Τι προσφέρει η Dashlane;

Πολύ περισσότερα από έναν απλό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης!

Από τους κωδικούς πρόσβασης έως τις προσωπικές πληροφορίες, το Dashlane είναι η απλή λύση για την προστασία όλων των δεδομένων σας.

Τι εξοικονόμηση;

Η οικογενειακή συνδρομή Dashlane σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από έξι ξεχωριστούς λογαριασμούς και ναεξοικονομήσετε 75% από την τιμή έξι μεμονωμένων συνδρομών.

Είναι σημαντικό να επισημάνετε, ακόμη και αν είναι απολύτως προφανές, ότι κάθε λογαριασμός είναι ξεχωριστός και ότι είναι αδύνατο για το άτομο που δημιούργησε τον λογαριασμό να δει τους κωδικούς πρόσβασης των συνδρομητών του. Ο μόνος σύνδεσμος μεταξύ των συνδρομητών είναι ότι μια ενιαία κάρτα πληρωμής πληρώνει το λογαριασμό της dashlane!

Αραίωση κινδύνου

Το κύριο πλεονέκτημα ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης είναι ότι μπορεί να θυμάται όλους τους κωδικούς σας για εσάς. Δεν θα χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε κάθε ιστότοπο. Για κάθε ιστότοπο, θα δημιουργηθεί ένας τυχαίος κωδικός πρόσβασης και θα αποθηκευτεί με ασφάλεια από τον διαχειριστή.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασής σας

Όχι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν άλλο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης σας ζητούν να θυμάστε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης που ονομάζεται “κύριος κωδικός πρόσβασης”. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς πρόσβασης.

Τι γίνεται αν χάσω την πρόσβασή μου;

Μπορεί να ξεχάσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης που σας δίνει πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς πρόσβασης. Μην ανησυχείτε, κάθε υπηρεσία διαθέτει μηχανισμούς ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε την πρόσβαση στους κωδικούς σας ή να τους αλλάξετε.

Είναι πραγματικά ασφαλέστερο;

Ένα μεγάλο ποσοστό των προβλημάτων ασφαλείας του κωδικού πρόσβασης συνδέεται με τον ίδιο τον κωδικό πρόσβασης. Η χρήση του ίδιου κωδικού πρόσβασης σε όλους τους ιστότοπους αυξάνει αναλογικά τον κίνδυνο. Η συμπερίληψη προσωπικών πληροφοριών, όπως τα ονόματα των παιδιών σας, η ημερομηνία γέννησής σας ή το όνομα του αγαπημένου σας κατοικίδιου, αποτελούν επίσης πρόσθετα κενά ασφαλείας. Οι πολύ σύντομοι κωδικοί πρόσβασης είναι επίσης πιο εύκολο να μαντέψουν. Η εισαγωγή ενός ειδικού χαρακτήρα στην αρχή ή στο τέλος του κωδικού πρόσβασης είναι επίσης μια πολύ συνηθισμένη πρακτική … Έτσι, αφήνοντας ένα εργαλείο που δεν γνωρίζει τίποτα για την ιδιωτική σας ζωή να δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης με τυχαίους χαρακτήρες επαρκούς μήκους, θα γίνετε πολύ πιο δύσκολο θήραμα για να σας πιάσουν!

Ενσωματωμένες εγγενείς λειτουργίες του κυβερνοχώρου

Όλα τα προγράμματα προσφέρουν ένα εργαλείο κυβερνοασφάλειας που σας ειδοποιεί για κάθε νέα παραβίαση της ασφάλειας. Η Dashlane σας ενημερώνει αμέσως μόλις αντιληφθεί ότι ένας ιστότοπος έχει παραβιαστεί. Προτείνει ακόμη και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, εάν είχε αποθηκευτεί στην εφαρμογή.

Συνδεθείτε σε λίγα δευτερόλεπτα

Κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση σε μια νέα σελίδα σε έναν ιστότοπο, το Dashlane εντοπίζει τα πεδία σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με τον σωστό κωδικό πρόσβασης στη διεύθυνση éclair⚡️.

Ποια άλλη λύση υπάρχει για την αύξηση της ασφάλειας;

Ο συνδυασμός της λειτουργικότητας ενός εργαλείου διαχείρισης κωδικών πρόσβασης με ένα VPN αυξάνει την ασφάλεια των δεδομένων σας και των δραστηριοτήτων σας σε ιστότοπους.

Κοινή ονομαστική πρόσβαση

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή web, στην επάνω δεξιά γωνία μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή“Ρυθμίσεις“.

Πρόσβαση στο ταμπλό

Θα έχετε πρόσβαση στον“Dashlane Family Dashboard“.

Μόλις μπείτε σε αυτόν τον πίνακα διαχείρισης, μπορείτε να :

  • αντιγράψτε τον σύνδεσμο πρόσκλησης για να προσκαλέσετε τους συν-συνδρομητές σας στο sharesub.com
  • δείτε άλλα μέλη που μοιράζονται τη συνδρομή σας
  • αφαιρέστε άτομα της επιλογής σας από τη συνδρομή σας,
  • ελέγξτε τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων στη συνδρομή

Δεν θα είστε σε θέση να:

  • πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασης άλλων μελών,
  • ελέγξτε τη δραστηριότητα των συν-συνδρομητών σας,

Τι συμβαίνει αν δεν είμαι πλέον στη συνδρομή;

Αυτά τα πράγματα μπορεί να συμβούν, ο ιδιοκτήτης σταματά τη συνδρομή για οποιονδήποτε λόγο. Μην ανησυχείτε, το Dashlane θα κρατήσει όλα όσα έχετε αποθηκεύσει σε έναν νέο προσωπικό σας λογαριασμό και θα σας προσκαλέσει να αναβαθμίσετε ανάλογα με τον αριθμό των κωδικών πρόσβασης που έχετε αποθηκεύσει. Η Dashlane έχει λάβει κάθε προφύλαξη για να διασφαλίσει ότι κανένα μπλοκάρισμα δεν θα σας κάνει να χάσετε τις πολύτιμες ασφαλείς πληροφορίες σας.