Youtube og Google

Youtube er ejet af Google, så de to miljøer er meget tæt forbundne. Du kan dele din Youtube-konto med Google One-applikationen på f.eks. Android eller iPhone, men også på nettet her. Så du har dit eget Google Control Center, hvor du kan administrere hele dit miljø.

Hvordan deler jeg mit Google One-abonnement?

Vi har forklaret det hele her 😊.

Hvordan forlader man en familiegruppe?

Gå til din Google-familie her

få adgang til din profil på din google-familie

Du vises øverst (vores konto er Sharesub 1), klik på det lille logo til højre: >.

handling til at forlade din Google-familie

Google beder dig bekræfte, at du ønsker at forlade “Google-familien”.

Anmod om bekræftelse på at forlade din Google One-familie

Google forklarer, hvad du kan miste, og vi giver dig et par forholdsregler, før du tager afsted.

Bekræftelse på, at din beslutning om at forlade Google One-familien er blevet taget i betragtning.

Du vil derefter blive bedt om at indtaste din adgangskode, og du bør blive præsenteret for denne side, der promoverer Google Family. Det betyder, at du har forladt Google-familien;

Hvordan kan jeg ændre min Google Family-administrator?

Google tilbyder endnu ikke muligheden for at ændre Google Family-administratoren. Hvis du ønsker det, kan du slette familien og oprette en ny med en administrator, men du vil miste alle fordele og funktioner, mens den nye familie oprettes. Vi fraråder, at man sletter en familie for at oprette en ny. Vælg familieadministratoren med omhu fra starten. Husk at tjekke, at din Google-konto er sikker. I en anden artikel anbefalede vi, at du bruger en adgangskodeadministrator eller et andetværktøj , der giver dig mulighed for at sikre din aktivitet på internettet.

Hvad er fordelene ved Google One?

Google One samler alle Googles applikationer og funktioner. Det giver dig mulighed for at samle alle dine abonnementer på ét sted. Sikkerhedskopier alle dine dyrebare fotos på Google Fotos. Udnyt applikationens algoritmer, retouchering og behandlingsfunktioner med dit Google One-abonnement. Nyd endnu mere lagerplads, op til 30.000 GB.

Hvem har adgang til mit drev?

Dig og dig alene. Ingen andre end dig, via din e-mailadresse og Google-konto, har adgang til dit drev. Dette gælder også for dine Google-mails og fotos, der er gemt i Google Fotos-applikationen. De eneste oplysninger, som familiens administrator har adgang til, er din Google-e-mailadresse og brugen af lagerplads i “Google-familien”, som alle præsenteres som følger:

Fordeling af dit Google-abonnements lager, som det ses af en administrator

Hvordan kan jeg blive medlem af en anden familie, hvis jeg allerede har skiftet i år?

Google giver dig kun mulighed for at skifte familie én gang inden for en rullende 12-måneders periode. Løsningen er at bruge en anden Gmail-konto (Google), så har du to muligheder:

  • Den første og enkleste er, at du bruger din nye Google-konto til Youtube og din gamle til resten.
  • Mere teknisk set beholder du kun denne nye konto og migrerer din gamle Google-konto med en overførsel af din postkasse.

Du kan også oprette din egen familie og derefter dele dit abonnement på Sharesub.

Hvilken anden platform end Youtube gør det?

Spotify fungerer på samme måde 🎧

Categorized in: