Споделянето на акаунта ви в Xbox One или Xbox Series за плащане на абонамент за Xbox Live Gold, Xbox Game Pass или Xbox Game Pass ULTIMATE е отличен начин да спестите пари .

Ще спестите между 30 и 60 евро годишно и ще платите наполовина по-малко за абонамента си.

Правилният план! Ще ви кажем как да го направите и как да осигурите автоматично възстановяване на разходите на платеца.

Абонаментни услуги за Xbox

Microsoft предлага 2 основни абонамента:

  • GAME PASS ULTIMATE от 14,99 € на месец, като първите 3 месеца са на цена от 1 €. Този абонамент ще ви даде достъп до 100 игри, налични за конзола, компютър или устройство с Android, достъп до игрите, когато бъдат пуснати, както и отстъпки и оферти за вашите игри. Абонаментът за Xbox Live Gold е включен в ULTIMATE, за да ви позволи да играете в режим на мултиплейър, както и EA Play за достъп до игри на Electronic Arts. 12-месечен ангажимент.
  • XBOX LIVE GOLD от около 6,99 евро за месечен абонамент и 50 евро за 6-месечен абонамент. Цените, които току-що посочихме, са цените, които скоро ще бъдат показани. За момента едномесечният абонамент е 6,99 евро, а годишният – 59,99 евро. Целта на Microsoft е да прехвърли клиентите от този абонамент към ULTIMATE. XBOX LIVE GOLD предлага мултиплейър режим, 2 безплатни игри на месец и отстъпки за игри.

На колко устройства мога да използвам акаунта си?

Който и пакет да изберете, ще можете да споделяте акаунта си само на 2 различни конзоли Xbox. Така че можете да го споделите само с един човек.

Не чакайте повече, а си направете акаунт в Sharesub, сайта за споделяне на абонаменти, за да намалите разходите си.

Как мога да споделя акаунта си в Xbox?

Конзола А ще бъде Xbox на лицето, което е платило за абонамента, а конзола В ще бъде Xbox, на който искате да споделите игрите и абонамента.

Конзола A :

  1. Натиснете “Xbox guide” (среден бутон на контролера)
  2. Отидете в “Свързване”.
  3. Отидете в “Профил и система”.
  4. Натиснете “Добавяне или превключване”.
  5. Добавяне на нов елемент (в долната част на това меню)
  6. Въведете потребителското име и паролата на любимия си човек (след това следващия път)
  7. Влезте в профила на любимия си човек
  8. Натиснете “Xbox guide” (среден бутон на контролера)
  9. Потвърждаване на настройките (General 🡪 Customise)
  10. Отидете в основния ми Xbox и го направете основен Xbox

Свържете се отново с акаунта си и вече няма да е необходимо да се свързвате с акаунта на любимия си човек.

Внимание! Тази манипулация е ограничена всяка година!

Конзола B :

Стъпките са абсолютно същите, но трябва да свържете акаунта си с конзолата. Не е необходимо да правите това, ако искате да споделите абонамент за Xbox Live, например, или да споделите безплатна игра с приятел. Трябва да направите това от конзола до конзола, в зависимост от това какво искате да споделите с приятеля си. Единият от двамата души трябва вече да има абонамент за своя Xbox One, например.

За да изтеглите игрите , трябва да отидете в магазина и да изтеглите игрите безплатно, след като споделите акаунта си в Xbox. Ако вашият приятел има абонамент за Game Pass, ULTIMATE или Xbox Live Gold, вие също ще можете да се възползвате.

Колко ще спестите с Sharesub?

  • За УЛТИМАТЕН абонамент ще спестите 59,95 евро на година, а абонаментът ви ще струва 4,99 евро на месец.
  • За годишен абонамент за Xbox Live Gold ще спестите 29, 99 евро годишно спрямо текущите цени, а абонаментът ви ще струва 2,49 евро на месец.

Sharesub е иновативна платформа, която опростява разпределението на разходите за всички ваши абонаменти, като улеснява Xbox споделяне на абонаменти споделяне на абонаменти особено ефективно. С помощта на удобния ни интерфейс можете лесно да добавите всичките си акаунти, да изпращате покани на приятели, роднини или колеги и дори да намерите съабонати. Тази услуга ви позволява да получавате автоматично възстановяване на разходите всеки месец, без да е необходимо да напомняте на когото и да било, като по този начин осигурявате безпроблемно финансово управление на абонаментите си за игри и развлечения.