ να ακούω Spotify σε 2 συσκευές ταυτόχρονα;

Δεν μπορείτε να αναπαράγετε τη μουσική σας στο Spotify σε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Ωστόσο, μπορείτε να συνδεθείτε με τον αριθμό των συσκευών της επιλογής σας, αλλά αν ξεκινήσετε την αναπαραγωγή σε μια δεύτερη συσκευή, θα σταματήσει η μουσική στην πρώτη. Έτσι, μπορείτε να μεταδώσετε τη μουσική σας μόνο σε μία συσκευή.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τον λογαριασμό Spotify Duo ή Family;

Απαιτούμενος χρόνος 5 λεπτά

Είστε διαχειριστής συνδρομής και θέλετε να μάθετε πώς να προσκαλέσετε στο Spotify Family; Ακούστε τι πρέπει να κάνετε:

  1. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο “Προφίλ” και στη συνέχεια στο “Λογαριασμός”.

    partage abonnement spotify methodologie

  2. Στο αριστερό μενού, κάντε κλικ στην επιλογή “Spotify Family”.

    partage abonnement spotify famille methodologie

  3. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη στην οικογενειακή συνδρομή”.

  4. Κάντε κλικ στο “Πρόσκληση σε συνδρομή Spotify Premium”.

  5. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο πρόσκλησης και στείλτε τον στα μέλη που θέλετε να προσκαλέσετε,

    Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει την ταχυδρομική διεύθυνση που δηλώσατε στο λογαριασμό σας.

Είστε επισκέπτης με συνδρομή και θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Spotify Family;

  1. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο πρόσκλησης που λάβατε
  2. Εγγραφείτε αν δεν έχετε λογαριασμό. Αν έχετε ήδη ένα δωρεάν, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε και να διατηρήσετε όλες τις λίστες αναπαραγωγής σας.
  3. Επιβεβαιώστε τη διεύθυνσή σας. Πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό του ιδιοκτήτη.

Με την κοινή χρήση του λογαριασμού σας, μπορείτε να διαιρέσετε το κόστος δια 6. Το κόστος είναι 2,99 € ανά χρήστη και αντιπροσωπεύει εξοικονόμηση 90 €/έτος σε σύγκριση με το ατομικό πακέτο Premium.

Πόσα μπορώ να εξοικονομήσω με την κοινή χρήση του λογαριασμού μου;

Υποβολή

Έχω εισιτήριο διαρκείας και θα ήθελα να προσφέρω τις διαθέσιμες θέσεις μου για να εξοικονομήσω χρήματα.

Συμμετοχή

Θα ήθελα να γίνω συνδρομητής σε χαμηλή τιμή συμμετέχοντας σε μια ομάδα επιμερισμού του κόστους.

Πώς μπορώ να μοιραστώ το κόστος της συνδρομής με τους συν-συνδρομητές μου;

Το Spotify δεν προσφέρει τη δυνατότητα διαμοιρασμού του κόστους μεταξύ των μελών του προγράμματος, αλλά μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε το κόστος κάνοντας εγγραφή στο Sharesub. Εισάγοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή, θα λάβετε έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης: ο σύνδεσμος αυτός θα επιτρέψει στους συν-συνδρομητές σας να εισάγουν την κάρτα πληρωμής τους και θα γίνει μια μηνιαία χρέωση για να πιστωθεί ο λογαριασμός σας. Αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να απολαύσουν αυτόν τον λογαριασμό Spotify με ένα μικρό αντίτιμο, στέλνοντάς τους έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης Sharesub. Θα σας λατρέψουν!

Πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ συν-συνδρομητών

Η κοινή χρήση του Spotify Premium είναι επίσης μια ευκαιρία να μοιράζεστε λίστες αναπαραγωγής και να ακολουθείτε άλλους συνδρομητές, να ανακαλύπτετε νέα κομμάτια και να αποφεύγετε να κάνετε κύκλους στις δικές σας λίστες αναπαραγωγής.

Πόσο ασφαλής είναι η κοινή χρήση ενός λογαριασμού Spotify;

Η κοινή χρήση λογαριασμού δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο ασφάλειας, καθώς κάθε χρήστης έχει τα δικά του διαπιστευτήρια. Ωστόσο, η εταιρεία ζητά η κοινή χρήση ενός οικογενειακού λογαριασμού να περιορίζεται στην οικογένεια και ζητά από τους χρήστες να δηλώσουν μια κοινή διεύθυνση. Επομένως, είναι απαραίτητο το άτομο που μοιράζεται τη συνδρομή να σας δώσει τη διεύθυνση που έχει καταχωρήσει στο λογαριασμό.

Σχετικά με το Spotify

Το Spotify είναι μια σουηδική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 και προσφέρει υπηρεσίες online streaming μουσικής. Αναπτύσσει έναν ιστότοπο και εφαρμογές για Smartphones, PC και Mac, παρέχοντας πρόσβαση στη μουσική περισσότερων από 100.000 καλλιτεχνών. Η υπηρεσία είχε πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες το 2019.

Η εφαρμογή Spotify και τα πλεονεκτήματά της

Το Spotify streaming μουσικής είναι μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία με τεράστιο κατάλογο μουσικής. Αυτή τη στιγμή ανταγωνίζεται το Deezer και την Apple Music. Όπως και το Deezer, ο μουσικός κατάλογος του Spotify περιλαμβάνει πάνω από 40 εκατομμύρια κομμάτια.
Ένα από τα δυνατά σημεία του Spotify είναι η ικανότητά του να προσφέρει νέες ανακαλύψεις: οι καθημερινές μίξεις, οι λίστες αναπαραγωγής και οι εξατομικευμένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί σας επιτρέπουν να ανακαλύπτετε και να ανανεώνετε τη μουσική της καθημερινότητας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, οι αλγόριθμοι συστάσεων συχνά παρέχουν συμβουλές.
Άλλα σπουδαία χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας ροής μουσικής περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να ακολουθείτε καλλιτέχνες, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε για επερχόμενες συναυλίες στην περιοχή σας, και τη δυνατότητα να ακολουθείτε φίλους, ώστε να μπορείτε να ανακαλύπτετε τις νέες τους επιτυχίες. Γιατί όλοι έχουμε έναν καλό φίλο που αγαπάει τη μουσική και του οποίου τις playlists απολαμβάνουμε!