Ако сте почитатели на японската анимация, няма как да не познавате Crunchyroll!
Платформата за видео по заявка предлага най-големия в света каталог с анимета, разделен на няколко категории (екшън, комедия, романтика и др.) и достъпен на повечето носители.

Широка гама от услуги, включително аниме на VOD, манга във формат PdF, игри и дори каталог с лакомства, които да зарадват феновете.
Но, разбира се, за да получите достъп до цялото съдържание на сайта, трябва да се абонирате за него.
За щастие, Crunchyroll предлага редица пакети, които да отговарят на вашите нужди, като някои от тях могат да бъдат много интересни, ако искате да разделите абонамента си.

Различни оферти на Crunchyroll.

Към днешна дата американската платформа предлага 3 формули:

  • Пакет “Фен” на цена 4,99 евро/месец, който дава неограничен достъп без реклами до целия каталог на Crunchyroll.
  • Пакет “Мега фен” на цена от 6,49 €/месец, който предлага същата услуга като пакета “фен”, но с тази разлика, че можете да се наслаждавате едновременно на 4 екрана. Освен това офертата “Мега фен” добавя офлайн функционалност, която ви позволява да изтегляте епизодите предварително локално на вашите устройства с Android и iOS.
  • Пакет “Мега фен” на цена 64,99 евро/година, който предлага само намалена цена в замяна на 12-месечен ангажимент.

Основното предимство на тези оферти “Мега фен” е, че можете да споделите абонамента си с още трима души, като разделите цената на четири.

Как да споделите абонамента си за Crunchyroll.

За да споделите абонамент за Crunchyroll, трябва да имате пакет “Мега фен”. В противен случай ще трябва да започнете с абонамент.

Time needed: 4 minutes

  1. Абонирайте се за

    Кликнете върху “Premium free trial” в горния десен ъгъл. Трябва да се отбележи, че понастоящем не е възможно да се “надгради” оферта.
    В резултат на това, ако сте имали пакет “Фен”, ще трябва да прекратите този абонамент, преди да можете да се абонирате за пакет “Мегафен”.

  2. Вижте абонаменти

    Отидете на “Преглед на премиум абонаменти”.

  3. Изберете своята оферта

    Изберете най-подходящия за вас пакет, но внимавайте за годишния пакет, за който ще трябва да платите предварително, тъй като се фактурира на всеки 12 месеца.

  4. Споделете го!

    Това е всичко, абонирали сте се за Crunchyroll и единственото, което трябва да направите, е да изпратите данните си за вход на хората, с които искате да споделите абонамента си.

Предупреждение!

Моля, имайте предвид обаче, че като давате данните си за вход на съабонат, вие му предоставяте достъп до настройките на акаунта.
Освен това е невъзможно да се създават различни профили за настройване на защитени кодове.

Ето защо е най-добре да споделяте профила си в Crunchyroll с хора, на които имате доверие, и да не използвате логини, които бихте използвали в други сайтове.

Crunchyroll.

Създаден през май 2006 г. от четирима студенти от Калифорнийския университет в Бъркли, уебсайтът Crunchyroll стартира с цел да направи източноазиатското стрийминг съдържание достъпно за възможно най-много хора по законен начин.
За 15 години Crunchyroll разшири дейността си в световен мащаб, утвърждавайки се като най-голямата платформа за японска анимация в света.
Купен през 2020 г. от американския гигант Sony, Crunchyroll доминира на пазара за стрийминг на анимета с 4 милиона абонати от малко над 100 милиона потребителски акаунта, създадени в над 200 държави по света.

мета-описание

Със Sharesub никога не е било по-лесно да споделите Crunchyroll със семейството или приятелите си, така че няколко от вас да могат да се възползват от услугите на японския сайт за анимация, като същевременно се възползват от ниската цена, защото намаляват разходите на четирима.
Споделянето на Crunchyroll е само на няколко кликвания.

Categorized in: