Споделянето на Duolingo е детска игра.

Искате ли да запознаете децата си с нов език? Да им вдъхнете желание да учат и да напредват в чуждия език, без да го усещат като ограничение?
Това е възможно, тъй като приложението Duolingo е пуснато през 2012 г. и е достъпно за всички платформи – PC, Android и iOS.
С Duolingo можете да напреднете в изучаването на почти 40 езика чрез пристрастяваща и забавна програма за обучение, която използва интерфейс и концепции, подобни на тези в приложенията за видеоигри, като например “Candy Crush”.

начален екран на duolingo с различни нива

Принципът е прост: преминавате през курс, в който уроците са представени като нива, през които трябва да преминете, за да печелите и трупате точки за опит.
Потребителят има на разположение определен брой “животи”, които се възстановяват с течение на времето, така че има стимул да се връща всеки ден, за да постигне все по-голяма цел.

Въпреки че приложението Duolingo е безплатно, абонаментът все пак си заслужава, тъй като позволява на потребителите да се възползват от допълнителни предимства, включително възможността за намаляване на таксите.

Duolingo предлага.

Приложението за изучаване на езици предлага 2 абонаментни пакета с приблизително еднакви предимства:

различни абонаменти, налични в duolingo
  • Пакетът “Супер” на цена от 7,34 евро на месец, който премахва рекламите и ви дава неограничен брой животи за неограничено използване на приложението.
  • Офертата “Super Duolingo Family” на цена от 10,25 евро/месец, която добавя възможността за създаване на група от 2 до 6 души.

Втората опция ни интересува, тъй като, споделяйки абонамента си с още 5 потребители, можете да обедините разходите за пакета, за да намалите месечната такса до само 2 евро на месец.

Изгодна оферта, като се има предвид, че това означава икономия от малко над 60 евро годишно.
Споделянето на акаунта ви в Duolingo е не само изгодно, но и сравнително лесно за настройване.

Time needed: 4 minutes

Споделяне на Duolingo

  1. Достъп до вашия абонамент

    Първо, уверете се, че сте се абонирали за семеен пакет, или надградете пакета си. Имайте предвид обаче, че в момента актуализациите на абонамента са достъпни само за абонати на iOS и Android.

  2. Достъп до вашите настройки

    В горния десен ъгъл на профила си щракнете върху “Настройки”.отидете в настройките на профила си в Duolingo

  3. Проверете абонамента си

    В профила си отидете в раздела за абонамент.проверете абонамента си за duolingo

  4. Кликнете върху Добавяне на член.

    Това ви отвежда до екрана за управление на абонатите, където можете да премахвате или добавяте участници, както в този случай.добавяне на членове на duolingo към вашия акаунт

  5. Поканете член

    Отваря се прозорец с връзка, която просто прехвърлете на лицето, което искате да поканите.споделете абонамента си за duolingo поканете приятелите и семейството си

Остава само получателят да приеме поканата и да се възползва от същите предимства като вас.

Компанията Duolingo

Луис фон Ан и Северин Хакер започват да разработват Duolingo през ноември 2011 г.
Първоначално замислен като онлайн приложение за превод, проектът Duolingo постепенно се превърна в инструмент за изучаване на езици.
Инструментът се основава на идеята за масово сътрудничество между потребителите, които, изучавайки чужд език, допринасят за обогатяването на платформата, като предоставят своите знания на родния си език.
Това е ефективен модел, защото с 300 милиона потребители в цял свят и почти 40 езика Duolingo е лидер на пазара на онлайн езиково обучение.