Ο διαμοιρασμός του Duolingo είναι παιχνιδάκι.

Θα θέλατε να εισαγάγετε τα παιδιά σας σε μια νέα γλώσσα; Να τους δώσετε την επιθυμία να μάθουν και να προοδεύσουν σε μια ξένη γλώσσα, χωρίς να νιώθουν ότι αυτό αποτελεί περιορισμό;
Είναι εφικτό, με την εφαρμογή Duolingo που ξεκίνησε το 2012 και είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες, PC, Android και iOS.
Με το Duolingo, μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο σε σχεδόν 40 γλώσσες μέσω ενός εθιστικού και διασκεδαστικού προγράμματος διδασκαλίας, το οποίο χρησιμοποιεί μια διεπαφή και έννοιες παρόμοιες με αυτές των εφαρμογών βιντεοπαιχνιδιών όπως το “Candy Crush”, για να αναφέρουμε μόνο μία.

αρχική οθόνη duolingo με διαφορετικά επίπεδα

Η αρχή είναι απλή: περνάτε από ένα μάθημα στο οποίο τα μαθήματα παρουσιάζονται ως επίπεδα που πρέπει να περάσετε για να κερδίσετε και να συγκεντρώσετε πόντους εμπειρίας.
Ο χρήστης έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό “ζωών” στη διάθεσή του, οι οποίες αναγεννώνται με την πάροδο του χρόνου, οπότε υπάρχει κίνητρο να επιστρέφει καθημερινά για να πετύχει έναν όλο και μεγαλύτερο στόχο.

Παρόλο που η εφαρμογή Duolingo είναι δωρεάν, η συνδρομή αξίζει τον κόπο, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από πρόσθετα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας μειωμένων χρεώσεων.

Το Duolingo προσφέρει.

Η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών προσφέρει 2 πακέτα συνδρομής με περίπου τα ίδια οφέλη:

διαφορετικές συνδρομές διαθέσιμες στο duolingo
  • Το πακέτο “Super” στα 7,34€/μήνα, το οποίο εξαλείφει τις διαφημίσεις και σας δίνει απεριόριστο αριθμό ζωών, για απεριόριστη χρήση της εφαρμογής.
  • Η προσφορά “Super Duolingo Family” στα €10,25/μήνα, η οποία προσθέτει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ομάδας 2 έως 6 ατόμων.

Αυτή η δεύτερη επιλογή είναι που μας ενδιαφέρει, επειδή μοιράζοντας τη συνδρομή σας με άλλους 5 χρήστες, μπορείτε να συγκεντρώσετε το κόστος του πακέτου και να μειώσετε τη μηνιαία πληρωμή σε μόλις 2 ευρώ/μήνα.

Μια ευκαιρία, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει εξοικονόμηση λίγο πάνω από 60 ευρώ ετησίως.
Δεν είναι μόνο κερδοφόρο να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας στο Duolingo, αλλά είναι επίσης σχετικά εύκολο να τον ρυθμίσετε.

Απαιτούμενος χρόνος 4 λεπτά

Μοιραστείτε το Duolingo

  1. Πρόσβαση στη συνδρομή σας

    Πρώτα απ’ όλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί σε ένα οικογενειακό πακέτο ή αναβαθμίστε το πακέτο σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι αναβαθμίσεις της συνδρομής είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο για τους συνδρομητές iOS και Android.

  2. Πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας

    Στην επάνω δεξιά γωνία του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις”.μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Duolingo

  3. Ελέγξτε τη συνδρομή σας

    Στο προφίλ σας, μεταβείτε στην ενότητα “Συνδρομή”.ελέγξτε τη συνδρομή σας στο duolingo

  4. Κάντε κλικ στο add a member.

    Αυτό σας μεταφέρει στην οθόνη διαχείρισης συν-συνδρομητών, όπου μπορείτε να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε συμμετέχοντες, όπως στην προκειμένη περίπτωση.προσθέστε μέλη του duolingo στο λογαριασμό σας

  5. Προσκαλέστε ένα μέλος

    Ανοίγει ένα παράθυρο με έναν σύνδεσμο, τον οποίο απλώς μεταφέρετε στο άτομο που θέλετε να προσκαλέσετε.μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο duolingo προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας

Το μόνο που απομένει είναι ο παραλήπτης να αποδεχτεί την πρόσκληση και να απολαύσει τα ίδια οφέλη με εσάς.

Η εταιρεία Duolingo

Ο Luis Von Ahn και ο Severin Hacker άρχισαν να αναπτύσσουν το Duolingo τον Νοέμβριο του 2011.
Το έργο Duolingo, το οποίο αρχικά σχεδιάστηκε ως διαδικτυακή εφαρμογή μετάφρασης, εξελίχθηκε σταδιακά σε εργαλείο εκμάθησης γλωσσών.
Το εργαλείο βασίζεται στην έννοια της μαζικής συνεργασίας μεταξύ των χρηστών οι οποίοι, μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα, συμβάλλουν στον εμπλουτισμό της πλατφόρμας συνεισφέροντας τις δικές τους γνώσεις στη μητρική τους γλώσσα.
Ένα αποτελεσματικό μοντέλο, διότι με 300 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και σχεδόν 40 γλώσσες διαθέσιμες, το Duolingo είναι πλέον ο ηγέτης της αγοράς στην online εκμάθηση γλωσσών.