Σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο της ψυχαγωγίας, το Sky TV εγκαινίασε τη δική του πλατφόρμα streaming με την ονομασία Now TV. Με μια σειρά από οφέλη και προγράμματα, η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το λογαριασμό τους με άλλες συσκευές για να χρησιμοποιούν την ίδια συνδρομή. Μάθετε τα πάντα σχετικά με αυτό το μερίδιο συνδρομής Now TV εδώ.

Now TV, η υπηρεσία τηλεοπτικής ροής

Το Now TV ξεκίνησε το 2012, ταυτόχρονα με το Netflix, και είναι μια βρετανική τηλεοπτική υπηρεσία συνεχούς ροής. Αναπτύχθηκε από τον όμιλο Sky media και παρέχει στους συνδρομητές πρόσβαση σε μια πλούσια βιβλιοθήκη προγραμμάτων, όπως το House of the Dragon, το The Last of Us, το Euphoria και το The Batman.

Το Now TV είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη συνδρομητική υπηρεσία streaming που επιτρέπει στους πελάτες να εγγραφούν σε διάφορους τύπους συγκεκριμένου περιεχομένου μέσω “πάσων”, τα οποία είναι στην πραγματικότητα προσφορές συνδρομής.

Μειονεκτήματα και εναλλακτικές λύσεις για το Now TV

Η υπηρεσία ροής Now TV έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες πλατφόρμες ροής. Χάρη στις διάφορες συνεργασίες του, το Sky διαθέτει στους χρήστες του τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα πολύ πριν από τη μετάδοσή τους σε άλλες υπηρεσίες.

Επιπλέον, τα διάφορα συνδρομητικά πακέτα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε μόνο ό,τι σας ενδιαφέρει. Αυτά τα διαφορετικά προγράμματα είναι μηνιαία και είναι φθηνότερα από τις προσφορές άλλων υπηρεσιών. Οι λάτρεις της ροής μέσω smartphone μπορούν να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους προγράμματα για μεταγενέστερη προβολή.

Η υπηρεσία Now TV είναι διαθέσιμη σε διάφορες συσκευές: έξυπνες τηλεοράσεις, smartphones (iOS και Android), υπολογιστές, κονσόλες Xbox και PlayStation.

Δυστυχώς, όπως κάθε άλλη πλατφόρμα streaming, το Now TV έχει επίσης μερικές αδυναμίες και μειονεκτήματα. Οι χρήστες είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν τις διαφημίσεις πριν παρακολουθήσουν τα προγράμματά τους, εκτός αν συμφωνήσουν να πληρώσουν για να τις αφαιρέσουν. Επιπλέον, ορισμένα προγράμματα είναι διαθέσιμα μόνο στιγμιαία και στη συνέχεια εξαφανίζονται. Τέλος, η υπηρεσία δεν προσφέρει 4K και η πρόσβαση σε Full HD απαιτεί πρόσθετη πληρωμή.

Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα από τις προσφορές του Now TV, υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες streaming που προσφέρουν παρόμοια προγράμματα και είναι πιο ελκυστικές: Netflix, Amazon Prime Video, Disney +, HBO Max και Starz.

Προσφορές συνδρομής Now TV

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η πρόσβαση στη βιβλιοθήκη προγραμμάτων της πλατφόρμας Now TV γίνεται μέσω συνδρομών που είναι γνωστές ως “πάσο”. Η υπηρεσία έχει τέσσερις κατηγορίες συνδρομών:

  • Ψυχαγωγία
  • Κινηματογράφος
  • Αθλητισμός
  • Hayu

Υπήρχε ένα σχέδιο για τα παιδιά, αλλά διαλύθηκε και προστέθηκε στο σχέδιο για την ψυχαγωγία. Η τελευταία είναι η πιο ελκυστική επιλογή. Οι πελάτες ψυχαγωγίας λαμβάνουν 24 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των Sky Altlantic, Sky Crime, Sky History, Comedy Central, Alibi και Cartoon Network. Το πρόγραμμα κοστίζει 11,30 ευρώ/μήνα.

Το πρόγραμμα Cinema Plan αξίας 11,30 ευρώ/μήνα παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 1.000 ταινίες κατά παραγγελία στην πλήρη γκάμα κινηματογραφικών καναλιών του Sky. Περιλαμβάνει μια νέα πρεμιέρα κάθε μέρα και πρόσβαση σε όλες τις ταινίες της σειράς ταινιών Sky Originals. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα κανάλια Sky Cinema (Select, Premiere, Action, Drama, Comedy, Animation…).

Οι λάτρεις των σπορ μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Now Sport από 40€/μήνα. Θα έχουν δικαίωμα σε 11 κανάλια Sky Sports και κάποιο περιεχόμενο κατά παραγγελία. Οι συνδρομητές μπορούν επίσης να πάρουν ημερήσια κάρτα με 11,30 €/ημέρα. Με τις ημερήσιες κάρτες, δεν υπάρχει καμία δέσμευση, ούτε καν να θυμάστε να ακυρώσετε μια τρέχουσα πληρωμή. Μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων και στη συνέχεια να ενεργοποιηθούν μόνο όταν οι χρήστες θέλουν να παρακολουθήσουν. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για μεγάλους αγώνες ή αθλητικές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα Hayu έχει σχεδιαστεί για τους οπαδούς των αμερικανικών σειρών ριάλιτι. Από 5,70 ευρώ/μήνα, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 8.000 επεισόδια νέων και παλαιών αμερικανικών σειρών ριάλιτι.

Υπάρχει μια επιλογή που ονομάζεται Now TV Boost που σας επιτρέπει να παραλείψετε τις διαφημίσεις και να αποκτήσετε πρόσβαση σε HD. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να προσθέσετε επιπλέον 6 ευρώ στην προσφορά που έχετε επιλέξει.

Κοινή χρήση συνδρομής Now TV

Εκτός από όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει, η πλατφόρμα Now TV επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό σε 6 συσκευές. Ωστόσο, η ταυτόχρονη ροή είναι δυνατή μόνο σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, εκτός αν επιλέξετε την επιλογή Boost. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε προγράμματα ταυτόχρονα σε 3 συσκευές.

Όταν φτάσετε στο όριο των 6 συσκευών, εάν χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σε άλλη συσκευή, η συσκευή με την παλαιότερη ημερομηνία τελευταίας χρήσης και χωρίς λήψεις θα διαγραφεί αυτόματα για να δημιουργηθεί χώρος για τη νέα. Για να αποφύγετε την αγορά εισιτηρίων πίσω από την πλάτη σας, συνιστάται να προσθέσετε έναν κωδικό PIN πληρωμής στο λογαριασμό σας.

Άλλοι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν, εφόσον αυτά αποτελούν μέρος του προγράμματος συνδρομής που έχετε επιλέξει για το λογαριασμό σας. Για τη διευκόλυνση της ταυτόχρονης προβολής, μπορεί να εγκατασταθεί ένας πύργος σύνδεσης μεταξύ του ιδιοκτήτη και των συνδρομητών.

Δεδομένου ότι πρόκειται για λογαριασμό, η διαδικασία κοινής χρήσης είναι αρκετά απλή. Πρέπει πρώτα να έχετε λογαριασμό Now TV.

Απαιτούμενος χρόνος 2 λεπτά

Για να προσθέσετε τη συσκευή ενός συνδρομητή, απλά :

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

  2. Μεταβείτε στο μενού “Ο λογαριασμός μου”

  3. Αντιγράψτε τα στοιχεία σύνδεσής σας

  4. Στείλτε το στον συνδρομητή.

  5. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης είναι να μεταβεί στον ιστότοπο της πλατφόρμας και να συμπληρώσει τα διάφορα στοιχεία.

Μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό των συσκευών που χρησιμοποιούν το λογαριασμό σας στην ενότητα “Συσκευές”. Σημειώστε ότι δεν θα μπορείτε να διαγράψετε χειροκίνητα μια συσκευή από το λογαριασμό σας. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης μόνο όταν λήξει η συνδρομή ενός από τους συνδρομητές σας.

Απλοποιήστε την κοινή χρήση συνδρομής με το Sharesub

Στις μέρες μας, όλοι μας προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε όλο και περισσότερα χρήματα. Η Sharesub είναι η λύση για εσάς. Η υπηρεσία είναι ένας βολικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ μοιράζεστε τη συνδρομή σας στο Now TV. Έτσι, αντί να πληρώσετε 40 ευρώ για το πάσο Now Sport, θα μπορούσατε να πληρώσετε μόλις 20 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των συνδρομητών και το πρόγραμμα χρέωσης που θα επιλέξετε.

Η πλατφόρμα διαθέτει άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε με άλλους ιδιοκτήτες και συνδρομητές. Η πληρωμή γίνεται απευθείας στο λογαριασμό σας χωρίς χρέωση στο τέλος κάθε μήνα.

Αν σας έχει πείσει η υπηρεσία κοινής χρήσης Sharesub, γίνετε μέλος σε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα Now TV τώρα (CTA Now TV). Αν θέλετε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας μια ρευστή και ασφαλή πλατφόρμα, μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Now TV (Now TV CTA).

Τελευταία λέξη

Η υπηρεσία ροής Now TV, που αναπτύχθηκε από τον βρετανικό όμιλο μέσων ενημέρωσης Sky, ξεκίνησε το 2012 ως εναλλακτική λύση στο Netflix. Σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τις συμβατικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με τις τηλεοπτικές υπηρεσίες. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα αγαπημένα σας προγράμματα Sky TV online. Χάρη στην υπηρεσία Sharesub, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιτρέποντας σε άλλους χρήστες να επωφεληθούν από το λογαριασμό σας, μοιράζοντας τη συνδρομή σας στο Now TV.