В стремежа си да бъде в крак с останалата част от света на развлеченията телевизия Sky стартира собствена платформа за стрийминг – Now TV. С многото си предимства и програми услугата позволява на потребителите да споделят своя акаунт с други устройства, за да използват същия абонамент. Научете всичко за този абонаментен дял на Now TV тук.

Now TV, услугата за стрийминг на телевизия

Стартирала през 2012 г. едновременно с Netflix, Now TV е британска услуга за стрийминг на телевизия. Разработен от медийната група Sky, той дава на абонатите достъп до богата библиотека от програми, сред които House of the Dragon, The Last of Us, Euphoria и The Batman.

Now TV е изключително гъвкава абонаментна услуга за стрийминг, която позволява на клиентите да се абонират за различни видове специфично съдържание чрез “пропуски”, които на практика представляват оферти за абонамент.

Недостатъци и алтернативи на Now TV

Услугата за стрийминг Now TV има множество предимства пред други платформи за стрийминг. Благодарение на различните си партньорства Sky предоставя на потребителите най-новите филми и телевизионни програми много преди те да бъдат излъчени в други услуги.

Освен това различните абонаментни планове са разработени така, че да можете да гледате само това, което ви интересува. Тези различни планове са месечни и са по-евтини от офертите на други услуги. Почитателите на стрийминга през смартфон могат да изтеглят любимите си програми за по-късно гледане.

Услугата Now TV е достъпна на различни устройства: смарт телевизори, смартфони (iOS и Android), компютри, конзоли Xbox и PlayStation.

За съжаление, подобно на всяка друга платформа за стрийминг, Now TV също има няколко слабости и недостатъци. Потребителите са длъжни да гледат рекламите, преди да следят програмите си, освен ако не се съгласят да платят за премахването им. Освен това някои програми са достъпни само за момент и след това изчезват. И накрая, услугата не предлага 4K и достъпът до Full HD изисква допълнително заплащане.

Ако все още не сте убедени в предложенията на Now TV, има редица стрийминг услуги, които предлагат подобни планове и са по-привлекателни: Netflix, Amazon Prime Video, Disney +, HBO Max и Starz.

Оферти за абонамент за Now TV

Както беше споменато по-горе, достъпът до библиотеката с програми в платформата Now TV се осъществява чрез абонаменти, известни като “пропуски”. Услугата има четири категории абонаменти:

  • Забавления
  • Кино
  • Спорт
  • Хаю

Съществуваше план за децата, но той беше разпуснат и добавен към плана за развлечения. Последният вариант е най-привлекателен. Клиентите на развлекателни услуги получават 24 канала, включително Sky Altlantic, Sky Crime, Sky History, Comedy Central, Alibi и Cartoon Network. Цената на плана е 11,30 евро на месец.

Планът Cinema Plan на стойност 11,30 евро/месец дава достъп до над 1000 филма по заявка в пълната гама от киноканали на Sky. Тя включва нова премиера всеки ден и достъп до всички филми от програмата Sky Originals. Абонатите могат да гледат всички канали на Sky Cinema (Select, Premiere, Action, Drama, Comedy, Animation…).

Спортните фенове могат да се включат в плана Now Sport на цена от 40 евро на месец. Те ще имат право на 11 канала на Sky Sports и на известно съдържание по заявка. Абонатите могат да си вземат и еднодневен пропуск на цена от 11,30 евро/ден. При еднодневните пропуски наистина няма ангажимент, дори да не забравяте да отмените текущо плащане. Те могат да бъдат закупени предварително и след това активирани само когато потребителите искат да гледат. Това ги прави идеални за големи мачове или спортни събития.

Планът Hayu е предназначен за почитателите на американските телевизионни риалити сериали. На цена от 5,70 евро/месец потребителите ще имат достъп до над 8000 епизода на нови и стари американски телевизионни риалити сериали.

Има опция, наречена Now TV Boost, която ви позволява да пропуснете рекламите и да получите достъп до HD. За да направите това, трябва да добавите допълнителни 6 евро към избраната от вас оферта.

Споделяне на абонамент за телевизия Now

Освен всички услуги, които предлага, платформата Now TV позволява на потребителите да използват един и същ акаунт на 6 устройства. Едновременното поточно предаване обаче е възможно само на две устройства едновременно, освен ако не изберете опцията Boost. Тя ви позволява да следите програми едновременно на 3 устройства.

Когато достигнете лимита от 6 устройства, ако използвате акаунта на друго устройство, устройството с най-стара дата на последно използване и без изтегляния ще бъде автоматично изтрито, за да се освободи място за новото устройство. За да избегнете купуването на пропуски зад гърба си, е препоръчително да добавите ПИН код за плащане към профила си.

Другите абонати могат да следят програмите, които ги интересуват, стига те да са част от абонаментния план, който сте избрали за профила си. За да се улесни едновременното гледане, между собственика и абонатите може да се инсталира кула за връзка.

Тъй като това е акаунт, процедурата за споделяне е доста проста. Първо трябва да имате акаунт в Now TV.

Time needed: 2 minutes

За да добавите устройство на абонат, просто :

  1. Влезте в профила си

  2. Отидете в менюто “Моят акаунт”

  3. Копирайте данните си за вход

  4. Изпратете го на абоната.

  5. Всичко, което клиентът трябва да направи, е да отиде на уебсайта на платформата и да попълни различните данни.

Можете да проверите броя на устройствата, които използват акаунта ви, в раздел “Устройства”. Моля, имайте предвид, че няма да можете ръчно да изтриете устройство от профила си. Можете да промените паролата само когато абонаментът на някой от абонатите ви изтече.

Опростяване на споделянето на абонаменти с Sharesub

В днешно време всички се стремим да пестим все повече и повече пари. Sharesub е решението за вас. Услугата е удобен начин да спестите пари, като споделяте абонамента си за Now TV. Така че вместо да платите 40 евро за своя пропуск за Now Sport, можете да платите само 20 евро в зависимост от броя на абонатите и избрания план за таксуване.

Платформата разполага с функция за незабавни съобщения, така че можете да разговаряте с други собственици и абонати. Плащането се извършва безплатно директно в сметката ви в края на всеки месец.

Ако сте убедени в услугата за споделяне Sharesub, присъединете се към споделянето на Now TV сега (CTA Now TV). Ако също искате да спестите пари, като използвате плавна и сигурна платформа, споделете абонамента си за Now TV (CTA за Now TV).

Последна дума

Разработена от британската медийна група Sky, услугата за стрийминг Now TV стартира през 2012 г. като алтернатива на Netflix. Тя ви позволява да се откажете от договорните задължения, свързани с телевизионните услуги. Така че можете да се наслаждавате на всичките си любими програми на Sky TV онлайн. Благодарение на услугата Sharesub можете да спестите пари, като позволите на други потребители да се възползват от вашия акаунт, като споделят абонамента ви за Now TV.

Categorized in: