Какво предлага Dashlane?

Много повече от мениджър на пароли!

От пароли до лична информация – Dashlane е простото решение за защита на всичките ви данни.

Какви спестявания?

Семейният абонамент за Dashlane ви позволява да се възползвате от шест отделни акаунта и даспестите 75% от цената на шест индивидуални абонамента.

Важно е да се отбележи, дори и да е напълно очевидно, че всеки акаунт е отделен и че е невъзможно лицето, създало акаунта, да види паролите на своите абонати. Единствената връзка между абонатите е, че една платежна карта плаща сметката на dashlane!

Размиване на риска

Основното предимство на мениджъра на пароли е, че той може да запомни всички ваши пароли вместо вас. Вече няма да е необходимо да използвате една и съща парола за всеки уебсайт. За всеки сайт администраторът ще създаде и съхрани на сигурно място произволна парола.

Как да получите достъп до паролите си

Не, не е необходимо да използвате мениджър на пароли, за да получите достъп до друг мениджър на пароли. Мениджърите на пароли изискват от вас да запомните една парола, наречена “главна парола”. Това ви дава достъп до всички ваши пароли.

Какво става, ако загубя достъпа си?

Възможно е да забравите главната парола, която ви дава достъп до всички ваши пароли. Не се притеснявайте, всяка услуга разполага с механизми, чрез които можете да възстановите достъпа до паролите си или да ги промените.

Наистина ли е по-безопасно?

Голяма част от проблемите със сигурността на паролите са свързани със самата парола. Използването на една и съща парола във всички уебсайтове увеличава пропорционално риска. Включването на лична информация, като например имената на децата ви, датата ви на раждане или името на любимия ви домашен любимец, също са допълнителни пропуски в сигурността. Прекалено кратките пароли също са по-лесни за отгатване. Поставянето на специален символ в началото или в края на паролата също е много разпространена практика… Така че, ако позволите на инструмент, който не знае нищо за личния ви живот, да генерира парола със случайни символи с достатъчна дължина, ще ви направи много по-трудна плячка за улавяне!

Интегрирани местни кибернетични функционалности

Всички планове предлагат инструмент за киберсигурност, който ви предупреждава за всеки нов пробив в сигурността. Dashlane ви информира веднага щом разбере, че даден уебсайт е бил хакнат. Той дори предлага да промените паролата си, ако тя е била запазена в приложението.

Свързване само за няколко секунди

Всеки път, когато влизате в нова страница на даден уебсайт, Dashlane открива полетата за вход, за да можете да влезете с правилната парола на адрес éclair⚡️.

Какво друго решение има за повишаване на безопасността?

Комбинирането на функционалността на инструмент за управление на пароли с VPN услуга повишава сигурността на вашите данни и на действията ви в уебсайтове.

Споделяне на достъпа до именителен падеж

Когато отворите уеб приложението, в горния десен ъгъл можете да кликнете върху“Настройки”.

Достъп до информационното табло

Ще можете да получите достъп дотаблото за управление на Dashlane Family.

След като влезете в този административен панел, можете да :

  • копирайте линка за покана, за да поканите съабонати в sharesub.com
  • да видите други членове, които споделят вашия абонамент
  • премахнете хора по ваш избор от абонамента си,
  • проверка на броя на наличните места в абонамента

Няма да можете да :

  • достъп до паролите на други членове,
  • проверявайте активността на съабонатите си,

Какво се случва, ако вече не съм включен в абонамента?

Тези неща могат да се случат, ако собственикът спре абонамента по някаква причина. Не се притеснявайте, Dashlane ще запази всичко, което сте запазили, в нов акаунт, който е личен за вас, и ще ви покани да надстроите в зависимост от броя на запазените пароли. Dashlane е взел всички предпазни мерки, за да гарантира, че нито едно блокиране няма да доведе до загуба на ценната ви защитена информация.

Categorized in: