Γιατί να σκεφτείτε να διαγράψετε τη συνδρομή σας από το Spotify;

Ο κόσμος της ροής μουσικής εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας μια ποικιλία πλατφορμών με διαφορετικά μοντέλα τιμολόγησης. Το Spotify, ένας από τους ηγέτες του κλάδου, προσφέρει χιλιάδες κομμάτια στα χέρια σας. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες μπορεί να σκεφτούν να διαγράψουν τη συνδρομή τους από το Spotify για διάφορους λόγους. Το μηνιαίο κόστος της συνδρομής Premium μπορεί να σας φαίνεται υψηλό, ειδικά αν δεν το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Ή ίσως το δέλεαρ ανταγωνιστικών πλατφορμών, όπως η Deezer, η Tidal ή η Amazon Music, με ειδικά χαρακτηριστικά ή προσφορές, να σας ωθήσει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ακύρωσης.

Ωστόσο, πριν κάνετε το βήμα και ακυρώσετε τη συνδρομή σας, υπάρχει μια εναλλακτική λύση που ίσως θέλετε να εξετάσετε: το οικογενειακό πρόγραμμα του Spotify και η κοινή χρήση της συνδρομής σας μέσω του Sharesub.com.

Επιλέγοντας το οικογενειακό πρόγραμμα και μοιράζοντας τη συνδρομή σας: μια οικονομική λύση

Αντί να ακυρώσετε απλώς τη συνδρομή σας, γιατί να μην σκεφτείτε να ανακτήσετε το κόστος επιλέγοντας το οικογενειακό πακέτο του Spotify και να μοιραστείτε τη συνδρομή με άλλους χρήστες στο Sharesub.com; Το οικογενειακό πακέτο του Spotify, το οποίο κοστίζει 14,99 ευρώ το μήνα, σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και πέντε άλλα άτομα που ζουν στην ίδια διεύθυνση. Σε αυτό το σημείο έρχεται η Sharesub.com.

Το Sharesub.com, το οποίο τοποθετείται ως καινοτόμος πλατφόρμα για την κοινή χρήση λογαριασμού Spotify, ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια της κοινής χρήσης συνδρομής. Αυτός ο ιστότοπος όχι μόνο σας επιτρέπει να μοιράζεστε μια συνδρομή Spotify με πολλά άτομα, αλλά και πέρα από τα μέλη του νοικοκυριού σας. Διαθέτοντας τις δωρεάν θέσεις σας στο Sharesub.com, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος της συνδρομής σας στο Spotify. Χάρη σε αυτό Κοινή χρήση λογαριασμού Spotify συστήματος κοινής χρήσης λογαριασμού, το συνολικό κόστος διαιρείται με το 6, δίνοντάς σας την ευκαιρία να λάβετε σχεδόν πλήρη επιστροφή χρημάτων, ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας συνδρομή στο έπακρο. Στο τέλος, το μερίδιό σας θα περιοριστεί σε λιγότερο από 3 ευρώ το μήνα, καθιστώντας την εμπειρία του Spotify τόσο οικονομική όσο και κοινοτική.

Όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα, αλλά επωφελείστε και από τα πρόσθετα πλεονεκτήματα του οικογενειακού πακέτου, όπως ο γονικός έλεγχος και η δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστών λογαριασμών. Επιπλέον, βοηθάτε άλλους μουσικόφιλους να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Premium με χαμηλότερο κόστος, δημιουργώντας μια κοινότητασυνεργατικής οικονομίας.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Spotify

Αν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Spotify, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

1 Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Spotify χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο (η λειτουργία ακύρωσης δεν είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή για κινητά).

2 Κάντε κλικ στο προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Λογαριασμός”.

3 Στο αριστερό μενού, κάντε κλικ στην επιλογή “Συνδρομή”.

4 Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Τροποποίηση ή ακύρωση” και στη συνέχεια στο “Ακύρωση συνδρομής Premium”.

5 Ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιβεβαιώσετε την ακύρωση.

Πώς μπορώ να επιστρέψω στο Spotify Free;

Μετά την ακύρωση της συνδρομής Premium, ο λογαριασμός σας θα επανέλθει αυτόματα στη δωρεάν έκδοση του Spotify στο τέλος της τρέχουσας περιόδου συνδρομής σας. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής και τα αποθηκευμένα κομμάτια σας, αλλά με διαφημίσεις μεταξύ των τίτλων.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση;

Η ακύρωση της συνδρομής Premium ακυρώνει επίσης την αυτόματη ανανέωση. Δεν θα χρεωθείτε για την επόμενη περίοδο.

Πώς μπορώ να ακυρώσω το Spotify από την εφαρμογή;

Προς το παρόν, το Spotify δεν σας επιτρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μέσω της εφαρμογής. 😞Είστε επομένως υποχρεωμένοι να συνδεθείτε στον ιστότοπο, ο οποίος θα σας ζητήσει να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασής σας ή τη μέθοδο σύνδεσης, εάν χρησιμοποιείτε το facebook ή άλλη σύνδεση.

Ωστόσο, μπορείτε να μεταβείτε στο μενού ⚙️Paramètres στην εφαρμογή για να ελέγξετε το email με το οποίο είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή. Υποδεικνύεται στην 3η γραμμή. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να ζητήσετε νέο κωδικό πρόσβασης, εάν είναι απαραίτητο.

Πώς μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματά μου από την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του Spotify;

Το Spotify εφαρμόζει πολιτική επιστροφής χρημάτων 14 ημερών για τις συνδρομές που αγοράζονται απευθείας από τον ιστότοπό του. Εάν βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μέσω της φόρμας υποστήριξης στον ιστότοπό τους.

Τελικά, η ακύρωση της συνδρομής σας στο Spotify μπορεί να φαίνεται ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας σε λογικά επίπεδα, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, όπως το οικογενειακό πρόγραμμα και η κοινή χρήση της συνδρομής σας μέσω του Sharesub. Ωστόσο, αν επιλέξετε να ακυρώσετε, μπορείτε να το κάνετε απλά και γρήγορα, λαμβάνοντας υπόψη τις διαθέσιμες επιλογές για επιστροφή χρημάτων ή επιστροφή στη δωρεάν έκδοση.